Skocz do zawartości

Ciazowki w UK :) | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• nusia27

1457

• MonisiaD

2339

• gosiaa21

1542

• MajaCh

1981

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Dzien dobryyyy 🙂
Oj ja dzisiaj ciężką nocke miałam! Syn nie mógł kupki zrobić i cisnął całą noc 🥴 aż w końcu nad ranem w sumie jakąś godzinę temu zrobił mi taką musztardę,że nie wiedziałam jak mam się do tego zabrać 😜
I coś pochmurna niedziela się zapowiada 😞 a mieliśmy w planach iść znowu na baaardzo długi spacerek do innego miasta i nie wiem czy nie będzie padać ;/
a Wy co dzisiaj w planach macie Kochane? 🙂))
Buziaki

• Mamusia
🙂 Sylwia ja tez mialam musztarde:P hehe 🙂 o 4 rano:P
Gosia gratuluje 🙂 piekny pierscien 🙂)) cudowny...
a odnosnie niteczki- tak moja kabala 🙂
u nas jest festiwal jedzenia 🙂))))))ale pojdziemy po 17 jak tata wroci z pracy 🙂 poki co niebo czysciutkie,wiec chociaz ogrodek 🙂
Milego dnia 🙂))

• Mamusia
Majeczko w suwaczku mam linka do aguagu 😁 😁 A ja mam plan nic nie robic i lezec z rodzinka caly dzionek do gory dupa 😁 😁 A co,raz nie zawsze 🙂 🙂A ja noc mialam wspaniala,nie powiem 🙂Julka chyba wraca do normy,bo jak wczoraj zasnela(a jadla przeciez o 19)to wstala o 5 wciagnela butle i pospalysmy dalej do 8:40 😁 😁 Zyc nie umierac 🙂

• Mamusia
Maju jak karmisz piersia,to nie mozesz pic gazowanego,zeby malenstwo wzdec nie dostalo.Kiedys moja siostra wypila puszke coli a potem Mysia wyla kilka godzin.Wiec pozostaje ci tylko ta niegazowana 😉 😉A my wlasnie obejrzelismy Oh Karol.Calkiem fajna komedia do posmiania.Koncowka troche przesadzona,ale daje rade.A Goska co sie nie odzywa?Swietuje zareczyny?Zeby nam z tego drugiej Vanesski nie dalo hihi 😁

• Mamusia
A Julka dzis gwaworzyla do siebie i :mama" jej sie wymsknelo 😁 😁 Piotrek popatrzyl na mnie zszokowany,ja na niego i sie poplakalam 😁 😁 Wiem,ze to bylo nieswiadome,ale i tak mnie zatkalo 🙂Teraz chodze za nia i marudze no powiedz jeszcze raz mama 😁 I juz nie moge sie doczekac,jak zacznie tak ciagle mowic.

• Mamusia
o jaaa ale różnica juz jest 🙂))) rosniemy ,rosniemy!
A ja dopiero wrócilam do domku!Poszlismy jednak na ten planowany spacerek i sie oplacalo 🙂 bylo wesole miasteczko i wystawa starych aut 🙂 moze pozniej wrzuce Wam jakas fotke 😁
oczywiscie zaszlam do 99p. i jak zwykle nie wiem na co 20 dychy poszly... :P
dzien pochmurny ,ale duszno strasznie!
a Wam jak niedzielka mija?
Monia tez calkiem nie dawno obejrzalam ta komedie Och Karol 😜 😉