Skocz do zawartości

Mamy listopadowe jak sie czujecie | Forum o ciąży

Marzi

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Moze uda mi sie przeslac Wam ta tabelke w pliku exela zebyscie mogly sobie tez wpisywac no i wtedy kiedy ja nie bede dala rady bo moze wkoncu kiedys urodze 😉 [img size=448]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/listopadowki-f4b6852fbc80d646641f9f9f7aef5623.JPG" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

• Odpowiedzi 14,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia82

1431

• leniuch

1490

• Sathi

1519

• akigo

1373

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
jednak cos nie da rady, Paulisia mam do Ciebie maila wiec moge Ci przeslac ten plik a jak masz do kogos innego maila to wtedy mozesz przeslac dalej. To jak przesylac?
Co do rozstepow to ja mam na brzuchu i to duze strasznie 😞 no i na biodrach, na udach, od wewnetrznej strony ud ☺️ ech az nie chce mi sie o tym pisac.
najbardziej szkoda mi bylo tej dziewczyny ktora przez chorobe nabawila sie rozstepow bo strasznie przytyla przez 2tyg 25kg.

• Mamusia
Cześć Wam. Niezaglodam narazie tak często, bo troche żle się czuje, wczoraj mnie skurcze łapałay ale nie regularne i mam wrażenie że troche wody mi się sączą, ale jak zwykle nie jestem pewna. Teraz już od paru godzin strasznie mnie mdli tak dziwnie bo nie od żołądka ale jakby z brzucha ( dziwne ) i jeszcze boli mnie kręgosłup ta część nad lędżwiową i słabo mi
😞. Słuchajcie mam taki problem dzisiaj się strasznie przestraszyłam, jak się myłam i prubowałam się schylić to znaczy nie cała tylko w okolicach żeber się zgięłam, to mi coś głośno chrupnęło- miałam wrażenie że z brzuszka. 😞 😞 😞 strasznie się przestrszyłam że dziecku się coś złamało bo ona w tej okolicy ma pupcie, ale na szczęście się ruszła póżniej (chociasz dziś się słabo rusza)
, ale martwi mnie to, zdarzyło się Wam coś takiego ? jest możliwe że coś mogłam jej zrobić 😞 ? Czy prędzej mi coś tamn zgrzytnęło, Było to takie jak czasem kości pykają kilka razy po kolei

• Mamusia
Leniuch sorki ze sie tu do was wpycham ale skad masz taka tabelke????? Sama ja pisalas??

Tak w ogole to chcialam wam wszytskim pogartulowac ze tak szybciutko sie rozpakowujecie... Gratulacje dla wszystkich swiezo upieczonych mamusiek i tych ktore juz na dniach nimi bedea 🙂

• Mamusia
Asiu jak mozesz przeslij mi emailem..z tym ze niemam adresow innych mam 😞 Sandra pisala ze maja sie dobrze ze jutro wychodza i zeby pogratulowac Hani..Moniczko..dzieciaczki maja bardzo elastyczne kostki i sa w pecherzu i otoczone wodami wiec nie zadreczaj sie niepotrzebnie..moze nozka zjechala z zebra lub cos..mi tak sie zdarzylo..albo Tobie cos przeskoczylo 😉

• Mamusia
Dziękuje Wam bardzo . Powiem szczerze że naprwde się przestraszyłam, jeszcze takiego stracha nie miałam , bo to takie głośne miałam. mam nadzieje że wszystko oki będzie. Jutro jade do szpitala na taką kontrole zobacze czy coś mi się niedzieje bo , wydaje mi się że te wody mi się sączą, bo cały czas mam delikatnie mokrą wkładkę ( całą) nie jest ona przesiąknięta ale taka jak po dobrym odwirowaniu :p (ale porównanie dałam hehe) i zobaczymy czy to upławy czy może pęcherz mi nie wytrzymuje czy wody. Pytałam po aptekach o te testy ale nigdzie nie ma.

• Mamusia
Kasiu nie było by to takie męczące gdyby nie fakt, że niektóre osoby pytają się codziennie o to samo... Nawet na zakupy nie mogę iść, bo tysiąc pytań ...chyba widać że nie urodziłam i powinno im to wystarczyć... Wchodzę do sklepu a tu pytanie "Ty jeszcze na nogach" itp. i tak codziennie albo co drugi dzień od tych samych osób... Ja już zrobiłam się dla nich nie miła i odpowiadam, ale przy porodzie mi nikt nóg nie utnie...

• Mamusia
Wiecie co mój naprawił sam ten kaloryfer 🤪 ale fajnie cieplutko w całym domku 🙂

Byliśmy na zakupkach małych bo pusto się trochę zrobiło 🤨 echh a taki leniwiec mnie złapał ☺️

Moniczko spokojnie,dzidzi się raczej nic nie stało 🙂 a może już idzie teraz na Ciebie kolej 🙂 takie objawy heh fajnie by było 🙂 nie martw się,główka do góry 😘

Karola nie reaguj,niepotrzebnie się denerwujesz 😘 ja całe szczęście nie mam takich pytań,każdy cierpliwie czeka 🙂