- Mamusia
wrzesien 2010 | Forum o ciąży
Witam drogie mamusie 🙂 mam zaszczyt dolączyć do grona wrzesniówek 2010 🙂 😆
- Mamusia
Witaj Aniuuulka2803 w naszym gronie Brzuchalków. Gratuluję!!!:laugh:
Gość
Hej laski 🙂
Amisu ja nie twierdze ze mlodych dziewczyn na te badania nie wysylaja, tylko ze czesciej wysylaja na nie kobiety ktore zaszly w ciaze w poznym okresie, albo u ktorych w rodzinie wystepuja jakies wady genetyczne itp. A tez kazda z nas widzac ze lekarz ma gdzies i nas lekcewarzy nie robiac zadnych badan chodzby kontrolnych zmienilaby lekarza.
gratuluje Aniuuulka2803 🙂:*
zdrowka kobitki Wam i dzieciaczkom 🙂
Amisu ja nie twierdze ze mlodych dziewczyn na te badania nie wysylaja, tylko ze czesciej wysylaja na nie kobiety ktore zaszly w ciaze w poznym okresie, albo u ktorych w rodzinie wystepuja jakies wady genetyczne itp. A tez kazda z nas widzac ze lekarz ma gdzies i nas lekcewarzy nie robiac zadnych badan chodzby kontrolnych zmienilaby lekarza.
gratuluje Aniuuulka2803 🙂:*
zdrowka kobitki Wam i dzieciaczkom 🙂

- Mamusia
Witam mamusie 🙂 To znowu ja 🙂 Proszę o głosiki 🙂 🙂
http://pl.lennylamb.com/#chusty/konkurs/501
http://pl.lennylamb.com/#chusty/konkurs/501
- Mamusia
hej, co u was?
Ja jestem teraz troszkę przemęczona niewyspaną nocą, bo Kubuś miał 39,4 gorączki, a to typowy facet,który (jak jego tatuś 😉 )przestawia dom do góry nogami z powodu każdej dolegliwości. Tak więc w środę dostał ospę od braciszka i dzisiaj jest drugi dzień temperatury, więc powinna się dzisiaj skończyć. Mam na to ogromną nadzieję.
A co u was?
Ja jestem teraz troszkę przemęczona niewyspaną nocą, bo Kubuś miał 39,4 gorączki, a to typowy facet,który (jak jego tatuś 😉 )przestawia dom do góry nogami z powodu każdej dolegliwości. Tak więc w środę dostał ospę od braciszka i dzisiaj jest drugi dzień temperatury, więc powinna się dzisiaj skończyć. Mam na to ogromną nadzieję.
A co u was?
Gość
Hej wrześnióweczki,
badania prenatalne lekarz powinien wykonać u każdej kobiety po 35r.ż. lub gdy są jakieś wskazania genetyczne..
Normalnie lekarz mierzy przezierność karkową i wtedy jest wszystko jasne..
badania prenatalne lekarz powinien wykonać u każdej kobiety po 35r.ż. lub gdy są jakieś wskazania genetyczne..
Normalnie lekarz mierzy przezierność karkową i wtedy jest wszystko jasne..
Gość
no to widze ze masz nie wesolo z nimi obaj chorzy... Ale to tak w rodzienstwach jest ze choruja razem no nie? jak goraczka sie skonczy to drapanie ostre sie zacznie...biedactwo;* trzymam kciuki zeby ta goraczka go puscila... 🙂
ja dzis mialam turbodoladowanie jakies wiec w pelni wykorzystalam na porzadki...
naszczescie mdlosci minely calkowicie 😁 😁
dzis wkoncu musze sie ogarnac i wyjsc do ludzi bo oszalec mozna ciagle w 4scianach...:P
pozdrawiam :*
ja dzis mialam turbodoladowanie jakies wiec w pelni wykorzystalam na porzadki...
naszczescie mdlosci minely calkowicie 😁 😁
dzis wkoncu musze sie ogarnac i wyjsc do ludzi bo oszalec mozna ciagle w 4scianach...:P
pozdrawiam :*

Gość
dobry wieczor witam nowa mamusie u nas 🙂 ja dzis spaica jestem troszke posprzatalam i to wszystko i sie obijalam amarta wspolczuje ci ja juz to przerabialam tez bym gdzies chciala wyjsc na chwilke chociaz ale nie moge 😞 milego wieczorku zycze 🙂
- Mamusia
a ja dzisiaj poszalałam i pojadłam ogórków kiszonych takie były dobre kwaśne jak diabły i oczywiście musiałam odchorować bijąc rekordy w biegu do wc hihihi ale takie były dobre...
Gość
ani85 no niezle poszlalas mi juz powoli mdlosci przechodza czasem sie napatocza i zaczynam papusiac tylko czekolada mi nie podchodzi jezu znowu spac mi sie chce a mali nie daja pospac ehhh
- Mamusia
Anula88 napisał:
ja po prostu jestem zdziwiona,bo w moim otoczeniu,wśród mam w wieku 22-30lat nie ma chyba ani jednej która genetycznych nie miałaby zleconych.
No i witamy kolejne wrześniówki!
amarta,dużo zdrówka dla twojego kawalera!
Hej laski 🙂
Amisu ja nie twierdze ze mlodych dziewczyn na te badania nie wysylaja, tylko ze czesciej wysylaja na nie kobiety ktore zaszly w ciaze w poznym okresie, albo u ktorych w rodzinie wystepuja jakies wady genetyczne itp.
ja po prostu jestem zdziwiona,bo w moim otoczeniu,wśród mam w wieku 22-30lat nie ma chyba ani jednej która genetycznych nie miałaby zleconych.
No i witamy kolejne wrześniówki!
amarta,dużo zdrówka dla twojego kawalera!
