Hej 🙂 Beata, jesteśmy z Tobą i z Bellą 😘😘 Pisz jak będziesz mogła co z Małą 😘 Masz też pozdrowienia od Ady 😘
Agata, zadzwoń może do położnej co ona o tym sądzi... 😘 Albo kup herbatkę na laktację 😘 Nie wiem co Ci doradzić 😮😮 Kasia, my podobnie przybierałyśmy na wadze, a teraz podobnie gubimy 🤪🤪 Ja bym jeszcze chciała zrzucić z 8 kg i będę zadowolona 🙂 A mi się wydaje, że Oliwka mimo że ma oczy taty, to do Miniatury jest podobna 😁 Gdzie wy jesteście?? - Bo zamknę forum 😠😠 Pierwsza nagana od kierownika !! 😉 A potem to już lądujecie na dywaniku u dyrektora haha 😁 I Wołowina nie będzie się z Wami pieścić 😉
To niefajnie... Te co w ciąży pewnie tez mają w dupie 😉 Ku*** mać, zadzwoniłam do ginekologa do przychodni, bo mój wyjechał do Anglii i do jednego zapisy na maj, a do drugiego zapisałam się na 22 lutego 😠😠 Ja jebie, jakie terminy 😠😠 Chyba znowu będę musiała iść prywatnie, bo to trochę za długo po porodzie. Ale jestem zła.
Agata, może pokarm zanika na kilka dni, a potem znowu wróci? 😘
Hej mamusie i maluszki 🙂 Widzę że humor wam dopisuje, to dobrze 🙂 Ja na chwilę siadłam do kompa ale już Mały mnie wzywa haha Tak sobie skubany cycka upodobał, że nawet jak głodny nie jest to go chce i już, po prostu żeby się nim pobawić i przy nim poleżeć 😉 Daje mu w zamian smoczka ale zbyt długo tonie działa... Nosić go nie trzeba, bujać też nie, jak coś jest nie tak to cyc i po sprawie, muszę go oduczyć 😉 Idę jakieś śniadanko zrobić bo jeszcze nie jedliśmy, a mąż na zakupy pojechał, pozdrawiam
Hej Mamuski, dzis noc znow dobra, Maly spal od 21 do 9! 😁 Z dwoma przerwami, az mi cycki prawie eksplodowaly w npcy przy takich przerwach (a najada sie jednym), za to sie wyspalismy 🤪😁🙃. Tylko nadal walczymy z pienistymi kupkami 😞 Poza tym bylismy na spacerku. Dziewczyny - czy Wy tez jestescie takie glodne?? ja wrocilam do wagi sprzed, ale jak tak dalej pojdzie, to utyje, bo ja ciagle jestem glodna, po prostu gotowanym kurczakiem z marchewka i ryzem sie nie najadam 😎🙂.
Mrowka - ja staram sie nie dawac piersi, jak widze, ze jadl przed chwila, daje smoczka albo jakos go staram sie zabawic, roznie wychodzi 🙂. Agatka - a moze zadzwon na jakas infolinie laktacyjna czy cos takiego, slyszalam, ze jest cos takiego, moze cos doradza??
Hej małpiszony 🤪🤪🤪🤪 Miniatura ale Ty laska jesteś 😲 Nie widać że brzuchol nosiłaś 🤪🤪🤪 Oliwka jest boska - wiesz o tym 😉 Ja też uważam że jest podobna do Ciebie tylko oczęta ma tatusiowe 😜, A puśka to chyba nie jest królikiem miniaturka ha ha ha ha. Na wielkanoc jak znalazł mięso z królika 😉 - tylko kto go ubije 🥴???????
Ja już wcale nie karmię cyckiem 😞. Nie mam pokarmu, przed wczoraj na cały dzień zciągnęłam 50 ml. Więc już koniec z cyckami 😞. A wczoraj przyszli do nas brat Tomka z żoną i poczęstowali mnie piwem 🙂 mmmm jakie dobre było hihihihi.
