Skocz do zawartości

Ciazowki w UK :) | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• nusia27

1457

• MonisiaD

2339

• gosiaa21

1542

• MajaCh

1981

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
U mnie też się nic nie płaci za to... raczej nie wydaję mi się,żeby gdziekolwiek tak było! :/
A ja za jedno zdjęcie płacę 4 funty! A kurde jeszcze nie całe 3 tygodnie i się dowiem kogo pod serduszkiem noszę, Natalcie czy Kubusia 🙂

Loli ja nie mam pojęcia czy się podgrzewa czy nie 😉Ale raczej mi się wydaję ,że tak!
Buziale

• Mamusia
Loli napisał(a):
ej czy trzeba podgrzewac sloiczki z jedzeniem?[/qu

Tak, wystraczy włożyć na chwile do goracej wody zeby jedzonko miało pokojową temperaturę aczkolwiek te tutejsze sa tak ochydne ze nawet pies ich nie ruszy, fujjj. Gerberki są dobre 🙂

• Mamusia
Hejka 🙂
Jestem szczesliwa bo mala wytrzymala do nowego roku 🙂 z jednej strony moglabym juz zaczac rodzic, ale z drugiej mam jeszcze gosci w domu i lozeczko przyjedzie dopiero 10 wiec niech jeszcze troche poczeka 🙂 zle mi z nia nie jest 🙂 dzisiaj maz zrobil nam zdjecia w wannie calej piany jak tylko brzusio wystawal 🙂

• Mamusia
Witam dziewczyny.Ja wczoraj wrocilam z Polski.Lot powrotny byl dla mnie straszny,nie dosc,ze strasznie trzeslo,to jeszcze zle sie czulam,bylo mi niedobrze i brzuch mnie bolal.Malutkiej tez sie chyba nie podobalo,bo strasznie mocno reagowala na wszelkie zmiany ulozenia.Na szczescie juz jestesmy w domku i teraz juz sie nigdzie nie wybieramy.Chcialam wam zlozyc spoznione zyczenia noworoczne,aby ten Nowy Rok byl jeszcze lapszy niz miniony..a napewno taki bedzie,bo juz z naszymi malenstawami 🙂

• Mamusia
nusia27 napisał(a):
Hejka 🙂
Jestem szczesliwa bo mala wytrzymala do nowego roku 🙂 z jednej strony moglabym juz zaczac rodzic, ale z drugiej mam jeszcze gosci w domu i lozeczko przyjedzie dopiero 10 wiec niech jeszcze troche poczeka 🙂 zle mi z nia nie jest 🙂 dzisiaj maz zrobil nam zdjecia w wannie calej piany jak tylko brzusio wystawal 🙂

No to super 🙂Ale pewnie teraz to dopiero tam w tym brzuszku się rusza co?? 🙂 Pamiętam jak koleżanka już też miała końcówke to ojejku można było złapać normalnie to co wystawiał bobasz 🙂)) Z jednej strony zazdroszczę Ci ,że to już koniec i lada chwila będziesz miała swojego Skarbeczka już na świecie ,a z drugiej strony własnie nie mogę się doczekać tych mocniejszych kopniaczków i jak ten brzuchol będzie już taki dużo większy 🙂)))

• Mamusia
MonisiaD napisał(a):
Witam dziewczyny.Ja wczoraj wrocilam z Polski.Lot powrotny byl dla mnie straszny,nie dosc,ze strasznie trzeslo,to jeszcze zle sie czulam,bylo mi niedobrze i brzuch mnie bolal.Malutkiej tez sie chyba nie podobalo,bo strasznie mocno reagowala na wszelkie zmiany ulozenia.Na szczescie juz jestesmy w domku i teraz juz sie nigdzie nie wybieramy.Chcialam wam zlozyc spoznione zyczenia noworoczne,aby ten Nowy Rok byl jeszcze lapszy niz miniony..a napewno taki bedzie,bo juz z naszymi malenstawami 🙂

JA również życzę Tobie Moniś wszystkiego co najlepsze 🙂
A co do lotu ,to ja sobie postanowiłam ,że nie będę lecieć do Polski aż urodzę i dzidzia będzie miała z 3 miesiące... jakoś tak się bałabym w ciąży lecieć!No ,a Wy odpoczywajcie sobie teraz po tej ciężkiej wyprawie 😉 😉 Buźki

• Mamusia
Sylvianka dziekuje za zyczenia 🙂Ja tez mialam takie postanowienie.Gdybym miala wybor,to bym do samolotu nie wsiadla.Niestety w Wigilie zmarl meza dziadek i musielismy leciec na pogrzeb.Bylismy w Polsce tylko 4 dni.I moge ci powiedziec,ze juz napewno w ciazy nie wsiade wiecej do samolotu.Z reszta pomijajac zle samopoczucie to jeszcze sie musialam tu nabiegac,zeby 25.12 zalatwic sobie zaswiadczenie od lekarza,ze moge leciec.W koncu jak pojechalam na triage i odczekalam 2 godziny to je dostalam.I dobrze,ze je mialam,bo w Polsce to od razu o nie pytali i bez tego by mnie na poklad nie wpuscili.Ale teraz juz do lipca nigdzie sie nie wybieramy 🙂

• Mamusia
Oj to przykro mi bardzo. No to faktycznie w takiej sytuacji może i też bym się zdecydowała. A nawet nie wiedziałam ,że są takie zaświadczenia potrzebne od lekarzy!
No i faktycznie te wszystkie odprawy i czekanie to męczarnia musiała być!Ale macie to już za sobą i dałaś radę to najważniejsze 🙂

• Mamusia
Dziewczyny mam pytanie.Nie wiecie gdzie i za ile mozna w Londynie zrobic usg 3D/4D?Nusia ty pamietam calkiem niedawno robilas.Moglabym sie dowiedziec gdzie?Bo za 2 tygodnie tez chcemy takie zrobic,ale nie bardzo sie orientuje gdzie.Narazie znalazlam medyka,ale co i jak dowiem sie dopiero jutro,bo teraz sa juz zamknieci

• Mamusia
Ja bylam na 3D z babybond.com ale to jest drogie, poszlam tylko dlatego, ze mi ubezpieczenie z pracy zwracalo kase. a teraz chcialam isc do tego medyka ogolnie sie zbadac, ale ubezpieczenie mielismy tylko do konca grudnia i nie wiem czy beda odnawiac od nowego roku, a troche mi juz kasy szkoda.