Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Krowa no Twoja Oliwka na pewno nie jest tak mądra po Tobie !!! 😁 😁
Moja Ala jak na razie to je i pije wszystko co się Jej tylko da hahaha Dzisiaj nawet troszkę dałam Jej ugotowanego ziemniaczka tak na spróbowanie i też jadła aż się śmiała 😁 😁

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Mini23 napisał(a):
Ola88 napisał(a):
hahaa moja pije wszystko...:P 😮 😁 🤪

no co ty??? chyba prawie??? 😮 😮 😁

eszytko co jej dam a w ual pije jak smok:p

• Mamusia
Ola88 napisał(a):
wiece co po porodzie mam zylaka na dupie... nie wiem jak sie go pozbyc... 😮 a od 2 dni krwawi mi on 😮 🤢 😲 😞

Na dupie czy w dupie ??? Przy dziurce?? Jak przy dziurce to hamoroid 🥴 Ja też mam i czasem jak się podcieram to też mi lekko krwawi. Musisz iść do lekarza jak jest mały to lekami zasuszą a jak nie to operacja tak jak miała Kafinka 🤔

• Mamusia
Ola88 napisał(a):
wiece co po porodzie mam zylaka na dupie... nie wiem jak sie go pozbyc... 😮 a od 2 dni krwawi mi on 😮 🤢 😲 😞

Ja miałam już przed ciąża i mam nadal, trzeba do lekarza po czopki bo ja też tak miałam i mam czasem, ale ja sobie czopka nie włożę i już 😞 więc mam i tak zostanie, choć wiem że można go wyciąć

aisak_89 napisał(a):
Ola88 napisał(a):

Na dupie czy w dupie ??? Przy dziurce?? Jak przy dziurce to hamoroid 🥴 Ja też mam i czasem jak się podcieram to też mi lekko krwawi. Musisz iść do lekarza jak jest mały to lekami zasuszą a jak nie to operacja tak jak miała Kafinka 🤔

w srodku przy dziurze... 😞

• Mamusia
aisak_89 napisał(a):
Kasiu Kaya jest tez śliczne a Kafinko moja droga będzie dobrze lek musi zacząć działać 😞 Biedny Oli pewnie Go boli albo swędzi 🤔

Oli śpi z dziadkami u góry zaglądam tam, co chwile i patrzę jak się czuje .....

kafinka napisał(a):
aisak_89 napisał(a):
Kasiu Kaya jest tez śliczne a Kafinko moja droga będzie dobrze lek musi zacząć działać 😞 Biedny Oli pewnie Go boli albo swędzi 🤔

Oli śpi z dziadkami u góry zaglądam tam, co chwile i patrzę jak się czuje .....

bedzie dobrze Kaffi:*****

Mrowka1990 napisał(a):
Kajtek zawsze musi ziemniaka dostać jak my jemy na obiad bo mi zjeść nie da, zjada 2 całe 😁

moja tak samo ale zjada 1 :P

• Mamusia
Ola88 napisał(a):
aisak_89 napisał(a):
Ola88 napisał(a):

w srodku przy dziurze... 😞

Współczuje ja mam na razie spokój, ale jak znów się pojawi to idę na wycięcie nie mam zamiaru z tym paskudztwem łazić

• Mamusia
kafinka napisał(a):
Majka jak widzi, że pije ze szklanki to otwiera usteczka jakby chciała powiedzieć no daj mi wreszcie pić 😁

No właśnie, mój nie chce pić, ale dziś jak herbatę piłam to tak się patrzył z otwarta buzią, że udałam że chce mu dać a on by wypił taki ciekawski, ale proste że mu nie dałam

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
właśnie,wiecie co,Oliwka była dzieckiem bardzo przebojowym i towarzyskim,nikogo i niczrego się nie bała (do tej pory obcych się nie boji,ale np muchy już tak:woohoo 🙂
ale Maja nie kiedy jak widzi obcą osobe to płacze,jak mój krzyknienp mój ,lub Oliwka czy też ja to ona się boji i płacze 😞
Oliwka często jak czegoś nie może to robi histeroie a Maja się wtedy dołancza i razem płaczą 😞

Hahaha wypisz wymaluj mój Oliwer i jeszcze pająków 🤪 dzisiaj mnie prosił abym zabiła jednego 😁bo bajki nie może ogladać 😁

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
właśnie,wiecie co,Oliwka była dzieckiem bardzo przebojowym i towarzyskim,nikogo i niczrego się nie bała (do tej pory obcych się nie boji,ale np muchy już tak:woohoo 🙂
ale Maja nie kiedy jak widzi obcą osobe to płacze,jak mój krzyknienp mój ,lub Oliwka czy też ja to ona się boji i płacze 😞
Oliwka często jak czegoś nie może to robi histeroie a Maja się wtedy dołancza i razem płaczą 😞

w końcu to siostry, muszą trzymać sztamę 😁

• Mamusia
Hej 🙂 nie no laski przesadzacie!!! Nie moge tylu stron nadrobic 😞 u nas wporzadku chociaz Dominik w nocy sie krecil i wstawal cos no ale nic mu nie jest moze po prostu za bardzo go ostatnio chwalilam. Ide ogarnac kuchnie i poprasowac troche bo po 8 mama do mnie zajedzie na kawe a pozniej jade na zakupy.