My już po spacerku , cieplutko dziś u nas jest 🤪 Moja Olka chodzi spać około 23 😞, a ja zawsze chodziłam spać z kurami i jak ona zaśnie to ja już jestem padnięta.
Ninka kiepsko że nie można się wcześniej dostać do gina , u mnie jest podobnie z zapisaniem do lekarza na nfz. Więc ja pójdę za dwz tygodnie 🤪🤪 prywatnie do mojego gina, bo też muszę skontrolować nadżerkę i ją usunąć 🥴 Aga 2010 pozazdrościć przespanych nocy - całych 🤪
Robione w sobotę 🤪 [URL=http://img716.imageshack.us/i/sam0413mmmmmmmmmmmmmmm.jpg/][IMG]http://img716.imageshack.us/img716/4435/sam0413mmmmmmmmmmmmmmm.jpg[/IMG][/URL]
Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]
Hej Mięso !!! 😁 Gosiu ja też nie karmię piersią i Alusia nie jest ani niepełnosprawna ani nie choruje ani nasze dzieci nie będą gorsze od dzieci na cycu 😉 A więź i tak będzie między mamą a dzieckiem nawet jak dajesz tylko butlę 😉 Nie rozumiem tej nagonki na karmienie piersią ja chciałam bardzo i nie mogłam przez nerkę, ale w internecie piszą o karmieniu piersią w taki sposób, że wychodzi na to, że dzieci na butli są gorsze itp. 🤔😮 Moja Ala też ślicznie spała w nocy 🙂 I kolejny dzień był BEZ KOLKI 😁😁 Co do badania ginekologicznego to u mnie w Anglii nie ma go w ogóle jak czuję się dobrze. I pierwsze badanie zafunduję sobie w Polsce jak będę czyli kwiecień, maj i muszę iść prywatnie.
Hej Mięso !!! 😁 Gosiu ja też nie karmię piersią i Alusia nie jest ani niepełnosprawna ani nie choruje ani nasze dzieci nie będą gorsze od dzieci na cycu 😉 A więź i tak będzie między mamą a dzieckiem nawet jak dajesz tylko butlę 😉 Nie rozumiem tej nagonki na karmienie piersią ja chciałam bardzo i nie mogłam przez nerkę, ale w internecie piszą o karmieniu piersią w taki sposób, że wychodzi na to, że dzieci na butli są gorsze itp. 🤔😮 Moja Ala też ślicznie spała w nocy 🙂 I kolejny dzień był BEZ KOLKI 😁😁 Co do badania ginekologicznego to u mnie w Anglii nie ma go w ogóle jak czuję się dobrze. I pierwsze badanie zafunduję sobie w Polsce jak będę czyli kwiecień, maj i muszę iść prywatnie.
No oczywiście że dzieci na modyfikowanym nie są gorsze i to nie prawda że na cycu dzieci są zdrowsze !!!!!!!!!!! Moja Paulinka też była bardzo krótko na cycu i jest okazem zdrowia - nigdy nie miałam problemów zdrowotnych z Paulinką 🤪🤪🤪 Więc Kasiu nasze dzieci też będą zdrowiutkie na modyfikowanym 🤪🤪🤪 Do Polski na chrzciny przylatujecie ?????????? Ja myślę że może Ole na Wielkanoc ochrzcimy.
Kasia a może Alusia nie ma kolek , tylko coś jej dolegało. Moja Ola też się napinała i marudziła, ale po zmianie mleka się uspokoiła, i jest już dobrze 🙂 A i wczoraj zrobiła kupkę 🤪🤪
Ja też wychowałam się na butli i jakoś nie mam problemów ze zdrowiem tylko co nerka chora, ale kamienie tworzą się genetycznie a nie poprzez nabycie.
