Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

[URL=http://img811.imageshack.us/i/dsci0058.jpg/][IMG]http://img811.imageshack.us/img811/9173/dsci0058.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

mata laski JA:P i mój ogromny bziuch 🙂

• Mamusia
Hey 🙂 u mnie tez pogoda brzydka wczoraj wieczorem miałam skurcze i powiem wam, że miałam stracha, bo mojego nie było ja sama z małym w domu jakby coś się zaczęło dziać to ja nie wiem, co bym zrobiła ze stachu to bym siedziała i czekała jak wróci. U nas w szpitalu jest taki jeden gin, co wszystkie omijają go szerokim łukiem, bo to cham ubliża rodzącym ostatnio dziewczyna pisała, że trafiła na niego i powiedział, że trzeba było dupy nie dawać to by tak nie bolało jak mi się on trafi to normalnie akcja porodowa mi się zatrzyma 😞

kafinka napisał(a):
A czy mogę powiedzieć jak mi się on trafi, że nie chce żeby on mnie ”obsługiwał” ???????????

jak ci dowali to w bólach go kopnij...
hahaha

a jak cos powie to mu odpowiedz że twoja dupa twoja sprawa... wiec niech sie zamknie i robi swoje...

kafinka napisał(a):
Powiedziałam mojemu, że ma przy mnie siedzieć non stop nawet przez chwile ma mnie nie zostawiać na sali…….

nooo jak lekarz cos odpali to twój już sie tym zajmie 🙂 dobre rozwiazanie ja mojemu też powiedziałam że ma mnie za reke trzymac i pilnowac zeby nikt na mnie nie darł się ...
tylko że ja mam taką sytuacje ze ojciec mój pracuje w szpitalu w którym rodzic bede...

Mini23 napisał(a):
kafinka napisał(a):
Powiedziałam mojemu, że ma przy mnie siedzieć non stop nawet przez chwile ma mnie nie zostawiać na sali…….

Najlepiej niech weźmie jeszcze kamere i nagrywa poród...po pierwsze dla pamiątki po drugie zobaczysz jacy będą milusi widząc że wszystko co powiedzą lub zrobią będzie nagrane 🙂 kiedyś było właśnie w uwadze o tym 😁

hahaha dobre 😁 🙃 moje wielkie maleństwo sie wije i mnie głaszcze od srodka i buzki daje hahaha

ja w środe i podejrzewam że to ostatnia wizyta 😁 ciekawe czy mnie na samolot posadzi 😁 😁 czy nie 😁 😁 jeszcze nie siedziałam calą ciąże raz jak w 7 tyg mi potwierdził 😁

Mini23 napisał(a):
Ola88 napisał(a):
ja w środe i podejrzewam że to ostatnia wizyta 😁 ciekawe czy mnie na samolot posadzi 😁 😁 czy nie 😁 😁 jeszcze nie siedziałam calą ciąże raz jak w 7 tyg mi potwierdził 😁

To jak on cie bada? 😮

usg co wizyta twardość brzucha do tego wyniki obrzeki żyhlaki ciśnienie waga koniec 😁 😁 rozwarcie sprawdza jak cos nie tak 😁 hahaha acha ktg jeszcze od 30 tyg

• Mamusia
Hejka mamuśki 😉 I jak zwykle aktywne forumowiczki: Aga, Aga i Ola 😜 Agatka- nie wiem o co dokładnie pytałaś mając na myśli usg w 30 tygodniu ? 🤔 Ja mam robione co wizytę + badanie ginekologiczne a teraz miałam brany ten wymaz na paciorkowca bo ponoć to bardzo niebezpieczne jeśli jest niewykryte 😞 Jutro jadę zawieź do laboratorium, koszt tylko 25 zł także niewiele 🙂 A dzisiaj jadę do teściów ale jakoś to przeżyję hehe 😁 Póki co czytam co naskrobałyście dzisiaj od rana 🙂

Mini23 napisał(a):
acha... 🙂 a jak ci się podoba kjólik 🤪 teraz mu zrobiłam świeże 😁 wieczorem zrobie sobie zdięcia tylko teraz ładuje akumulatorki na parade na 15 🙂

fajny męża namawiam żeby córci kupil 😁 😁 ale coś sie ociąga 😁 i mówi nie 😁 ale algida pomoże 😁

jak on sie nazywa wkońcu?? 😁