Ola no aż tak daleko do siebie nie mamy 🙂 ja byłam u babci na kawie teraz biore sie za obiadek bo pomidorową robię i sprzątam od razu kuchnie. Chcę dziś większość ogarnąć na jutro tylko sypialnie zostawić bo chciałabym w niej już na maluszka wszytsko przygotować więc pewnie troche więcej czasu mi to zajmie hehe 🙂 no i może bym już jutro powiedziała żeby mi łóżeczko przynieśli żeby już stało i sie z nim oswajać 😁
Ola no aż tak daleko do siebie nie mamy 🙂 ja byłam u babci na kawie teraz biore sie za obiadek bo pomidorową robię i sprzątam od razu kuchnie. Chcę dziś większość ogarnąć na jutro tylko sypialnie zostawić bo chciałabym w niej już na maluszka wszytsko przygotować więc pewnie troche więcej czasu mi to zajmie hehe 🙂 no i może bym już jutro powiedziała żeby mi łóżeczko przynieśli żeby już stało i sie z nim oswajać 😁
Moje łóżeczko juz stoi skręcone 🤪 Brak tylko pościeli, muszę uprasowac i założyć na kołderkę 🤪 Ja już się oswoiłam z nowym meblem ha ha ha.
no ja też już bym chciała łóżeczko w pokoju mieć ale jak się ma stolarnie na podwórku to nie każą się spieszyć ale jutro ich pogonie bo ja chcę i tyle ... 😁
Cześć Dziewczyny
Dziś ściągali mi gips, stopa nie wygląda najlepiej, pełno krwiaków. Facet powiedział, że za 2 tyg. wizyta i się okaże czy nie ma złamania jeśli coś będzie nie w porządku to zrobią RTG. A jeśli będzie złamana to po 4 tyg. na pewno kości się już zrosną i co zostanie łamanie i nastawianie a to będzie już 37 tydz.!!! Masakra
Gosia ja mieszkam na wsi do miasta mam tylko 8 km ale nie ma u nas ani reala ani carrefoura, a szwagier z żoną dziś jadą właśnie do Grudziądza więc przy okazji się zabieramy 🙂 Agata ja pościel mam z tego sklepu centrumhandlowerobi.pl tylko w necie jej nie mają ale moge zagadac żeby ja wystawili bo to znajomych firma
hehe ja mam do miasta 15 km i jak do tej pory był tylko lidl i biedronek ze 3, a teraz otworzyli kaufland, tesco a niebawem stokrotka 🙂 nie wiem czy Ci tak zechcą wystawić niemniej jednak chciałabym zakupić taką w rozmiarze 200 na 220 🙂
wiesz moge zapytac czy by wrzucili albo sama mozesz zadzwonic jak powiesz jaka to napweno bede wiedzieli tu sa namiary nawet maila mozesz wyslac http://www.centrumhandlowerobi.pl/kontakt,0,3.htm
To przedszkole rzeczywiście wygląda na miejsce, w którym dużą wagę przykłada się do podejścia pełnego szacunku i uważności wobec dzieci. Oparcie się na NVC i inspiracje pedagogiką Jespera Juula mogą sprzyjać budowaniu dobrej atmosfery. Ważne jest też to, że wspierają nie tylko dzieci, ale i rodziców poprzez warsztaty. To może być ciekawa opcja dla rodzin szukających spokojnego i świadomego podejścia do wychowania.
Zobacz sobie na przedszkole Pluszowy Miś pod Piasecznem w Staraej Iwicznej - https://www.przedszkole-pluszowymis.pl/. To miejsce, które podchodzi do dzieci z szacunkiem i uważnością – opierają się na podejściu NVC (Porozumienie bez Przemocy wg Marshalla Rosenberga) oraz inspiracjach pedagogiką Jespera Juula. Atmosfera jest spokojna, bezpieczna, z ogromnym wsparciem także dla rodziców (prowadzą warsztaty rodzicielskie!).
Rekomendowane odpowiedzi
SylwiaC
gonia88811
Moje łóżeczko juz stoi skręcone 🤪 Brak tylko pościeli, muszę uprasowac i założyć na kołderkę 🤪
Ja już się oswoiłam z nowym meblem ha ha ha.
SylwiaC
Orzeszek
Dziś ściągali mi gips, stopa nie wygląda najlepiej, pełno krwiaków. Facet powiedział, że za 2 tyg. wizyta i się okaże czy nie ma złamania jeśli coś będzie nie w porządku to zrobią RTG. A jeśli będzie złamana to po 4 tyg. na pewno kości się już zrosną i co zostanie łamanie i nastawianie a to będzie już 37 tydz.!!! Masakra
aga_ta
hehe ja mam do miasta 15 km i jak do tej pory był tylko lidl i biedronek ze 3, a teraz otworzyli kaufland, tesco a niebawem stokrotka 🙂
nie wiem czy Ci tak zechcą wystawić niemniej jednak chciałabym zakupić taką w rozmiarze 200 na 220 🙂
SylwiaC