Skocz do zawartości

Mamy listopadowe jak sie czujecie | Forum o ciąży

Marzi

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia82

1431

• leniuch

1490

• Sathi

1519

• akigo

1373

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
A ja baran ale z mamcią sie dogaduje. Mam do dupci aparat w komórce.Do bani!Ale to mój brzuchol. [img size=231]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/08092009041.jpg" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />
jakiś mały wyszedl a jest naprawde duży.

• Mamusia
Ja też mam Beatko podłużny. Właśnie wydaje mi się ze Wy macie piłeczki.Dzięki Beatko!Jak będziesz później miała córeczkę to Ci oddam 😉.
Olusia napewno będzie zdrowy.A poród też jakoś pujdzie.Chociaż sama też się boję! 😲 Ale damy radę! 😉

• Mamusia
Wow widze ze juz pieluchy zakupione 😉
Swietne sa te wasze brzuszki 🙂
Co do horoskopow to ich nie czytam bo w nie nie wierze. Uwazam jedak ze osoby urodzone pod tym samym znakiem maja jakies cechy wspolne to samo jest z imionami (os o tym samym imieniu tez maja podobne cechy). Nie mowie oczywiscie ze sa identyczne ale lekkie podobienstwo jest.
Kasiu ja tez jestem spod znaku Byka a moj M jest Baranem (nie w doslownym tego slowa znaczeniu:laugh:, chociaz czasem he he )
Akigo przepiekny komplecik, ach az tak sobie mysle ze mam takie kiepskie te rzeczy nic takiego wystrzalowego 🤨 no i nie mam nic praktycznie na rozmiar 56 wszystko kupuje na 62... to zle czy dobrze... w sumie to nie wiadomo 🤔

• Mamusia
Witajcie Mamusie!

Widzę, że o znakach rozmawiałyście. Też mam takie wrażenie, że ludzie mają jakieś cechy tych znaków, pod którymi się urodzili. U mnie będzie krzyżówka - ja lew a tatuś i maluch - skorpiony - mam nadzieje, że do wojenek domowych nie będzie dochodzić :P

Lepiej mieć większe, niż za małe ciuszki - te większe zawsze można podwinąć 🙂
Już mam prawie wszystkie drobiazgi dla maluszka, prócz (najważniejszych) - łóżeczka, materacyka i wózka - upatrzone i wybrane, ale zakup zostawiam na przyszły miesiąc. Znowu tak wpadam od czasu do czasu ale po szkole rodzenia jestem zmęczona, pokrzątam się po mieszkaniu i idę polec w łóżeczku.

Mam takie pytanie do Was - też macie takie parcie na żebra? Szczególnie pod prawym mam takie wrażenie, jakby mi ktoś taki brzęczyk włączył. Uwiera mnie i jest niewygodne... pomaga jedynie pozycja półleżąca - mimo, że i tak nie mam dużego brzucha bo mam właśnie bardziej taki podłużny i mi się to na biodra rozlało też.

• Mamusia
Iwonko wcale nie taki duży 🙂 przewrażliwiona chyba jesteś na punkcie własnego brzucholka 😉 komplecik cudo 🙂

Olusia ale fajny ten Twój brzuchol 😆 porodu się nie bój,weszło to musi wyjść 😲

A ja coś się dziwnie czuje 😞 katar dostałam,kaszel 😞 wszystko mnie boli 😞

• Mamusia
Jak na razie to herbatkę z cytrynką aplikuje sobie 🤨

Chyba za długo siedzę w domu,tak bezczynnie,nie lubię tak 😞 jeszcze sama,wszyscy tak daleko 😞

Brzuchol cosik mnie pokuł dzisiaj,wtedy czułam tak jakby mnie na dole wszystko rozrywało,całe szczęście przeszło teraz.

Echhh w ogóle wszystko do du....normalnie wyć mi się chce 😞
nie wiem co jest.