Tak chrzciny robimy w Polsce bo wyjdzie dużo taniej. My Alusie chrzcimy 1. maja taka jest wstępna data i pewnie taka zostanie 🙂 Moja Aluśka właśnie się kręci w łóżeczku, ale babcia czuwa haha taka w niej zakochana, że głowa mała nie wiem co to będzie jak będzie musiała już wrócić 😮🤨 Gosiu i Aga wyglądacie super !! Jakbyście nie rodziły !!! Ja mam jeszcze flak a nie brzuch. Mam nadzieje, że jeszcze dużo skóry się wstąpi i jeszcze trochę zacznę tez używać pasa do ściskania. Wy też macie taką ciemną skórę na brzuchu ?? Wiadomo kresa i pępek ciemny jeszcze jest ale ja mam ogólnie ciemniejszą skórę na brzuchu 😮🤔 Nie wiem dlaczego 🤨 Smaruję się maścią CEPAN na rozjaśnianie ran itp. rzeczy.
Dzięki 🤪 ale zostalo mi jeszcze 8 kg. do wagi z przed ciąży 😞, A teraz juz stije w miejscu , waga nie spada 😠😠, muszę dietę zastosowac.
Kasia ja mam tylko pępek i kreskę brązowe, ale skóra na brzuchu jest taka jak na reszcie ciała. No ja tez mam flaczek na brzuchu po ciąży 😞, ale w moim przypadku to potrzeba czasu i chyba ćwiczeń 😞😠
Dzięki 🤪 ale zostalo mi jeszcze 8 kg. do wagi z przed ciąży 😞, A teraz juz stije w miejscu , waga nie spada 😠😠, muszę dietę zastosowac.
Kasia ja mam tylko pępek i kreskę brązowe, ale skóra na brzuchu jest taka jak na reszcie ciała. No ja tez mam flaczek na brzuchu po ciąży 😞, ale w moim przypadku to potrzeba czasu i chyba ćwiczeń 😞😠
To witaj w klubie bo u mnie bez intensywnej pielęgnacji skóra sama się nie wstąpi 🤨 Mam strasznie mało elastyczną skórę niestety 😞😮 Rozstępy zbieleją, ale tego flaczka muszę się pozbyć chociażby nie wiem co ! 🙃🤪🤔
To witaj w klubie bo u mnie bez intensywnej pielęgnacji skóra sama się nie wstąpi 🤨 Mam strasznie mało elastyczną skórę niestety 😞😮 Rozstępy zbieleją, ale tego flaczka muszę się pozbyć chociażby nie wiem co ! 🙃🤪🤔
No wkurza mnie to że moja skóra też nie jest super elaztyczna 😠 No i brzuch mam brzydki i cycuchy też już nie są fajne 😠. Ale Tomasz mnie pociesza ha ha ha ha że cycochy są ok.
No dziewczyny, widzę, że u Was coraz lepiej... 🙂🙂🙂 U nas kolka jakby minęła bo mala nie płacze ale za do straszne wzdęcia ma i problem ze zrobieniem kupki, czasem aż piszczy tak ją zaboli 🤨 Macie jakiś sposób na zaparcia dla maluszków??? Czopka nie mogę cały czas wkładać 🤔
No dziewczyny, widzę, że u Was coraz lepiej... 🙂🙂🙂 U nas kolka jakby minęła bo mala nie płacze ale za do straszne wzdęcia ma i problem ze zrobieniem kupki, czasem aż piszczy tak ją zaboli 🤨 Macie jakiś sposób na zaparcia dla maluszków??? Czopka nie mogę cały czas wkładać 🤔
Ja mam kolezanke farmaceutke. i powiedziala mi zebym dawała Oli duzo wody do picia słodzonej glukoza na czczo, czyli przed jedzeniem, rumianek tez słodzony glukoza . i jesli w składzie mleka jest duzo zelaza to zmienic na mniejsza zawartosc zelaza - bo zelazo powoduje zaparcia. a jesli dzicko jest na piersi to moze dluzszy czas nie robic kupki, natomiast na modyfikowanym mleku od 5 dni do 7 moze nie robic kupki. ja wczoraj Olke poilam woda i rumiankiem i zrobila mi kupe 🤪🤪, a tez miala problemy. A w zadnym wypadku nie pozwolila grzebac termometrem, a mama mi wlasnie mowila abym pomogla Oli termometrem. Ale Martus ja mysle ze najlepiej isc do pediatry 🙂
