Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ale się rozpisałyście 😉 Ja mam meeeeeeeeeeega lenia !!! 😁 Udało mi się chyba sprzedać moją suknię ślubną 😁 Cieszę się bo szkoda żeby leżała w szafie jak ktoś jeszcze może ją poużywać 🙂 A wiem, że ja już bym jej nie założyła bo lubię kupować nową na każdą okazję hi hi hi 😁 Idę dalej leniuchować 🙂

• Mamusia
aisak_89 napisał(a):
Agata jak tam zakup zmywarki ?? Wybierasz już markę czy jeszcze musisz się prosić ?? 😁

nic nie wybieram, nie było algidy, mąż tak mnie próbował puknąć, ale jak sie za bardzo zbliżał to go Zośka łup, a potem jak mu się na chwile udało to mnei myślałam że rozerwie z bólu jakbym w środku nie wiem jak ciasna była, więc przeszłam na tryb ręczny 😁 po wszystkim mówie że ja chce zmywarke, a on zaspany jak zawsze, dobrze dobrze, a dzisiaj nic nie pamięta 🤪

• Mamusia
Martuska_D napisał(a):
Hejka mamuśki 😉 I jak zwykle aktywne forumowiczki: Aga, Aga i Ola 😜 Agatka- nie wiem o co dokładnie pytałaś mając na myśli usg w 30 tygodniu ? 🤔 Ja mam robione co wizytę + badanie ginekologiczne a teraz miałam brany ten wymaz na paciorkowca bo ponoć to bardzo niebezpieczne jeśli jest niewykryte 😞 Jutro jadę zawieź do laboratorium, koszt tylko 25 zł także niewiele 🙂 A dzisiaj jadę do teściów ale jakoś to przeżyję hehe 😁 Póki co czytam co naskrobałyście dzisiaj od rana 🙂

no bo ja od 13 tyg raptem 2 usg miałam :/ no i jestem ciekawa ile Ci bobasek ważył jak byłas w 30 tyg, bo się zastanawiam ile teraz może ważyć jak w 30 tyg ważyła 1,70 kg prawie
a co do paciorkowca nie stresuj się, jak Ci wyjdzie pozytywny to od razu po porodzie podają Tobie i dziecku antybiotyk i oboje jesteście bezpieczni 🙂

• Mamusia
Agatka mnie też tak boli w środku jak jest dunga-dunga 🤨 Jakbym dziewictwo traciła 🤪 Niestety teraz dzieciaczki jak są ruchliwe to w trakcie też potrafi szaleć dlatego chyba teraz bym nie umiała ,,ten tego,, jakby mi w trakcie Alicja skakała 😁 🤪 🙃 Ale ja wczoraj musiałam mężowi się Algidą przymilić bo straciłam dużo kasy na zakupach i musiałam jakoś to odpracować ha ha ha 😁

• Mamusia
aisak_89 napisał(a):
Agatka mnie też tak boli w środku jak jest dunga-dunga 🤨 Jakbym dziewictwo traciła 🤪 Niestety teraz dzieciaczki jak są ruchliwe to w trakcie też potrafi szaleć dlatego chyba teraz bym nie umiała ,,ten tego,, jakby mi w trakcie Alicja skakała 😁 🤪 🙃 Ale ja wczoraj musiałam mężowi się Algidą przymilić bo straciłam dużo kasy na zakupach i musiałam jakoś to odpracować ha ha ha 😁

hehe Zośka kopała go nawet jak leżałam obok niego i przypadkiem brzuchem sie dotknęliśmy 🙂 chyba chciała mu powiedzieć że miejscówa zaklepana 🤪 no ale dalej nie wiem jak z tą zmywarką go podejść

• Mamusia
aisak_89 napisał(a):
Zacznij podawać mu jedzenie na brudnych talerzach 😁 😁 Albo myj naczynia tylko po sobie a jego zostawiaj w zlewie a jak długo ich nie będzie myć to pakuj mu je do jego torby którą bierze do pracy 😁 😁

heh nie bierze torby do pracy, nie potrzebna mu, nie mam gdzie ich mu pakować, trza znaleśc jakiś sposób

