Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
aisak_89 napisał(a):
aga_ta napisał(a):
ja swoją torbę wyjełam spod fotela, tyle na dzisiaj, i chyba jeszcze dzisiaj spowrotem ją tam wepchne, nie czaje co się dzieje czemu mnie to tak drażni i irytuje

Wiadomo boisz się to zrozumiałe ale kiedyś będziesz musiała ją spakować 🙃

eh chyba jednak skonczy sie tak że mąz ją spakuje 🤪

• Mamusia
aisak_89 napisał(a):
Ha ha ha ogólnie Dziewczyny olewają brzuszek ostatnio. A jak ja już przychodzę to w ogóle wszystkie znikają 🙃

bo jakoś tak dziwnie, każda wyczekuje godziny w każda sie boi a tak jak jest Mini i Nina to obie zapodają teksty i wsyztskie siedzą i się śmieją, napięcie rozładowane a tak dalej się same stresujemy, a mnie brzuch boli, kuje po bokach

Mini23 napisał(a):
Ola88 napisał(a):
ty młoda chyba 37:P 🤪 😁 😜

Ha ha jebło mi się 😁 🤪 oczywiście że 37 🤪

juz myślałam że na grudnia sie nie załapiesz hahaha 🙃 😁

Mini23 napisał(a):
Ola88 napisał(a):
WRÓCIŁASSSSS!!!! jupi 😁 😁 w końcu 😁

No teraz nadrabiam 50 stron 😠 KONFIDENTKI 🤪 ale wiesz co czuje noge w okolicach prawego żebra 🤪 🤪

jak ty byś z Ninką naswirowało było by z 200 stron hahaha 😁 🤪

Mini23 napisał(a):
Doszłam do momentu w którym Twój mąż powiedział że wziął ślub ze wzglądu na ciebie i że się Ala tylko liczy... 😠 POJEBAŁO go?? 😠 Jak on może cie tak traktować!!! co ty jesteś maszynka do wyruchania,spłodzenia z nim dziecka i jak jest po wszystkim może cie potraktowaqć jak żużytego kondoma!? 😠 😠

pogadałam z nim i już chyba lepiej...

Mini23 napisał(a):
Ola88 napisał(a):
Mini23 napisał(a):
Doszłam do momentu w którym Twój mąż powiedział że wziął ślub ze wzglądu na ciebie i że się Ala tylko liczy... 😠 POJEBAŁO go?? 😠 Jak on może cie tak traktować!!! co ty jesteś maszynka do wyruchania,spłodzenia z nim dziecka i jak jest po wszystkim może cie potraktowaqć jak żużytego kondoma!? 😠 😠

pogadałam z nim i już chyba lepiej...

Pogadałaś ja bym chyba mu chlusnęła w twarz 😠 zachował się jak gówniarz,boji się obowiązków i ojcostwa?? To mógł wpierw pooglądać filmy a później myśleć o seksie 😠

nie nerwuj się... już wie co mi na sercu lezy poprostu jak każdy facet musi czasem cos palnac zeby dostac w łeb i sie prostuje mu wtedy

• Mamusia
Aga 😁 Wróciłaś mnie ratować 🤪 🙂 Te Wariatki chciały mi wodę z mózgu zrobić 😮

PrzyszEDŁAM, a Was nie ma.... Kiedyś było : co tam obiad, co tam mąż, co tam dziecko, co tam sprzątanie, bo ważniejszy brzuszek.net, a teraz Wam się amorów i garów zachciało??!! 😮 😮 🤪 🤪 Kasiu, proszę natychmiast wykreślić wszystkie oprócz mnie z tabelki 😁

• Mamusia
Hej brzuchole 🙂 Aga dobrze, że wszystko ok. teraz tylko czekać aż się zacznie 😁 ja dzisiaj byłam na usg u kuzynki jest radiologiem, bo mała coś słabo się ruszała no i brzuch się zrobił twardy jak cegła wystraszyłam się, że coś z nią nie tak, ale wsio ok. Jutro idziemy na weselicho, ale się najem pyszności, a potem na porodówkę z tego obżarstwa 🤪

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
naylaaa napisał(a):
Ciebie to łatwo przekupić 😜 Głupi napój do czyszczenia rur wystarczy hahahah 😁

Aga, Ciebie na weselu pewnie liczyli podwójnie ( i nie chodzi mi tu wcale o to, że jesteś dwupakiem) hahahaha 😁

Mnie trudno ale Maja jest skora do przekupstwa 😁 na ktg wystarczyły jej 3 cukierki 🤪

Biorąc pod uwagę jej wymiary to mogę stwierdzić, że jest łakoma 😜 hahaha. Ale fajnie, że już nie czyta gazety, tylko jak reszta gangu grudniowych dzieci stoi na głowie 😁

• Mamusia
Ej 😮 Chyba Olka przyszła, bo brzuszek mi się zawiesza 🙃 🙃

Ja już wiem, czemu Cię zaprosili 😁 Żeby zaoszczędzić na myciu naczyń 🙂 Ty wszystkie okruszki i resztki pozbierasz, a naczynia wyliżesz do czysta 😁 Pomysłowa ta para młoda 🙂 Odkryłam ich plan 😎 😎