Skocz do zawartości

Mamy listopadowe jak sie czujecie | Forum o ciąży

Marzi

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia82

1431

• leniuch

1490

• Sathi

1519

• akigo

1373

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Olusia moja torba tez jest podrozna mam nadziej ze mnie z nia wpuszcza:P obyzastanawiam sie czy rzeczy dla maluszka nie wsadzic w osobna reklamowke zeby poniej nie szukac ubranek dla poloznych zeby go ubraly, chyba tak bedzie wygodniej.
dzieki Akigo za bukiet 😉
Gosiu mam pytanie jak polozna sprawdzila ze glowka jest nisko? badanie ginekologiczne? czy na oko przez skore?

• Mamusia
Ja nie biorę dla małej nic tylko wygotowalam smoczka.Chusteczki wziełam ale to dla siebie w razie w dam położnym. A wszystko dowiozą mi do szpitala.Bo się z tym nie zabiorę.
A główka nisko to mi lekarz powiedział po badaniu wewnetrznym.No i położna wczoraj powiedziała ze mam bardzo nisko brzuszek.Ale to widać. I na usg lekarz też widział że główka nisko!

• Mamusia
oprocz ciuszkow dla dzieciaczka to jeszcze krem pielegnacyjny, 5szt tetrowych pieluch, 20szt pieluch jednorazowych, kocyk, rozek, gaziki leko, chusteczki tez bire no i jeszcze reczniki kuchenne i papier i sztucce, reczniczek dla dziecka,jeszcze pewnie ladowarke spakuje i mp3. A reszte to mi w razie co moj M dowiezie.

• Mamusia
a wlasnie zapomnialam Wam powiedziec ze strasznie ciezko mi jest w nocy wstaje czesto do wc ale tez nie moge sie ulozyc jest mi strasznie nie wygodnie jak dluzej poleze na jednym boku to mnie zaczynaja kosci bolec i musze przekrecic sie na drugi i tak cala noc z jednego na drugi, strasznie to meczace.

• Mamusia
no no z wrozki sie nie nasmiewac bo jeszcze klatwy zacznie rzucac :P i zaraz rach -ciach po porodzie posypia sie nowe ciaze najlepiej bliznacze 😁

co do wyprawek szpitalnych to chyba najlepiej dowiedziec sie bezposrednio w szpitalu w kotrym sie rodzi bo kazdy ma jakies inne wymogi... jedni musza zabrac papier toaletowy i sztucce drudzy wazelnine i wate hehe - ciezko trafic tak sie domyslajac... lepiej zapytac na oddziale przeciez nie zabierzemy ze soba wyprawki w szesciu walizach 😉

• Mamusia
Matko jak ja sie super wydepilowalam. Normalnie nie będą musili mi cięcia robic tak sie pociełam:P.Usiedzieć nie mogę. Chciałam być zaradna 🤔.
Mnie krzyż w nocy łapie ale ja to mam bole krzyzowe.
Wrózko więc proszę o duzo dobrej magi dla mnie na jutro.
Ide też juz do łózeczka.Chociaż czuje że długo nie zasnę.
Dzieki Paulinuś.
I tak sie jeszcze odezwę bo do 15 to ja jajo zniosę.
Jeszcze raz dziekuję. 😘

• Mamusia
Asiu przez skórę,maca maca i mówi Mi co gdzie jest,z tym że u mnie jest wysoko 🤨

Łóżko super 😆

Paulisio miłej nocki 🙂

MI też jest ciężko w nocy,tak prawdę mówiąc to nie lubię momentu kiedy mam iść spać,gorąco po pierwsze,po drugie nie mogę miejsca znaleźć,toaleta masakra,i jak się podnoszę to mnie wszystko w dół ciągnie że mam moment jakbym miała się posiusiać ☺️