Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
aisak_89 napisał(a):
Kasia ja już dałam głosik 😁
A mi plecy pękają na pół i brzuch ciągnie do dołu 🤨 Trochę posprzątałam i już mnie rypie wszystko 🤨 A jeszcze muszę odkurzyć 🙃 Mini a poprosiłaś o globułki w rozmiarze XXXXXXXL ???? 😁 😁 😁

Nie,bo to dla Krówki są a nie dla świni 🤪

Dla Ciebie Krowo PANI Świnia 😜

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
aga2010 napisał(a):
Mini - antybiotyk pomoze, zobaczysz! Kwasiek - bardzo ładna kuchnia! Agatka - ta cena to faktycznie dosyc wysoka, ale to sa meble z drewna? bo generalnie wiekszosc mebli takch standardowych jest z płyty i to ogromna roznica. Ja bylam dzis troche na dworze, na zakupach i ledwo sie dowloklam z powrotem... ale teraz juz lepiej 🙂

z drewna, z płyty takiej wielkości komplet kosztuje ok 800zł
Widze że u Kasi coraz bliżej...a u mnie coraz dalej...

• Mamusia
A mi czop nie odszedł 😞 Wolałabym żeby sam odleciał niż mają mi go później wyciągać 😞 Ja znów mam brzuch twardy jak kamień i boli na dole a do tego plecy siadają 🤨 Muszę dzisiaj jeszcze tylko odkurzyć i koniec 🙂 Poskacze sobie na piłce dla relaksu 😁

• Mamusia
Gosia sie jeszcze nie pojawila chyba jeszcze sąsiadom sprzata jhehe a moze przez to sprzatanie na porodowce juz lezy 😉 no i Kropka sie nie odezwala jak Ewunia po lekarzu mam nadzieje, że wszystko ok
no i wogole co wy robicie że was nie ma kiedy ja jestem?? 😜
Pawel zaraz pewnie skonczy remontowac wiec mnie wyrzuci z komputera

• Mamusia
hej ja właśnie też wchodzę a tu wiecznie pustki, ale jakoś się Mini z Pigi i Kurą zgadać nie moga (z oczywistych przyczyn) i cicho tu....
ja własnie odebrałam wyniki są ok 🙂 a nie wzięłam ani jednej tabletki, po tym świnstwie co mi przepisała zwracam więc postanowiłam po prostu jak zawsze spożywać dużo witc i pomogło 😁
szkoda ze na poród tak sobie łatwo pomóc nie moge

• Mamusia
kafinka napisał(a):
Mała mi tam gmera może coś się w końcu ruszy, bo to czekanie staje się już męczące 🤢

nie chce Cie dobijać ale mi wiecznie coś gmyra, rusza sie wierci i nic z tego nie wynika
i do tego musze sie powstrzymywać żeby nie wymiotować 😞

• Mamusia
Ja już wygoniłam Mariusza do pracy i odkurzyłam całe mieszkanie 😁 Teraz idę gary pomyję i chyba pranie wstawię muszę zobaczyć jak tam w koszu czy dużo już rzeczy się uzbierało. Mi brzuszek strasznie się stawia i twardnieje i pobolewa a do tego plecy, ale Alusia ma to w tyłku i siedzi tam do skutku. Uparta za Tatusiem będzie czekać dopóki jej siłą nie wygonią lekarze 😁

• Mamusia
SylwiaC napisał(a):
Gosia sie jeszcze nie pojawila chyba jeszcze sąsiadom sprzata jhehe a moze przez to sprzatanie na porodowce juz lezy 😉 no i Kropka sie nie odezwala jak Ewunia po lekarzu mam nadzieje, że wszystko ok
no i wogole co wy robicie że was nie ma kiedy ja jestem?? 😜
Pawel zaraz pewnie skonczy remontowac wiec mnie wyrzuci z komputera

Hej 🤪 🤪 🙃 🤪
Jestem już Sylwuś nie sprzatałam u sąsiadów ha ha ha ha ha . Posprzatałam u siebie i poszłam do sklepu, i przyszła moja przyjaciółka która ma 1,5 rocznego synka i jest w 5 mieś, ciąży chyba 😮 Bo miała normalne @. Poszła do gina i powiedziała jej ze jest w ciązy wysłała ją na USG i okazało się że to 15 tydzień 🤪 AQ teraz jest mniej wiecej 5 miesiąc ciąży. Ona nawet nie wie kiedy zaszła 🤢 przez ten okres normalny, nie miałą żadnych objawów. Niezle nie ????
A potem biegiem poleciałam do koleżanki malować włosy bo w niedz.mam wigilie w firmie, jakos trzeba wyglądać -gruba ale z ładnymi wwłosami ha ha ha ha .
A potem na zakupy do sklepu bo jak jutron zostane w szpitalu to chociarz będę miał spokojną głowe że mam wszystko kupione 🙂
Ale mnie żebra bolą cholernie 😠 😠.
No a jutro do szpitala i jestem strasznie ciekawa, o 9 rano mam tam być 🙂
A Ada wróciła do domu bo nie nadrabiałam was 😞

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
aga_ta napisał(a):
hej ja właśnie też wchodzę a tu wiecznie pustki, ale jakoś się Mini z Pigi i Kurą zgadać nie moga (z oczywistych przyczyn) i cicho tu....
ja własnie odebrałam wyniki są ok 🙂 a nie wzięłam ani jednej tabletki, po tym świnstwie co mi przepisała zwracam więc postanowiłam po prostu jak zawsze spożywać dużo witc i pomogło 😁
szkoda ze na poród tak sobie łatwo pomóc nie moge

Bo krowy i świnie po nocach czatują 😁 🤪 przecież przy was nie można za dużo mówić,bo wywołujemy poród u Pigi przez odbytnice skoro mała boi się przejść przez kanał rodny 😁 🤪

Ona w ogóle nie wyjdzie !! Ale jakoś już jest mi obojętne wiem, że i tak zostało już tylko kilka dni max. dwa tygodnie a więc co to jest dwa tygodnie w podłóg 40 tygodni 🙂 Już mi jest obojętne serio. Poza tym może fajnie by było jeszcze spokojnie spędzić Święta bez obolałego krocza 😁

• Mamusia
Kurcze Gosia to Twoja koleżanka miala niespodzianke hehe 😮 mi mały też coś gmera ale nie wiem czy cos z tego bedzie zobaczymy 🙂
Mini ja tez chce troche magicznego pyłu 😁
ja pewnie zaraz uciekne sie kapac i jakis filmik z Pawlem obejrze bo kto wie ile nam takich spokojnych wieczorkow zostalo 🙂

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
aisak_89 napisał(a):
Mini23 napisał(a):
Zasnęła przy okruszku s.krajewskiego 🤪

Jak ja kocham tą piosenkę !! Zawsze mi łezka poleci jak jej słucham 🙂

no a Maja-Majuchna przy niej zasnęła 🤪 a tak wogóle to wypier papier na porodówke 🤪 🤪

Cmoknij ty mnie w pompkę !!! 😜 😜 😜

Ty Aga widziałaś, że ja mam swój program na Vivie ?? VIVA MJUZIK KŁIIIIIIIIIZ 😁 😁 Świnka jest postacią programu 😁