Skocz do zawartości

Ciazowki w UK :) | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Maju do tej poradni to w zwiazku z tym,zeby doszli,czy te paluszki sie od lekow zrobily,czy od czego i zeby nam powiedzieli,jakie sa szanse na problemy w drugiej ciazy.W zasadzie to mam dzis taki metlik w glowie,ze sama juz nie wiem,co od nas chca.Mam tylko nadzieje,ze Julii kluc nie beda 😞 A i dziekujemy za zyczenia 😁

• Odpowiedzi 11 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• nusia27

1457

• MonisiaD

2339

• gosiaa21

1542

• MajaCh

1981

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hahaha.Majeczko brawa dla Zuzi!!Zdolniacha nasza.To teraz ci sie zacznie hihi.Kurde,wlasnie dzwonila do mnie znajoma.Ma termin na 7marca i od wczorajstrasznie ja brzuch boli,krzyz i ma bole jak skurcze....Dzwonilam na triage i pani kazala jej natychmiast przyjechac.Mam nadzieje,ze nic zlego sie nie dzieje 😞 Szkoda,ze nie moge z nia jechac..

• Mamusia
Julcia wszystkiego najlepszego Malutka,dawaj mamuni dalej tyle radości :*:*:*:*
Monia 3mam kciuki ,żeby wszystko było dobrze! Bo tak bedzie... 🙂
A koncert jeszcze zaliczysz na pewno!
To z Zuzialka tez nam sie juz silna baba robi 😁
Mam zdjecia Milka,ale jak wciąga owocki ze słoiczki hehe później wrzucę :P

• Mamusia
Nusia bo po co jej takie chudzielce pokazujesz? 😁 😁 Magda juz w szpitalu,czeka az ja przyjma.A ja wlasnie zadzwonilam i zrezygnowalam z tej wejsciowki na Kult.Pani byla w szoku i bardzo dziekowala,ze zadzwonilam.Bo w sumie po co ma bilet przepasc?Niech ktos inny sie dobrze bawi.Julia spi a ja lece prasowac.

• Mamusia
nusia hehehe to ja z kolei musze tv wylaczac kiedy ja karmie bo wszystko jest ciekawe tylko nie butla hehehe, a teraz godzine grzechotalam jej grzechotkami, a sama film ogladalam ,az sie mala zmeczyla i zasypia przy cycku 🙂 a wiecie co jeszcze robi? cfaniara moja zagryza dolna warge i ssie , juz i reka w odstawke idzie jak ustami mozna tak kombinowac. Jestem w szoku,ze te umiejetnosci tak z dnia na dzien odkrywa 😁
Monia zrobilas dobry uczynek 🙂 a dobro wraca 😉
Sylwia czekam na foteczki, a Gosiaczek i Vanesska pewnie jeszcze spia .... 😮 🙂 komu dobrze....

• Mamusia
Kolezanka wlasnie dzwonila.Zrobili jej badabie,usg wewnetrzne i zewnetrzne i wszystko jest ok.Zaraz do domu ja wysla.A bole i skurcze podobno czasem sa takie mocne jak dziecko gwaltownie rosnie.Ale sie ciesze,bo strasznie mnie zmartwila.Maja teraz z kazdym dniem bedziesz cos nowego odkrywac 😁 Sylwia ty byc mu bulke dala 😁

• Mamusia
Hejka
Milanek jest Super i jak ladnie lyzeczka operuje 🙂
Maja wspolczuje kolejnej nieprzespanej nocki- ale za to Zuzia to zdolniacha
Monia nie martw sie- bedzie dobrze
Nusia- Marylka dba o linie i tyle 😁
A u nas- czekamy od rana na kupke-cos nie chce przyjsc.... Moj maly zarlok zjada juz 120ml mleczka w ciagu 5 min 😮 a ciuszki w ktore go ubieralam w szpitalu jjuz sa za male 😮

• Mamusia
no sliniaczka nie zauwazylam bo sie zapatrzylam na te niebieskie oczeta hehehe 😁 zajebiaszczy jest !!!
A Jula no wlasnie hehehe, Monia ani sie obejrzysz,a staniczek jej kupisz 😁
haha tomi przypomnialo,ze wczoraj Michal mnie pytal czy ma duze cycki bo mu ktos w pracy powiedzial ,ze ma , teraz sobie mysle co on im cycki pokazuje? 😁 😜 🤪 faceeeci.......
Dziewczyny jak chcecie sie pobrechtac to polecam serial "Miasto kocic" rozwala mnie juz jeden sezon obejrzalam 😁
A Zuzia znow sobie guga w koszyku, to pospala 20 minut 😮

• Mamusia
siema! moje dziecko od wczoraj jest marudne strasznie 🤢 odzwyczailam sie od tego. My dzis wyjatkowo wczesnie wstalysmy z lozka bo o 9.30 😜
Sylwia ale Milanek to kawał chłopa jest, moja nosi ubranka na 68cm a jest starsza:P w przyszlosci beda wygladam jak Flip i Flap 😁 😁 a i jestem godna podziwu dla Twoich paznokci bo ja nawet nie maluje bo po 1 dniu w kuchni odpada lakier, o dlugosci nie wspomne 🙃
Maja moja tez sie turla na brzuszek od ok. miesiaca i mam dosyc bo jak chce t sie przewroci spowrotem na plecy ale przewaznie jej sie nie chce i co 5 min marudzi 🤢 teraz jej kocyk podkladam zeby sie nie turlała 😁
mam gumy jablkowe z Hubby Bubby i mi buzie wykrzywia 🤪
Juleczko gwiazdeczko wszystkiego najcudowniejszego :*:*:*

• Mamusia
Wrocilam i jestem zajebiscie szczesliwa!!!!!Lekarze obejrzeli Julke,stwierdzili,ze rozwija sie ponad przecietna i ze jedyny problem to te paluszki,ktore trzeba zoperowac.I pani byla zdziwiona,ze nam w tamtym szpitalu odradzali ciaze.Ryzyko oczywiscie jest,ale nie tak wielkie,jak nam mowiona.Pani doktor jeszcze sprawdzi moja hictorie choroby w ciazy i w najblizszym czasie dostane list ze szpitala z wyliczeniem,jakie sa szanse na powazne problemy w drugiej ciazy.Ale kazala nam myslec pozytywnie,bo wg tego co ustalila dotychczas to ryzyko jest niewielkie 😁 😁 No,ale zobaczymy co napisze w liscie.I byla bardzo zdziwiona,ze leczono mnie urysedocholide acid,bo tego sie ciezarnym nie podaje....Tylko szkoda mi Magdy..Bo okazalo sie,ze ma obnizona macice i do tego jeszcze miesniaka 3x3cm i do konca ciazy musi lezec 😞 No,ale czego nie robi sie dla malenstwa.A w sobote sie maja przeprowadzac.Juz sie zglosilam na ochotnika do pomocy 😁