- Mamusia
Ja nie miałam robionych żadnych badań genetycznych. Ach, muszę się pochwalić że mdłości mi przeszły (chyba że wejde do miejskiej toalety-wracają 😮 😮 ) I w ogóle czuje się superrr 🙂 🙃 🙂 🙃
- Mamusia
Cześć, Dziewuszki!
Nie odzywałam się, żeby nie zapeszyć, ale niestety nie pomogło. Już jestem po zabiegu i z wrześnióweczek 2010 się wypisuję. Konta na "brzuszku" nie kasuję, bo dajemy sobie trochę oddechu i jak tylko dostanę zielone światło od mojej gin - próbujemy jeszcze raz!
Życzę Wam i Waszym maleństwom dużo, dużo zdrówka - obyście ani chwili nie musiały się martwić podczas tych 9 miesięcy, a jedynie cieszyć i dzielić to szczęście z Waszymi najbliższymi.
Pozdrawiam serdecznie!!!
Nie odzywałam się, żeby nie zapeszyć, ale niestety nie pomogło. Już jestem po zabiegu i z wrześnióweczek 2010 się wypisuję. Konta na "brzuszku" nie kasuję, bo dajemy sobie trochę oddechu i jak tylko dostanę zielone światło od mojej gin - próbujemy jeszcze raz!
Życzę Wam i Waszym maleństwom dużo, dużo zdrówka - obyście ani chwili nie musiały się martwić podczas tych 9 miesięcy, a jedynie cieszyć i dzielić to szczęście z Waszymi najbliższymi.
Pozdrawiam serdecznie!!!
- Mamusia
HEJ PolaNegri bardzo mi przykro 😞 ,ale dobrze,że masz takie nastawienie trzeba próbować i się nie poddawać chociaż życie jest jakie jest.... kiedyś się uda ja po4 miesiącach od poronienia zaszłam i jak narazie jest wszystko dobrze..Wam też się uda.Trzymam za ciebie kciuki 😘
- Mamusia
aha dziewczyny udanych i romantycznych walentynek wam wszystkim życzę 🙂
W tym dniu szczególnym
I pełnym radości
niechaj wielkie szczęście
w sercu Waszym zagości!!!
;*;*;*
;*;*;*
;*;*;*
_____-------______-------
___--__¦___---__---____¦__--
__--_____¦___--_--_¦__¦__¦_--
__-__¦__¦__¦__---____¦___¦___-
__-_¦___¦____--_--_¦___¦__¦_-
__--__¦____¦_----____¦____--
___--____¦____---__¦___¦_--
_____--_¦___¦__-_¦___¦__--
______---_¦___¦___¦___---
________--__¦___¦__¦_--
_________--___¦__¦_--
___________--__¦_--
_____________--_--
_______________--
W tym dniu szczególnym
I pełnym radości
niechaj wielkie szczęście
w sercu Waszym zagości!!!
;*;*;*
;*;*;*
;*;*;*
_____-------______-------
___--__¦___---__---____¦__--
__--_____¦___--_--_¦__¦__¦_--
__-__¦__¦__¦__---____¦___¦___-
__-_¦___¦____--_--_¦___¦__¦_-
__--__¦____¦_----____¦____--
___--____¦____---__¦___¦_--
_____--_¦___¦__-_¦___¦__--
______---_¦___¦___¦___---
________--__¦___¦__¦_--
_________--___¦__¦_--
___________--__¦_--
_____________--_--
_______________--
- Mamusia
Perełko ja nie mam nudności ale biegunke po takich super kwaśnych wynalazkach bo mam coś co w skrócie określa się jako nadwrażliwość żołądka 🙂
- Mamusia
>ani85 napisał:
heheh,popieram,ja ost ugotowałam szczawiowa,taką mega kwaśną,na 2 talerze zupy dałam cały słoik szczawiu-pyyyycha.
A zagryzałam ją potem gorzką czekoladą -mniam 🙂 Niestety, posiedzenie na kiblu gwarantowane 😮 ,heheheheh
Udanych WALENTYNEK Brzuszki!!!!!!!! 😘
Pola Negri,będzie ok,super ,że się nie zrażacie,jak nie tym razem,to następnym,będę 3mać kciuki 🙂
ale biegunke po takich super kwaśnych wynalazkach bo mam coś co w skrócie określa się jako nadwrażliwość żołądka 🙂
heheh,popieram,ja ost ugotowałam szczawiowa,taką mega kwaśną,na 2 talerze zupy dałam cały słoik szczawiu-pyyyycha.
A zagryzałam ją potem gorzką czekoladą -mniam 🙂 Niestety, posiedzenie na kiblu gwarantowane 😮 ,heheheheh
Udanych WALENTYNEK Brzuszki!!!!!!!! 😘
Pola Negri,będzie ok,super ,że się nie zrażacie,jak nie tym razem,to następnym,będę 3mać kciuki 🙂
- Mamusia
PolaNegri amisu ma racje nie zrażajcie się i działajcie i oboje myślcie pozytywnie sama wiem że to najlepiej pomaga
- Mamusia
Witam Mamusie 🙂
Dziękuję Wam za poprzednie głosiki 🙂 Pnę się w górę w rankingu więc to zapewne zasługa wszystkich "brzuszkowych" mam 🙂 Dzisiaj chcę dogonić 3 miejsce 🙂
http://pl.lennylamb.com/#user/show_photo/501
Dziękuję Wam za poprzednie głosiki 🙂 Pnę się w górę w rankingu więc to zapewne zasługa wszystkich "brzuszkowych" mam 🙂 Dzisiaj chcę dogonić 3 miejsce 🙂
http://pl.lennylamb.com/#user/show_photo/501
Rekomendowane odpowiedzi