Skocz do zawartości

14 tydzień ciąży🤰 | Forum o ciąży

Redakcja

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Aguska21 napisał(a):
ciesze sie ze jeszcze nic nie utyłam 🙂

Spokojnie, u mnie w 20 tyg było 2 kg więcej, a w dniu porodu 14 więcej 🙂 Najbardziej tyje się w ostatnim trymestrze 🙂

marlena10 co do bólów brzuszka, to normalne... mnie też pobolewał, a czasami nawet tak jakbym miała dostać okresu... też panikowałam, bo poroniłam pierwszą ciążę, ale zobaczysz to minie jak już poczujesz ruchy to będziesz spokojniejsza 🙂
Powodzenia wszystkim

• Odpowiedzi 180
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

hej ja tez mam termnin na 9 pazdziernika tez nie moge sie doczekac juz kiedy zobacze moja kruszynke bo bedzie to dziewczynka mam pytanie czy czulas juz ruchy dziecka bo ja nie i bardzo sie nie pokoje a co do termninu to moja siostra ma 8 paznieznika slub wiec bardzo watpliwe ze sie wybiore

• 1 rok później...
  • Mamusia
samantka napisał(a):
Aguska21 napisał(a):
ciesze sie ze jeszcze nic nie utyłam 🙂

Spokojnie, u mnie w 20 tyg było 2 kg więcej, a w dniu porodu 14 więcej 🙂 Najbardziej tyje się w ostatnim trymestrze 🙂

marlena10 co do bólów brzuszka, to normalne... mnie też pobolewał, a czasami nawet tak jakbym miała dostać okresu... też panikowałam, bo poroniłam pierwszą ciążę, ale zobaczysz to minie jak już poczujesz ruchy to będziesz spokojniejsza 🙂
Powodzenia wszystkim

Hej dziewczyny,

Tez czasami odczuwam bóle w podbrzuszu i dość mocno mnie to martwi, w prawdzie wspominałam lekarzowi, który uspokaja że wszystko jest wporządku, ale czasami naprawdę ból jest bardzo silny ....

• 3 tygodnie później...
  • 5 tygodnie później...