• Mamusia
aga_ta napisał(a):
aisak_89 napisał(a):
Zacznij podawać mu jedzenie na brudnych talerzach 😁 😁 Albo myj naczynia tylko po sobie a jego zostawiaj w zlewie a jak długo ich nie będzie myć to pakuj mu je do jego torby którą bierze do pracy 😁 😁

heh nie bierze torby do pracy, nie potrzebna mu, nie mam gdzie ich mu pakować, trza znaleść jakiś sposób

Agatka sama ją kup i postaw go przed faktem dokonanym 😁 😁 Faceci nie myją garów to nie wiedzą jakie to męczące a tym bardziej teraz. Ja na przykład mam problem z myciem garów bo muszę stać bokiem do zlewu bo brzuch mi przeszkadza jak stoję na wprost 😮

• Mamusia
aisak_89 napisał(a):

Agatka sama ją kup i postaw go przed faktem dokonanym 😁 😁 Faceci nie myją garów to nie wiedzą jakie to męczące a tym bardziej teraz. Ja na przykład mam problem z myciem garów bo muszę stać bokiem do zlewu bo brzuch mi przeszkadza jak stoję na wprost 😮

nie kupie bo nie mam za co, karte on ma, jak mi trzeba to mówie mu żeby mi wyjął, a na raty też nie bo ja nawet dochodu nie mam...do konta przez neta mam stały dostęp ale niechce na allegro kupować, a co do mycia, mój myje tylko czasu nie ma i jak czekać na niego raz na tydzień to masakra bo po dwóch dniach jest smród ze zlewu

• Mamusia
aisak_89 napisał(a):
Mój to myje naczynia tylko wtedy jak ja jestem w Polsce 🤪 Czyli przez całe nasze małżeństwo zdarzyło mu się to dwa razy. Nie raz umyję jakąś pojedynczą rzecz bo ją akurat potrzebuje a jest brudna 😮 🙃

no mojego nie moge na to namówić, jak nóż brudny to bierze inny nie ważne że jest np duży i jest do mięsa a on kroi ogórka:/ tego go nauczyć nie umiem, nie wiem czy to nie nawyk "z dołu" od teściów moich

• Mamusia
aga_ta napisał(a):
aisak_89 napisał(a):
A tu dzisiaj taka cisza, że szok !! 🤪 Widzę, że tylko my Agatka jesteśmy takie wierne forumowiczki 😁

może dziewczyny też mają swoje potrzeby i nad algidą pracują 🤪

Kurcze to aż tyle czasu !! 🤪 Mój znów ma nawyk, że nóż i inne rzeczy też czasem mu się zdarzają zostawia na szafce koło zlewu a nie włoży tego do zlewu chociaż zlew pusty !!! 🙃

• Mamusia
aisak_89 napisał(a):

Kurcze to aż tyle czasu !! 🤪 Mój znów ma nawyk, że nóż i inne rzeczy też czasem mu się zdarzają zostawia na szafce koło zlewu a nie włoży tego do zlewu chociaż zlew pusty !!! 🙃

no może mają większy potrzeby niż nasze i muszą dłużej popracować nad mężami 🤪
hehe mój też często obok zlewu stawia 🤪 to chyba faceci tak mają

• Mamusia
http://allegro.onet.pl/lampki-choinkowe-tradycyjne-p-8-polskie-pr-polski-i1312687182.html znalazłam moje lampeczki na święta 🙂 zakupie chyba od razu dwa komplety, bo te chinskie małe mnie denerwują nie przyczepiają się i zawsze mi się kabel urywa albo przecina od zimna na strychu i co roku musze kupować nowe

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
Jezdem już 🙂 byliśmy z Oliwką na tej paradzie,jeny jak się cieszyła że koniki są 🙂 i jak orkiestra była 😁 a jak konik robił siku to zawołałą "mama konik szcza" 🤪 aż ułan się uśmiał 😁

[URL=http://img183.imageshack.us/i/img0271w.jpg/][IMG]http://img183.imageshack.us/img183/1479/img0271w.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

zdolne dziecko nie ma co