Gosia udaje grubasa, a się wydało przez zdjęcie, że oszukuje 🙂 Talia osy, a udaje że jeszcze 8kg ma do zrzucenia 😜 O Miniaturze to nawet nic nie mówię, bo to cyborg jest 😉 ona dzień po porodzie wyglądała lepiej niż jak zaszła w ciążę hahah 😉 Ona zrzuca 20 kg jednego dnia 😉 Echh flaczek na brzuchu... musimy zacząć ćwiczyć dziewczyny, a nie chce się, co?? 😉 Ja się nie mogę zabrać... ☺️☺️ Jak stoję, to brzuch jest płaski, a jak usiądę to taka pomarszczona skóra jak u antyka ☺️☺️ Ludzie mają jakąś głupią fazę na punkcie karmienia piersią 😠 Nie wiem jak można uważać, że dzieci ''na butelce'' są gorsze 😠😠 Po pierwsze to jest indywidualna sprawa matki jak chce karmić, a po drugie nawet jak chce karmić piersią, to nie zawsze się to udaje, bo albo zanika pokarm, albo musi przyjmować leki, których nie można brać podczas laktacji... i wiele innych powodów. I to ci ludzie są niepełnosprawni, a nie dzieci które piją mleko modyfikowane 🙂 Kupiłam mojemu maleństwu tą fridę do nosa, bo biedny się męczył, a gruszka nic nie pomaga, a po torturach z wyciąganiem kataru papierkiem strasznie płakał... 😜
Hej. Jestem znów na chwilę, Mini, Gosia - jakie wy laski jesteście 🙂Ja nie wiem ile ważę bo wagi nie mam choć już zamówiona, ale widzę sama po sobie że mi dużo już nie zostało, praktycznie w brzuchu tylko, fajnie mieć znów chude nóżki 🙂 co do objadania się, to mi też dietetyczne jedzenie nie wyst 🙂rcza, wczoraj ściągnęłam mleko i zjadłam kebaba z frytkami... tego mi było potrzeba, potem dwa razy z butli modyfikowane dostał a w nocy już cyca normalnie... teraz Mały śpi, ale zaraz powinien wstać bo już się kreci trochę, no ale dobrz bo już mnie cycki bolą 🙂🙂🙂 Mam takie pytanko, po jakim czasie wzielłyście swoje maluchy na pierwszy spacer? no i kiedy zaczełyście werandować? nie wiem kiedy mogę Kajtka zabrać...
Hej. Jestem znów na chwilę, Mini, Gosia - jakie wy laski jesteście 🙂Ja nie wiem ile ważę bo wagi nie mam choć już zamówiona, ale widzę sama po sobie że mi dużo już nie zostało, praktycznie w brzuchu tylko, fajnie mieć znów chude nóżki 🙂 co do objadania się, to mi też dietetyczne jedzenie nie wyst 🙂rcza, wczoraj ściągnęłam mleko i zjadłam kebaba z frytkami... tego mi było potrzeba, potem dwa razy z butli modyfikowane dostał a w nocy już cyca normalnie... teraz Mały śpi, ale zaraz powinien wstać bo już się kreci trochę, no ale dobrz bo już mnie cycki bolą 🙂🙂🙂 Mam takie pytanko, po jakim czasie wzielłyście swoje maluchy na pierwszy spacer? no i kiedy zaczełyście werandować? nie wiem kiedy mogę Kajtka zabrać...
Nóżki były pod koniec opuchnięte, a potem szok, że takie chude, co?? 😉 hehe
Jak będzie miał 2 tygodnie, czyli od środy możesz werandować po 10-15 minut (zależy od pogody). Tak myślę 🙂
Mam do sprzedania dwa opakowania:
PAMPERS SLEEP & PLAY ROZMIAR 3 ( 4-9 kg) 78sztuk w paczce za jedyne 30zł/ opakowanie!!!! Jeżeli któraś będzie zainteresowana proszę o kontakt: [email protected]
Sprzedaję, bo mojej bubie zanadto tyłek urósł, a kupiłam na zapas 🙂 PS. Przepraszam za wyrwanie z kontekstu 😉
To przedszkole rzeczywiście wygląda na miejsce, w którym dużą wagę przykłada się do podejścia pełnego szacunku i uważności wobec dzieci. Oparcie się na NVC i inspiracje pedagogiką Jespera Juula mogą sprzyjać budowaniu dobrej atmosfery. Ważne jest też to, że wspierają nie tylko dzieci, ale i rodziców poprzez warsztaty. To może być ciekawa opcja dla rodzin szukających spokojnego i świadomego podejścia do wychowania.
