Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

ja na oddziale w szpitalu w sobote byłam wieczorem... i osłuchowo czysta tgyle ze kaszel./ to moze byc alergiczny dostałam syrop pulmono i kropelki cebiony i woda morska wszystko...

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

ja na oddziale w szpitalu w sobote byłam wieczorem... i osłuchowo czysta tgyle ze kaszel./ to moze byc alergiczny dostałam syrop pulmono i kropelki cebiony i woda morska wszystko...

Mini23 napisał(a):
Ola88 napisał(a):

ten syrop zapisują właśnie przy zapaleniu oskrzeli itp. Oliwce często go zapisywała - PULNEO??

o własnie tak ten syrop sie nazywa...

• Mamusia
Jestem juz po zakupach, o 2 stówki lzejsza 😞 😁 😁 😁
ogladamy z Ola bajki 🤪
A ja uwazam ze Gabi to cala mama. Jakby skore zciagnal 😉 Sliczna dziewczynka i duza. czy ona siedzi w spacerówce ????
Moja do siedzenia to jeszcze daleko, strasznie sie gibie , nawet jak ja obstawie poduszkami to na brzuszek opada, nie moze sie utrzymac. Ale nie wolno dzieci zachecac, one same musza 😉
bede podgladala Was 🤪

ja jutro może na kontrol pójdę zobaczę albo w czwartek dopiero...

jenki już się nie mogę doczekać aż kuchnię zrobimy już prawie gotowa jak wszystko bedzie na glancuś to wam zdjecia zrobie i pokażę 🙂

• Mamusia
Meldunek składam 😁
Boziu Wasze Dzieciaczki często chorują 🤨 Moja Alusia odpukać ani razu jeszcze nie była chora a jak kaszle to tylko udaje, żeby na Nią uwagę zwrócić haha i wtedy się przy tym śmieje 😁 No, ale jak może teraz się wychorują to w życiu będą mieć spokój- tak było z moim bratek- chorował a teraz rzadko kiedy jest przeziębiony. Chociaż ja i za małego nie chorowałam i teraz też bardzo rzadko jestem chora na szczęście.
Moja Ala przysnęła a znajoma już poszła 🙂 Poplotkowałyśmy sobie troszeczkę 😁

• Mamusia
gonia88811 napisał(a):
Moja po kapieli juz, teraz ciagnie butle i spac 😉
Moja nie zje deseru 😞 krzywi sie i ja trzacha az, a od jablka nawet na wymoity ja bierze. Tylko soczki pije .

Moja też samego jabłka nie ruszy, ale jak już coś jest do niego dodane to je aż uszami klaska hahaha 😁

• Mamusia
Ja przyszlam sie odmeldowac. Dominik spi wiec ide pomyc gary wykapac sie i wykorzystać Pawla hehe 😉 mi na szczescie mały nie choruje też, raz bylam z nim tylko w szpitalu jak mial niecale 2 tygodnie i to chyba tez dlatego, że Pani dr przewrażliwiona jakas 😮 Ola nareszcie na swoje idziesz co? Pewnie sie bardzo cieszysz 🙂 To czekamy na fotki!!! A Kasia mi sie ta leżanka podoba myślę, że będzie Wam pasowała 🙂

• Mamusia
ale naskrobalyscie, ale nadrobiłam, tylko pewnie połowę zapomnę 😞 Kaasia -to szezlong? fajny, jak masz meble w podobnym stylu, to pasuje. Carlos duży! i mi się bardzo podoba to zdjęcie w czapce z daszkiem; Gosia - slicznie wygladacie, zakochani 🙂, Maja - mala informatyczka 🙂, Ola - wlasnie, moze ten kaszelek to alergia..A Gabi bym nie poznala na tych zdjeciach, ale te dzieciaczki sie zmieniaja! Ja dzis bylam u Mamy (bo jest na zwolnieniu), zostawialm Pawelka i pojechalam na zakupy 🙂 a w ogole dzis Pawelek to w sumie z 5 godz spal w ciagu dnia i teraz tez spi od 20 😁 cos mialam jeszcze napisac, ale skleroza 🙂 spokojnej nocy

