Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Agatka hormony się u Ciebie odzywają 🙂 🙂 🙂 To minie, a jak Zosia już sie urodzi to oszalejesz ze szczęście 🤪
Missisipi2 nasze dzieciaczki jeszcze siedzą w brzuszkach i im tam dobrze 🙂 🙂
Dziekujemy , porody będą lekkie , a dzieciaczki wszystkie zdrowe 🤪

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Gosia ja mieszkam na wsi do miasta mam tylko 8 km ale nie ma u nas ani reala ani carrefoura, a szwagier z żoną dziś jadą właśnie do Grudziądza więc przy okazji się zabieramy 🙂 Agata ja pościel mam z tego sklepu centrumhandlowerobi.pl tylko w necie jej nie mają ale moge zagadac żeby ja wystawili bo to znajomych firma

• Mamusia
gonia88811 napisał(a):
SylwiaC napisał(a):
hehe a te suwaczki jakie śmieszne mi napisali że mały waży już 2,5 kg hehe a mój już 3100 ma hihi 😉

Bo sówaczki książkowo wszystko pokazują, ciekawa jestem ile moja dziewczyna wazy 🙂
Sylwuś to chłopiec spory jest 🤪 🤪

Nasze suwaczki to samo pokazzuję 🤪 🤪

SylwiaC napisał(a):
Gosia ja mieszkam na wsi do miasta mam tylko 8 km ale nie ma u nas ani reala ani carrefoura, a szwagier z żoną dziś jadą właśnie do Grudziądza więc przy okazji się zabieramy 🙂 Agata ja pościel mam z tego sklepu centrumhandlowerobi.pl tylko w necie jej nie mają ale moge zagadac żeby ja wystawili bo to znajomych firma

Sylwia to my do siebie blisko mamy 😉
ja do grudziadza mam koło 45 km:P

• Mamusia
Cześć Brzuszki! Ja dziś też dłużej pospałam, bo jak mąż poszedł do pracy, to zajęłam całe łóżko i jakoś się lepiej ułożyłam 🙂. Ja nadal czuję się dobrze, żadnych objawów, poza tym, że się szybciej męczę. Ciekawe jak Mały...w czw idę do gina, to może coś powie. Mój wujek - gin-położnik mówi, że przy 1 dziecku, to raczej dziewczyny rodzą po terminie, niż przed - ciekawe jak będzie u nas 🙂. Miłego dnia, ja zakupy świąteczne też zaczęłam robić, ale przez internet głównie

• Mamusia
Cześć dziewczyny 🙂
My dziś wstaliśmy o 7 bo teściowa do nas zajrzała 🙂 Ja już po śniadanku pogoda u nas kiepska szaro ale dobrze że nie pada 🙂 dziś wyskoczymy na spacerek.
Po za tym samopoczucie ok ogólnie dobrze się czuję nie zapowiada się poród... a szkoda....
Ola a co mąż cię bzyknął ??? 😁
A co do Agi to pewnie wszystko ok jej wyszło na ktg i ją wypuścili 🙂

Kropeczek napisał(a):
Cześć dziewczyny 🙂
My dziś wstaliśmy o 7 bo teściowa do nas zajrzała 🙂 Ja już po śniadanku pogoda u nas kiepska szaro ale dobrze że nie pada 🙂 dziś wyskoczymy na spacerek.
Po za tym samopoczucie ok ogólnie dobrze się czuję nie zapowiada się poród... a szkoda....
Ola a co mąż cię bzyknął ??? 😁
A co do Agi to pewnie wszystko ok jej wyszło na ktg i ją wypuścili 🙂

nie...
czułam ze mnie odtraca....
i mu to wszystko powiedziałam...

• Mamusia
Ola no aż tak daleko do siebie nie mamy 🙂 ja byłam u babci na kawie teraz biore sie za obiadek bo pomidorową robię i sprzątam od razu kuchnie. Chcę dziś większość ogarnąć na jutro tylko sypialnie zostawić bo chciałabym w niej już na maluszka wszytsko przygotować więc pewnie troche więcej czasu mi to zajmie hehe 🙂 no i może bym już jutro powiedziała żeby mi łóżeczko przynieśli żeby już stało i sie z nim oswajać 😁

• Mamusia
SylwiaC napisał(a):
Ola no aż tak daleko do siebie nie mamy 🙂 ja byłam u babci na kawie teraz biore sie za obiadek bo pomidorową robię i sprzątam od razu kuchnie. Chcę dziś większość ogarnąć na jutro tylko sypialnie zostawić bo chciałabym w niej już na maluszka wszytsko przygotować więc pewnie troche więcej czasu mi to zajmie hehe 🙂 no i może bym już jutro powiedziała żeby mi łóżeczko przynieśli żeby już stało i sie z nim oswajać 😁

Moje łóżeczko juz stoi skręcone 🤪 Brak tylko pościeli, muszę uprasowac i założyć na kołderkę 🤪
Ja już się oswoiłam z nowym meblem ha ha ha.

• Mamusia
Cześć Dziewczyny
Dziś ściągali mi gips, stopa nie wygląda najlepiej, pełno krwiaków. Facet powiedział, że za 2 tyg. wizyta i się okaże czy nie ma złamania jeśli coś będzie nie w porządku to zrobią RTG. A jeśli będzie złamana to po 4 tyg. na pewno kości się już zrosną i co zostanie łamanie i nastawianie a to będzie już 37 tydz.!!! Masakra

• Mamusia
SylwiaC napisał(a):

hehe ja mam do miasta 15 km i jak do tej pory był tylko lidl i biedronek ze 3, a teraz otworzyli kaufland, tesco a niebawem stokrotka 🙂
nie wiem czy Ci tak zechcą wystawić niemniej jednak chciałabym zakupić taką w rozmiarze 200 na 220 🙂