Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

IWWWWAAAAAAAAAAA kurde namnożyły mi się te Twoje siostry nagle 😁 😁 😁 😁 to teraz wsyzstko jasne już 🙂 🙂
czyli i Ty i Marcin będziecie pracować u Twojej siostry w docelowej chacie tak? 😁

• Mamusia
Agaa napisał(a):
kwasiek a dziękuję 😁 a Twoja chusta się przydaje? lubi Aga ją? 🙂

a pewnie, że lubi! 🙂 tylko, że my wzięliśmy nie zwykłą tkaną, a bambusową (napisałam maila do lenny lamb i wyrazili zgodę na zakup innej chusty - musiałam oczywiście dopłacić różnicę). No i ta bambusowa wg mnie jest dużo bardziej miękka od zwykłej tkanej (koleżanka miała i materiał był cholernie twardy, jakby chustę wykrochmalili...). Więc w razie, jakby Cię ta opcja interesowała, to rozważ możliwość wystartowania jeszcze raz w konkursie, bo wygrane się sumują 🙂

iwwwa, dzięki 😉 A właśnie, u Was już czas na rozszerzanie diet maluchów - śmiało możecie korzystać z przepisów 😉 może niedługo siądę i parę innych powrzucam 😉 a jakby któraś z Was miała ochotę aktywnie uczestniczyć w tworzeniu "bloga kucharskiego", to dajcie znać 😉

kwasiek nigdy w życiu! to jest mój ostatni konkurs 😜 hmm ale jak mówisz że mogę sobie dopłacić różnicę? hmm bo ta elastyczna to podobno tylko do 9 kg...więc długo z niej nie pokorzystam 🙂 to bambusowa lepsza??

• Mamusia
Agaa napisał(a):
kwasiek nigdy w życiu! to jest mój ostatni konkurs 😜 hmm ale jak mówisz że mogę sobie dopłacić różnicę? hmm bo ta elastyczna to podobno tylko do 9 kg...więc długo z niej nie pokorzystam 🙂 to bambusowa lepsza??

wg mnie lepsza. Materiał mięciutki i wytrzymały. Dałabym Ci pomacać, ale nie mam jak 😁 🤪

• Mamusia
No tak agga nasze forum jest spokojne jak niewiem hehe... 🙂Zgadzamy sie we wszystkim,i niema miedzy nami zadnych zgrzytow 🙂 🙂Ale u was tez zapanuje harmonia 🙂
Ostatnio lipcowe mamusie wszystkie powracaly do pracy i jakos mniej czasu jest na pisanie,a co dopiero na klotnie hehe...

• Mamusia
Kwasiek podoba mi sie bardzo wasza stronka z przepisami i powiem Ci ze czasem sobie korzystam. Czesto wyszukuje z necie przepisy dla maluchow i robie. Czasem biore tez z tych sloiczkow przepis tylko wiadomo ze bez tych roznych dziwadel hehe
Tylko macie duzo przepisow z krolikiem czego tu nie ma 😞

Ewka się budzi 🙂 więc uciekam.

kwasiek dzięki za opinię 🙂 jak to nie będzie duża różnica to sobie dopłacę 🙂

Irka no widzisz, jednak dobre miałam wyobrażenie o Waszym wątku 😁
dzięki wielkie że głosujecie 😘

• Mamusia
ja tez chce pomacac hehe ☺️

Tak Aga one sa tu dwie i jedna ma firme i w niej pracujemy. I ta firma jest w domu gdzie bedziemy mieszkac. A ta druga siostra pracuje u tej pierwszej heheheh co by ciekawiej bylo 🙂
A ta mlodsza moja siostra to wcale nie taka mlodsza bo z tego samego roku co ja, tylko ja styczen ona grudzien 🙂

zgadzam się,s trona jest świetna 🙂

iwwwa jeszcze podaj imiona sióstr i w ogóle zwariuje 😜 ale kiedyś sobie to poukładam wszystko w glowie i zapamiętam 🙂

uciekam, sejw do potem 😘

• Mamusia
aa no i bylam u doktora bo stacilam glos praktycznie a migdaly juz mi przeslaniaja wlot i ledwo dycham.. mam jakis antybiotyk, oby niunia sie nie zarazila.. a test, 🙂 jedna krecha, uff zrobilam zanim ten antybiotyk mocny wzielam, tak profilaktycznie jakby co zeby dzidzi nie zaszkodzic. przestalam juz 2 dni temu karmic w nocy to moze dostane ten okres w koncu