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
Pigi a lovciasz mućke??? 🤔 🤔

No pewnie !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😁 😁 😁
Miłość ponad śmietanę 😁 😁 😁

A tak na marginesie co dałam linka na tą kanapę dla Kasi to jest malutka kanapa do siadania dla dziecka a nie dla dużej dupy mamy czy taty 😁 😁 😁 😁

• Mamusia
Hej piękne 🙂 Majka dziękuje ciociom za życzenia 😘 Oluniu wszystkiego najlepszego z okazji ukończenia 5-go miesiąca 😘 😘 😘 Carlos faktycznie wygląda jakby już miał z pół roku 😁 przystojniaczek z niego 🙂, a Maja to widać, że zostanie informatyczką wyssała to z mlekiem matki hahaha ślicznotka 🙂. Gosia piękna z was para 🙂. Moja Majuchna dziś miała dobry humorek od rana cały czas się śmiała i zjadła pierwszy raz 8 łyżeczek deserku hahaha muszę się wam pochwalić, że zaczęłam jeździć na rolkach i mam już 1 kg mniej 🤪

• Mamusia
Mućka pokazuje wymiona hahahaha
Ale Majuchna szczęśliwa jest przy cycu 🤪 Pigi ja nie żałuję że cyca nie daję, a moja Olusia też szczęśliwa jak Majuchna.
Mój Tarzan się zatruł czymś i choruje , więc teraz mam troje dzieci hihihihi
Oglądam :pamietniki wampirów" , czy któras z Was też ogląda ten serial ???
Ej babiszony a co z Adą ??????????? Dawno jej nie było.
Kaffi przecież masz dopalacze na nich też można stracić kilogramy 😁 😁 😁 😁
Zajrze jutro do Was 😉 Dobranoc 😘 😘

• Mamusia
Haha ty na pewno będziesz ostatnia 😁 a tak serio to jest mi przykro, że nie mogę pogadać tu z wami częściej 🥴 nie mogę się dogadać z moim już nie wiem jak mam z nim rozmawiać każda rozmowa kończy się wrzaskami, które słuchają dzieci aż serce mnie boli, że one są świadkami takich scen 😞.

Mini ta fotka to super pomysł 🙂 zdjęcie jest świetne 🙂

• Mamusia
Melduję się 😉
Gabi trochę posiedzi w spacerówce ale jakieś 5 sekund i kolibie się do przodu 😜 Także ustawiliśmy na półleżąco bo na siedząco jeszcze za wcześnie 🙂 Kasiak mi się podoba do pokoiku ta leżanka i myślę, ze ma styl bajkowy i będzie pasowała 🙂 Trochę kojarzy mi się z "Zaczarowaną" 😁 Uwielbiam ten film ha ha- trochę mi jednak z dziecka jeszcze zostało 😁 😉 Mini mi się to osobiście podoba i fajna pamiątka! 🙂 A księżniczki jakie do siebie podobne 🤪 Nina pisała że Carlosito jeszcze nie śpi 🤪 Moje dziecko od czyli standard 😉 W środę szczepienie i już mam stres jak ch... (za przeproszeniem) 🤢 Oby nie czuła nic jak ostatnio ! 😉 Lecę spać 🙂 Dobranoc 😉

• Mamusia
gonia88811 napisał(a):
Mućka pokazuje wymiona hahahaha
Ale Majuchna szczęśliwa jest przy cycu 🤪 Pigi ja nie żałuję że cyca nie daję, a moja Olusia też szczęśliwa jak Majuchna.
Mój Tarzan się zatruł czymś i choruje , więc teraz mam troje dzieci hihihihi
Oglądam :pamietniki wampirów" , czy któras z Was też ogląda ten serial ???
Ej babiszony a co z Adą ??????????? Dawno jej nie było.
Kaffi przecież masz dopalacze na nich też można stracić kilogramy 😁 😁 😁 😁
Zajrze jutro do Was 😉 Dobranoc 😘 😘

Ja oglądam pamiętniki wampirów, ale ostatnio sporo opuściłam
dopalacze +rolki =10 kg mniej 😁