Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Czesto moze nie, ale dlugo to trwa. 16-ego raz zwymiotowal, ale to tak porzadnie wymiotuje fontanna normalnie. Potem 18-ego caly dzien chyba ze 3 lub 4 razy i wczoraj tez porzadnie raz. A dzis straszne rozwolnienie, w sumie zabarwiona woda strasznie smierdzaca. I gazy caly czas smierdzace bardzo.

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

o jejciu biedaczek 😘IWA obserwujcie go jak zrobi sie gietki i nie bedzie tak reagowac na was jak byl zdrowy to do szpitala jedz nie czekajcie bo cos czuje NIE CHCE STRASZYC ze odwodnil wam sie 😞

• Mamusia
Wiesz co, w sumie sprawdzam i biore tez tak skore nie wiem czy kojarzysz jak, ze tak jakby szczypie i czy wraca na miejsce. Gietki nie jest. Wydaje mi sie ze sie nie odwodnil. Fakt nie usmiecha sie jak wczesniej, widac ze chyba brzuch go boli. Jak bedzie mi dzis znow wymiotowal to dam mu znow troche smecty. Po tym bylo mu lepiej.
Jak pojedziemy do szpitala to bedziemy czekac pol dnia az nas przyjma i powiedza to samo ze to wirus i nic sie nie dzieje 😞 to jest tu normalne.

IWCIA NIE MA SPRAWY ZAPYTAM 😘A DAJESZ MU OSLONKE NA BRZUSZEK NP LAKCID LUB COS PODOBNEGO TO TEZ POMAGA ,IDE NA 14 DO NIEJ TO JAK WROCE TO ZARAZ CI DAM ZNAC

Ela oki jak ja sie nie dowiem to ty bedziesz molestowac lekarza 😉Iwwa nie ma za co kazda z nas tez to przechodzila lub bedzie przechodzic trzeba trzymac sie razem

dzirn doberek 🙂
ale nabazgrolily 🙂 troche nadrobilam
IWWA u nas nie bylo wymiotow na szczescie tylko chrosty i drapanie bo bardzo swedzialo go.
a co do slozby zdrowia w Anglii to z tego co piszesz to poraszka. 😞

eluska super ze tak blizko udalo ci sie znalesc praktyki 🙂
Elu jak franek nie ma goraczki to chociaz na chwile bym wyszla na spacerek Adas tez mi cos kaszle i na chwile chciaz go dotlenic wychodze 🙂

iwwwa napisał(a):
Asia dzieki. Mysle jednak ze to nie skaza. Te wymioty i rozwolnienie. Moze to rzeczywiscie jakis wirus. Tylko ze strasznie dlugo to trwa. No i ta wysypka? W sumie dwarodzaje wysypki. Nie wiem juz 😞

Agaa czekam na wiesci 😉

Iwwus teraz sobie przypomniałam'
jak moja była chora i poszłysmy do lekarza przepisała leki to po chyba 2-3 dniach wysypało ja i to nie zle.
Zapytałam lekarki co to a ona, że to jest reakcja na wirus.

iwwwa napisał(a):
Asia dzieki. Mysle jednak ze to nie skaza. Te wymioty i rozwolnienie. Moze to rzeczywiscie jakis wirus. Tylko ze strasznie dlugo to trwa. No i ta wysypka? W sumie dwarodzaje wysypki. Nie wiem juz 😞

Agaa czekam na wiesci 😉

to sie ciesze ze to nie skaza 🙂 a wysypka mam nadzieje ze mu szybko przejdzie. 😘