Zobacz sobie na przedszkole Pluszowy Miś pod Piasecznem w Staraej Iwicznej - https://www.przedszkole-pluszowymis.pl/. To miejsce, które podchodzi do dzieci z szacunkiem i uważnością – opierają się na podejściu NVC (Porozumienie bez Przemocy wg Marshalla Rosenberga) oraz inspiracjach pedagogiką Jespera Juula. Atmosfera jest spokojna, bezpieczna, z ogromnym wsparciem także dla rodziców (prowadzą warsztaty rodzicielskie!).
Rekomendowane odpowiedzi
Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku
4621
4039
3165
Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku
aisak_89 4621 postów
naylaaa 4039 postów
gonia88811 3165 postów
Martuska_D
naylaaa
Beata, jesteśmy z Tobą i z Bellą 😘 😘 Pisz jak będziesz mogła co z Małą 😘 Masz też pozdrowienia od Ady 😘
Agata, zadzwoń może do położnej co ona o tym sądzi... 😘 Albo kup herbatkę na laktację 😘 Nie wiem co Ci doradzić 😮 😮
Kasia, my podobnie przybierałyśmy na wadze, a teraz podobnie gubimy 🤪 🤪 Ja bym jeszcze chciała zrzucić z 8 kg i będę zadowolona 🙂
A mi się wydaje, że Oliwka mimo że ma oczy taty, to do Miniatury jest podobna 😁
Gdzie wy jesteście?? - Bo zamknę forum 😠 😠 Pierwsza nagana od kierownika !! 😉 A potem to już lądujecie na dywaniku u dyrektora haha 😁 I Wołowina nie będzie się z Wami pieścić 😉
aga_ta
naylaaa
Agata, może pokarm zanika na kilka dni, a potem znowu wróci? 😘
naylaaa
Chwalisz się czy się żalisz?? 😉 haha
dawaj cyca Majeczce, a nie nam brzuszysko.net obciążasz 😉
naylaaa
idioDka... dyrektor się nie może wypisać 😎
naylaaa
Lecę do mojego Głodomora 😁
Mrowka1990
Idę jakieś śniadanko zrobić bo jeszcze nie jedliśmy, a mąż na zakupy pojechał, pozdrawiam
aga2010
Poza tym bylismy na spacerku. Dziewczyny - czy Wy tez jestescie takie glodne?? ja wrocilam do wagi sprzed, ale jak tak dalej pojdzie, to utyje, bo ja ciagle jestem glodna, po prostu gotowanym kurczakiem z marchewka i ryzem sie nie najadam 😎 🙂.
Mrowka - ja staram sie nie dawac piersi, jak widze, ze jadl przed chwila, daje smoczka albo jakos go staram sie zabawic, roznie wychodzi 🙂. Agatka - a moze zadzwon na jakas infolinie laktacyjna czy cos takiego, slyszalam, ze jest cos takiego, moze cos doradza??
gonia88811
Miniatura ale Ty laska jesteś 😲 Nie widać że brzuchol nosiłaś 🤪 🤪 🤪
Oliwka jest boska - wiesz o tym 😉 Ja też uważam że jest podobna do Ciebie tylko oczęta ma tatusiowe 😜, A puśka to chyba nie jest królikiem miniaturka ha ha ha ha. Na wielkanoc jak znalazł mięso z królika 😉 - tylko kto go ubije 🥴???????
Ja już wcale nie karmię cyckiem 😞. Nie mam pokarmu, przed wczoraj na cały dzień zciągnęłam 50 ml. Więc już koniec z cyckami 😞. A wczoraj przyszli do nas brat Tomka z żoną i poczęstowali mnie piwem 🙂 mmmm jakie dobre było hihihihi.
