Skocz do zawartości

Mamy listopadowe jak sie czujecie | Forum o ciąży

Marzi

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Justynko GRATULACJE! 🙂 To kolejna ze swoim małym szczęściem przy sobie. 😆 Pozazdrościć! 🙂 Chciałabym zobaczyć fotkę Kacperka ale nie mam Cię w znajomych na NK... także jak coś to wysłałąm zaproszenie, więc się nie zdziw. 😉

(Kurcze, zdałoby się nam uzupełnić tabelkę... 🤨 Ktoś ma możliwość? Ja bym się postarała, ale laptop mój mi zdechł. 😞)

• Odpowiedzi 14,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia82

1431

• leniuch

1490

• Sathi

1519

• akigo

1373

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
madeline napisał:
spokojnie, też jestem już po terminie i coś cisza - choć dziś bym nie chciała żeby się urodziło:P

A czemu nie? :P Jakby było, to by było... Choć ja już na dzisiaj czuję lekkie zmęczenie i raczej marzę o wygodnym wyrku... ale nie na porodówce. 😉 Ale już od jutra może się dziać co chce! 😁

• Mamusia
gosia82 napisał:
Dostałam eska od Karoli,Jej męża operują 😞 u Niej bez zmian,a do szpitala idzie w piątek,napisała że jutro już do Nas zajrzy 🙂 i mamy się trzymać :P

Ciekawe co nam jutro napisze, jak tam u niej. 🤨 Ech, no to trafiła się im ta operacja... właśnie teraz... 😞

• Mamusia
Ja tylko pozdrawia. Nie zaglądam bo muszę sie meżem nacieszyć W czwartek znowu wyjeżdza na 5 tygodnia.Moja córcia super . Daje mi się wyspać.I jest cudowna!BuziakI! 😘 [img size=256]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/IMG_0025.jpg" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />
Jutro idziemy na pierwszy spacer chyba że pogoda sie popsuje.Ale mam nadzieję że nie!

• Mamusia
hejka.. 🙂

widze ze dzis mamy 2 mamusie.. 🙂 nowe.>>>gratulacje!!! ejszcze raz....

Jak sie miewacie.. 😉 ?? sorki ze tak pozno ale dodoaje foto Kordka 🙂

buzka [img size=336]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/CIMG3072.JPG" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

• Mamusia
Tak mnie cosik brzucholek pobolewa z tym że momentami to są kłucia w podbrzuszu a momentami bóle miesiączkowe 🤨 ale nie są to bóle regularne :P

Malutka jakoś mi tak zaczęła po tych bólach zapitalać,aż cały brzuch mi się rozlewa,jest wszędzie normalnie 🤨 itakie intensywne ruchy są.

• Mamusia
Paula u rodziców to zajęta pewnie 🤨

Sandra z teściową pewnie siedzi no i Malutką 🙂

No niestety tylko My na polu bitwy jesteśmy :laugh: tak ale gdzie reszta 🤨 tyle Nas było a tutaj pusto 🤨

Myślałam też o tym,ale wszystko mnie łupie i nie wiem czy dam radę,jeszcze do niedawna nie było z tym problemu ☺️

• Mamusia
Ja smigam wziac prysznic i jak nie spanikuje po raz kolejny to zrobie to:laugh: czuje sie jak przed pierwszym razem haha 🤪 Gosiu ostatkami sil ale sprobuj..lepsze to niz kolejne masaze lub oksytocyna w kroplowce..dobrej nocy dla Was i buziaki dla Vaneski..do jutra 😉 dam znac jak poszlo a i 3mam kciuki za Was:P 😘 😘 😘

• Mamusia
Mamma i Mia pozdrawiaja swieze mamy i przyszle mamy
Mia jest aniolkim jakich malo... 🤪
ciagnie cyca regularnie i spi mi po 3 godzinkii tak w koloko ssa i spi 😁
jest slodziachna...
zycze wam mamuski takich aniolkow 🙂
i gratuluje swiezo upieczonym mamusiom 🙂
no dalej listopadowki... czas wypelnic tabelke doszczetnie :P

• Mamusia
hej!!! Dzięki dziewczyny 🙂 U mnie nerwy nie pomogły i jesteśmy 2w1. Z mężem było kiepsko, gdyby nie operacja nie wiadomo czy by przeżył. Niby tylko wyrostek, ale się rozlał i poszło niezłe zapalenie otrzewnej...Teraz już czuje się dobrze i domaga się jedzenia 🙂

JA noc przespałam z przerwami, nie lubię spać sama... coś tam z dwa razy mnie zabolało i cisza..

Tego eska od Asi dostałam w nocy ok 1:45, więc nie wiem czy ur 10 czy 9.

Gratuluje wszystkim nowo upieczonym mamą 🙂

• Mamusia
Dzień dobry! 🙂

Akigo mała przefajowa. 🙂 I powodzenia na pierwszym spacerze! 😁

Kordek uroczy i jakie duże ma oczka! 😁

Hej, witaj Kłapoucha! 🙂

Ech... Zaginęłam wczoraj w akcji bo już ani żadnego kompa/lapa nie dorwałam, ani neta... 😞 U mnie tak teraz różnie z tym może być, odkąd mój sprzęt się popsuł. No i u rodzinki to też nie będę przesiadywać w kółko przed ekranem. 😉

Paulisio ja wczoraj też troszkę, hmm, próbowałam, hi, hi. 😉 Ale tylko cisza po tym... 😁

Kukunari mi tak wszyscy życzą grzecznego malca... bo się spodziewają małego diabełka, he, he. :P :evil:

Otlesiu, o matko, to miałaś straszne przeżycia! 😞 Dobrze, że z Twoim mężem już się unormowało. Niech dochodzi do siebie, dużo zdrówka dla niego i wytrzymałości dla Ciebie i maleństwa! 😘