Skocz do zawartości

Ciazowki w UK :) | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• nusia27

1457

• MonisiaD

2339

• gosiaa21

1542

• MajaCh

1981

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
nusia27 napisał(a):
MadziaW napisał(a):
Dziewczyny, ja ja sie wlasnie dowiedzialam, ze moj piesek zmarl 😞 😞 ;(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( Az mi sie nie chce wierzyc ;((((((((((((((((((((((((((

bidulka...

rycze juz od 2 godzin jak sie tylko dowiedzialam ...juz mnie glowa z tego boli ;(

• Mamusia
MajaCh napisał(a):
sklepy juz zamkniete 😞 a mam tylko tymbarka wisniowo jablkowego w lodowce.

na zgage dobre ciasteczka imbirowe i w ogole imbir...a tak soda chyba, ale nie wiem czy w ciazy mozna? Nie wiem...szefowa miewa czesto zgage, wiec ma swoje sprawdzone sposoby....
Maju, chcialabym przestac...co przestaje , to mi sie na nowo zbiera... Tak to juz jest, musze przebolec.. 😞

• Mamusia
Wstawac spiochy,szkoda dnia.)Od dzis u nas masaze beda co wieczor 😁 😁 Robilam je zawsze na zajeciach w dzien i Julka potem spala.A wczoraj mnie maz poprosil,zebym mu pokazala,jak to wyglada.No i juz wczoraj pisalam,ze go zrobilam.No i Julka jak zasnela o 21 tak spala do 6:40 😁 😁 Jak meza alarm o 6 zadzwonil,to az sprawdzalam,czy oddycha,bo w takiej pozycji jak wczoraj zasnela w takiej sie obudzila 😉Nawet w nocy nie drgnela hihi 🙂 Madziu kochana jak samopoczucie?Mam nadzieje,ze juz lepiej

• Mamusia
Kurcze dziewczyny chyba nie dam rady karmic piersia 😞 meczymy sie troszke. Nie wiem czy mam za malo pokarmu czy co,ale daje Małemu ssie długo,aż mnie cale sutki bola no i niestety przespi godzinke i budzi sie glodny.Mam takie wrazenie ,ze mam malo pokarmu i On tylko wyssie na poczatku,a pozniej juz chyba nic tam nie leci?! Ja juz w desperacji ,ze On jest taki glodny dawalam Mu w nocy mleczko w proszku dla noworodkow i spal po nim 3 godziny. Juz sama nie wiem co robic?!Moze mi cos doradzicie?

• Mamusia
A tak w ogóle to Maja jaki masz brzuszek piękny 🙂 I też napisz jak się czujesz!!!!Pewnie już ciężko się też zrobiło,co?
No i Madziorrrrr przykro mi z powodu pieska!Wiem co to znaczy ,bo ja ogólnie mam pecha do zwierzaków i zawsze coś się stało ,że za długo się nie nacieszyłam! 😞
Pogoda u mnie taka piękna, słoneczko z samego rana grzeje ,a ja nawet się ruszyć nie mogę ,bo ma przyjść dzisiaj znowu położna i badać mnie i synka. No i jestem za słaba! Cholera jak ja już bym chciała fizycznie wrócić do formy jak z przed ciąży!!!

• Mamusia
Sylwiu juz niedlugo wrocisz do formy 🙂Milanek juz o to zadba hihi 🙂Wychodz jak najczesciej na spacery,bo to dobre i dla ciebie i dla malego.Ja dzieki calodniowym spacerom mam kondycje lepsza niz przed ciaza 😉A za jakas godzinke powinien zgrac sie filmik,to zobaczycie moja gadule 😉

• Mamusia
u nas tez pogoda piekna, bedzie tak caly dzien z 25 stopni!!!!!! Chyba wyciagne moje starego na wzgorza, on sie boi,ze ja tam na gorze urodze i nie chce 😁
Sylwunia ja jestem ostatnia osoba,ktora moze Ci doradzac, wiem,ze dziewczyny u mnie nazekaly i plakaly wrecz z bolu,ze pierwszy tydzien -dwa to jest meczarnia i zakrwawione suty, nie poddawaj sie, maly antyciala zbiera od Ciebie , ja bede karmic dopoki bede mogla......
Sylwia no czuje sie swietnie, jak na ten miesiac ,pewnie wieczorem bede miala kolki zamiast kostek, ale co z tego 🙂 mala jest glowka w dol ciagle 🙂 sluchamy sobie antyradio warszawa 🙂
a juuuutro Michal da mi sie przejechac troche 😁 moze go nie rozwale.......:P