My już po spacerku , cieplutko dziś u nas jest 🤪
Moja Olka chodzi spać około 23 😞, a ja zawsze chodziłam spać z kurami i jak ona zaśnie to ja już jestem padnięta.
Ninka kiepsko że nie można się wcześniej dostać do gina , u mnie jest podobnie z zapisaniem do lekarza na nfz. Więc ja pójdę za dwz tygodnie 🤪 🤪 prywatnie do mojego gina, bo też muszę skontrolować nadżerkę i ją usunąć 🥴
Aga 2010 pozazdrościć przespanych nocy - całych 🤪
gonia88811
[URL=http://img716.imageshack.us/i/sam0413mmmmmmmmmmmmmmm.jpg/][IMG]http://img716.imageshack.us/img716/4435/sam0413mmmmmmmmmmmmmmm.jpg[/IMG][/URL]
Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]
aisak_89
Gosiu ja też nie karmię piersią i Alusia nie jest ani niepełnosprawna ani nie choruje ani nasze dzieci nie będą gorsze od dzieci na cycu 😉 A więź i tak będzie między mamą a dzieckiem nawet jak dajesz tylko butlę 😉 Nie rozumiem tej nagonki na karmienie piersią ja chciałam bardzo i nie mogłam przez nerkę, ale w internecie piszą o karmieniu piersią w taki sposób, że wychodzi na to, że dzieci na butli są gorsze itp. 🤔 😮
Moja Ala też ślicznie spała w nocy 🙂 I kolejny dzień był BEZ KOLKI 😁 😁
Co do badania ginekologicznego to u mnie w Anglii nie ma go w ogóle jak czuję się dobrze. I pierwsze badanie zafunduję sobie w Polsce jak będę czyli kwiecień, maj i muszę iść prywatnie.
gonia88811
No oczywiście że dzieci na modyfikowanym nie są gorsze i to nie prawda że na cycu dzieci są zdrowsze !!!!!!!!!!! Moja Paulinka też była bardzo krótko na cycu i jest okazem zdrowia - nigdy nie miałam problemów zdrowotnych z Paulinką 🤪 🤪 🤪 Więc Kasiu nasze dzieci też będą zdrowiutkie na modyfikowanym 🤪 🤪 🤪
Do Polski na chrzciny przylatujecie ?????????? Ja myślę że może Ole na Wielkanoc ochrzcimy.
Kasia a może Alusia nie ma kolek , tylko coś jej dolegało. Moja Ola też się napinała i marudziła, ale po zmianie mleka się uspokoiła, i jest już dobrze 🙂 A i wczoraj zrobiła kupkę 🤪 🤪
aisak_89
Tak chrzciny robimy w Polsce bo wyjdzie dużo taniej. My Alusie chrzcimy 1. maja taka jest wstępna data i pewnie taka zostanie 🙂 Moja Aluśka właśnie się kręci w łóżeczku, ale babcia czuwa haha taka w niej zakochana, że głowa mała nie wiem co to będzie jak będzie musiała już wrócić 😮 🤨
Gosiu i Aga wyglądacie super !! Jakbyście nie rodziły !!! Ja mam jeszcze flak a nie brzuch. Mam nadzieje, że jeszcze dużo skóry się wstąpi i jeszcze trochę zacznę tez używać pasa do ściskania. Wy też macie taką ciemną skórę na brzuchu ?? Wiadomo kresa i pępek ciemny jeszcze jest ale ja mam ogólnie ciemniejszą skórę na brzuchu 😮 🤔 Nie wiem dlaczego 🤨 Smaruję się maścią CEPAN na rozjaśnianie ran itp. rzeczy.
