Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

wlasnie dzwonil do mnie lekarz powiedziala ze przez tel nie moze za duzo powiedziec ale jak mu tak szybko wyszlo to podejrzewa ospe 😮 (w co watpie bo na ospe mi nie wyglada) lub wirus powiedziala ze jak do jutra sie pogorszy to mam przyjsc na wizyte to obejrzy co to jest.

Agaa napisał(a):
ospa????? a nie jest to jakiś 'atak' tej skazy Asia?

skaza odpada bo to calkiem inaczej wyglada taka kaszka na tłowiu i czole raczki i nozki ma czyste
mi to na ospe nie wyglada ale jak je opisalam to pierwsze co to powiedzial ospa teraz spi jak wstanie to zobacze czy cos sie zmienilo jak tak to dzwonie po wizyte domowa.

• Mamusia
bobas napisał(a):
wlasnie dzwonil do mnie lekarz powiedziala ze przez tel nie moze za duzo powiedziec ale jak mu tak szybko wyszlo to podejrzewa ospe 😮 (w co watpie bo na ospe mi nie wyglada) lub wirus powiedziala ze jak do jutra sie pogorszy to mam przyjsc na wizyte to obejrzy co to jest.

ospa?
przeciez to jest zakazne to skas by to przyniusl...
a moze od jedzenia?
nie dalasa czegos nowego?

Ania8888 napisał(a):
bobas napisał(a):

ospa?
przeciez to jest zakazne to skas by to przyniusl...
a moze od jedzenia?
nie dalasa czegos nowego?

nie nic mu nie zmienailam i nowego nie dawalam poczekam do jutra czy to mu sie rozprzestrzeni czy nie ale co do ospy to bardzoooooo w to watpie
ide bo adas sie obudzil i cos do jedzonka musze mu zrobic

Ja wczoraj miałam noc jaką dawno dotą nie mialam ☺️
i powiem wam czuje sie o niebo lepiej 🙂
jakoś odsttresowało mnie to 😜
Myślałam że dziś dłużej spedzimy czas na spacerku a tu taka pogoda ;///

• Mamusia
Witajcie!
Widze ze chorobska dopadly nasze wrzesniowe slonca... mam nadzieje ze jak szybko przyszly choroby tak szybko przejda...

A co do raczkowania dzieci i chodzenia to dziewczyny cieszcie sie czsem gdy wasze dzieci nie potrafia sie przemieszczasc bo potem to jest masakra!!! Nie moge za Olkiem nadazyc, caly czas mi ucieka, nawet na chwile nie moge go samego zostawic, wszystko trzeba poprzestawiac tak zeby nie siegnal, teraz to naprawde wszystko go nudzi bo juz wszystko dokladnie obejrzal i posmakowal, podloge, kaloryfer kapcie od spodu... NIE MAM SILY! asowalo by go przywiazac o nogi od stolu zeby chwilke w miejscu posiedzial spokojnie.... I jeszcze te kontuzje, wyglada jak po bitwie jakiejs... A to zderzenie z rogiem sciany i szrama na luku brwowym (tak huknal ze myslalam ze przeciete) a to wspina sie po kanapie i jak juz mu si znudzi puszcza sie i leci na podloge i guzy z tylu glowy, niedlugo mu miejsca braknie...
Tak wogole to nie mam na nic czasu. W piątek dostalam okres- nie ma tragedii, nic nie bolalo, mam nadzieje ze tak zostanie bo przed ciaxza to cierpialam strasznie.... Mały marudzi strasznie a zebow nie widac...
Odkad zaczal chodzic na czworakach i na kolanach to wperdzi3ela jak glupi, caly czas by jadl...

Nie mam czasu sie odzywac ale staram sie czesto zagladac.

A o co chodzi z tym regulaminem i tym banowaniem (co to jest?) Loli...

😘 😘 😘 do uslyszenia 😁

byłam na zakupach w tesco! 🙂 mają przecenione majtki jak by co hehe 🙂
kupiłam też dwa worki popcornu więc znowu dzisiaj szaleństwo - będę robić 🙂
niestety u nas burzy nie było, tylko deszcz, szkooooda!

Rudi już sobie patrze na zdjęcia Alka, bo daaawno nei oglądałam 🙂