Skocz do zawartości

Ciazowki w UK :) | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• nusia27

1457

• MonisiaD

2339

• gosiaa21

1542

• MajaCh

1981

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Musialam to nagrac,bo mi nikt nie wierzy,jak mowie,ze tak robi 😁 Polowalam juz kilka dni z aparatem,ale zanim go wyjelam z szuflady to ona juz siadala.Ale tym razem sie udalo 😁 Gosia przez to,ze ona teraz tak robi musze miec oczy dookola glowy..bo ciagle o cos uderza i jest placz 😉Ale nie powiem,bo dumna z niej jestem hihi 😁 A ty nie masz za dobrze?Ja juz od 6:30 na nogach,popsrzatalam,poprasowalam,obiadek przygotowalam i lece do znajomych na kawe.Bede wieczorem

• Mamusia
Witam 🙂))) Zuzia padla! po polnocnym szalenstwie pobuczala possala reke i zasnela sama!! 🙂 coraz czesciej jej sie to zdarza 😉
Sylwia wierze Ci,ze maly strzela minki oj wierze hehehe 🙂
Monia Jula to juz silna kobieta 😉 a to nasze krolestwo juz pelne 🙂
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/820/img4896w.jpg/][IMG]http://img820.imageshack.us/img820/1749/img4896w.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

• Mamusia
MajaCh napisał(a):
Ja to Julke moge ciagle ogladac i jej minke ," a widzisz ,ze mozna" 😁
Ogladlam nowy odcinek Plotkary z nowej serii bo mi wczoraj Gosia przypomniala 😁 ale mamy niepewna pogode........nie wiem czy wyjsc na spacerek...wyglada jakby mialo popadac..

jaka masz strone do filmow? bo ja mam taka ze ogladam za darmo ale jest limit 70 minut i musze odczekac 30min zeby znow dalej ogladac.

• Mamusia
cze wszystkim 🙂
u nas przeszlismy juz na pieluszki nr 2, bo jedynki zaczly obciskac.
mam problem. maluch w dzien caly czas chce byc na rekach,jak tylko go poloze do lozeczka, badz wozka to wrzask niesamowity. tak od 2 dni zrobil sie strasznie marudny, nie wiem czy ma kolke czy co... 🥴w nocy bez problemu spi w lozeczku. dziewczyny poradzcie cos bo mi rece odpadna 😮
Maja Zuzia ma sliczne krolestwo 🙂

• Mamusia
Gosia ja tez mam ta strone zalukaj.pl chyba sie nazywa, ale seriali mi nie przerywa bo sa bez limitu...

Nudata to szybko Patrick rosnie jak na dupke juz 2ki 🙂 wiesz....to taki okres, skoro maly w nocy normalnie spi, tzn ze Cie potrzebuje w dzien. Ja z Zuzia przez to przeszlysmy i nie bylo latwo, dziecko po prostu potrzebuje bliskosci bo nie wie o co kaman ze swiatem, pozniej zaczyna widziec, rozrozniac i to je zajmuje moja np.tv oglada czasem okolo godziny 🙂nie martw sie ale uzbroj w cierpliwosc...i korzystaj bo to tylko raz sie przezywa ten okres 🙂

• Mamusia
Maja - piekne krolestwo stworzyliscie dla Zuziolka 🤪
Monia - Julcia to naprawde silna dziewczynka i tylko patrzec, jak zacznie ci chodzic 😁
Nudata - tez mysle podobnie jak Maja - maly teskni i potrzebuje twojego ciepla, zapachu... rozkoszuj sie tym 😘
Gosia - my mamy niekapki z TT, w ogole wszystko mam od nich, wiec nadal jestem wierna 😉
a ta stronke, do filmow musze sobie zapamietac, bo niedlugo nie bedzie polskiej tv 🙃

• Mamusia
mmm, nusia ja zawsze spody kupowalam w asdzie a reszte sami, bo ja nie lubie pieczarek, Michal lubi peperoni, a ja wege i takie pyszne byly.............kiedys jeszcze i pizze zjem, poki co zbieram wina do nich ;D na okres kiedy nie bede karmic, a lubie wytrawne i czasem pol....ale czerwone glownie 🙂 mmmmmm

• Mamusia
Bry ja juz dopiero wrocilam,bo najpierw u jednej znajomej bylam,a potem z Piotrkiem do nastepnych pojechalismy.I czas bestie kapac,bo jeczy 😁 Goska ja mam kubek z TT i odpukac od tygodnia Julka tylko z niego herbatke pije.I tez im jestem wierna 😁 Nudata a jak czesto malego wczesniej na rekach nosilas?Bo dzieci szybko sie przyzwyczajaja i moze on noszenie na rekach uwaza jako normalke?

• Mamusia
Spi moj maly terrorysta 😁
Monia wlasnie staralam sie nie przyzwyczajac go do trzymania na rekach, ale od wczoraj jakby cos w niego wstapilo-tylko raczki
Dziewczyny pewnie macie racje z ta bliskoscia, moze jakos maluszek czuje sie niepewnie jeszcze i tak sobie reaguje 🙂
Dzis odebralismi certyfikat narodzin i jutro lece do lekarza zapisac synka no i trzeba zaczac wypelniac formy na benefity 😁 pewnie i tak niewiele dostaniemy,ale sprobowac warto 🙂
Milego wieczora Wszystkim