gonia88811
Kasia ja mam tylko pępek i kreskę brązowe, ale skóra na brzuchu jest taka jak na reszcie ciała. No ja tez mam flaczek na brzuchu po ciąży 😞, ale w moim przypadku to potrzeba czasu i chyba ćwiczeń 😞 😠
aisak_89
To witaj w klubie bo u mnie bez intensywnej pielęgnacji skóra sama się nie wstąpi 🤨 Mam strasznie mało elastyczną skórę niestety 😞 😮 Rozstępy zbieleją, ale tego flaczka muszę się pozbyć chociażby nie wiem co ! 🙃 🤪 🤔
gonia88811
No wkurza mnie to że moja skóra też nie jest super elaztyczna 😠 No i brzuch mam brzydki i cycuchy też już nie są fajne 😠. Ale Tomasz mnie pociesza ha ha ha ha że cycochy są ok.
Martuska_D
gonia88811
Ja mam kolezanke farmaceutke. i powiedziala mi zebym dawała Oli duzo wody do picia słodzonej glukoza na czczo, czyli przed jedzeniem, rumianek tez słodzony glukoza . i jesli w składzie mleka jest duzo zelaza to zmienic na mniejsza zawartosc zelaza - bo zelazo powoduje zaparcia. a jesli dzicko jest na piersi to moze dluzszy czas nie robic kupki, natomiast na modyfikowanym mleku od 5 dni do 7 moze nie robic kupki. ja wczoraj Olke poilam woda i rumiankiem i zrobila mi kupe 🤪 🤪, a tez miala problemy. A w zadnym wypadku nie pozwolila grzebac termometrem, a mama mi wlasnie mowila abym pomogla Oli termometrem. Ale Martus ja mysle ze najlepiej isc do pediatry 🙂
naylaaa
Echh flaczek na brzuchu... musimy zacząć ćwiczyć dziewczyny, a nie chce się, co?? 😉 Ja się nie mogę zabrać... ☺️ ☺️ Jak stoję, to brzuch jest płaski, a jak usiądę to taka pomarszczona skóra jak u antyka ☺️ ☺️
Ludzie mają jakąś głupią fazę na punkcie karmienia piersią 😠 Nie wiem jak można uważać, że dzieci ''na butelce'' są gorsze 😠 😠 Po pierwsze to jest indywidualna sprawa matki jak chce karmić, a po drugie nawet jak chce karmić piersią, to nie zawsze się to udaje, bo albo zanika pokarm, albo musi przyjmować leki, których nie można brać podczas laktacji... i wiele innych powodów. I to ci ludzie są niepełnosprawni, a nie dzieci które piją mleko modyfikowane 🙂
Kupiłam mojemu maleństwu tą fridę do nosa, bo biedny się męczył, a gruszka nic nie pomaga, a po torturach z wyciąganiem kataru papierkiem strasznie płakał... 😜
Mrowka1990
co do objadania się, to mi też dietetyczne jedzenie nie wyst 🙂rcza, wczoraj ściągnęłam mleko i zjadłam kebaba z frytkami... tego mi było potrzeba, potem dwa razy z butli modyfikowane dostał a w nocy już cyca normalnie... teraz Mały śpi, ale zaraz powinien wstać bo już się kreci trochę, no ale dobrz bo już mnie cycki bolą 🙂 🙂 🙂
Mam takie pytanko, po jakim czasie wzielłyście swoje maluchy na pierwszy spacer? no i kiedy zaczełyście werandować? nie wiem kiedy mogę Kajtka zabrać...
naylaaa
Nóżki były pod koniec opuchnięte, a potem szok, że takie chude, co?? 😉 hehe
Jak będzie miał 2 tygodnie, czyli od środy możesz werandować po 10-15 minut (zależy od pogody). Tak myślę 🙂
Mrowka1990
a na spacerk prawdziwy kiedy?
eloite
Mam do sprzedania dwa opakowania:
PAMPERS SLEEP & PLAY ROZMIAR 3 ( 4-9 kg) 78sztuk w paczce za jedyne 30zł/ opakowanie!!!!
Jeżeli któraś będzie zainteresowana proszę o kontakt: [email protected]
Sprzedaję, bo mojej bubie zanadto tyłek urósł, a kupiłam na zapas 🙂
PS. Przepraszam za wyrwanie z kontekstu 😉