Skocz do zawartości

KWIETNIÓWECZKI 2011 | Forum o ciąży

joll

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 114 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Tyska_1

5074

• Ewelinaaleks

4927

• alexia_79

18937

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Tutliputli ja też mam pasierbicę 6-cio letnią 🙂 ale ona wręcz nie może się doczekać braciszka 🙂 cały czas przytula się do brzuszka, śpiewa do niego i opowiada mu bajki! Ostatnio natomiast wymyśliła, że ona chce być na sali porodowej żeby zobaczyć jak pan doktor zawiązuje pępuszek! Nie dała się przekonać że nie będzie mogła tam wejść 🙂 No i oczywiście czarna rozpacz! Czasem mamy z mężem naprawdę niezły ubaw 😁 Ale też jest to bardzo wzruszające 🙂
A propos warunków na drodze - mój mąż wylądował dziś rano w rowie! Na szczęście tylko się zsunął i nic ani jemu ani samochodzikowi się nie stało.. no ale zdążyłam się już zdenerwować jak zadzwonił!

• Mamusia
Hej Dziewczynki!!! Normalnie szok wychodze z domu,otwieram furtke,robie krok a tu...śniegu po kolana;/ Zasypało Nas!!!!:o:O:O:O
A co Wy takie ranne ptaszki 🙂Maleństwa spać nie daja hihi 🙂
Ja się nie boje porodu,bo od małego lubiłam jak cos mnie boli,lubie hard core;p
Kurcze zastrzał mi się zrobił na paluszku i nie wiem od czego,mama mnie nastraszyła ,że mogę zakarzenia dostać i wczoraj chciała mnie do szpitala wieczorem wieść 🙂Mocze tego palucha we wrzątku,jak myślicie to coś powaznego??:/
linkaa -Gratuluje córci:*:*:*

• Mamusia
Cześć dziewczyny 🙂
Widzę że od rano tłoczno na forum. Mi się tak godziny poprzestawiały, że siedzę do 1 w nocy a śpię do 10 🙂 Poza tym moja mała urządziła sobie tej nocy spóźnione Andrzejki i fikała całą noc.

Jak tak słucham tych waszych opowieści to coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że chce mieć cesarkę. Moje koleżanki też się tak męczyły i nawet prowokacje nic nie dały - i tak skończyło się na cesarce. Poza tym, ja i tak pewnie będę musiała z tym moim sercem.

Mamusia witamy wśród kwietnióweczek.

Dzisiaj wybieram się na zakupy. Muszę sobie sprawić jakieś kozaki bo narazie w adidasach zaiwaniam 🙂 Ale za zimno już na takie akcje.

jeju ja tu zawsze zaglądam z rana i nic a dziś się rozpisałyście jak szalone
co do tego promieniowania od laptopa to moj też mi go ciągle odsuwa jak najdalej jak widzi jak klikam ale coś w tym jest bo na prawdę zawsze przy pisaniu pobolewa mnie brzuch
moja mała wierci się dziś jak zwykle rano a powtórka będzie po południu
co do porodu to też panicznie się boję a jeszcze wczoraj naczytałam się jakiś przerażających artykułów sama nie wiem po co i tak w nocy spać nie mogłam przez tą "wichurę"
u mnie na wsi oczywiście żadna odśnieżarka się nie pojawiła pewnie zima ich zaskoczyła jak zwykle, na podwórku śniegu nie ma tak dużo jest ten z poniedziałku zamarznięty za to przy bramie faktycznie jedna noga wpadła mi w śnieg powyżej kolana
ja dziś w końcu w lepszym humorze co prawda ciągle bez apetytu ale przynajmniej mam chęci do roboty

• Mamusia
Wiola uciekaj kupic sobie kozaczki ja tez tak zwlekałam i chodziłam w polbutach a teraz siedze bo sie przeziebiłam niesamowicie. A co do porodu to teraz bedzie juz moj drugi porod i powiem szczerze ze teraz sie boje bardziej niz za pierwszym razem bo wiem co mnie czeka ha:

• Mamusia
No szoruj po kozaczki i to migiem ...W stópki musi być cieplutko 🙂 I Czapa na głowke 🙂 🙂 🙂
Ja czekam aż Mój Misiek przyjedzie i wtedy razem idziemy na wielkie zakupy 🙂 Musze sobie kupic troszkę łaszkó,Jemu tez coś trzeba kupic no i dla dzidzi obowiazkowo 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
No szoruj po kozaczki i to migiem ...W stópki musi być cieplutko 🙂 I Czapa na głowke 🙂 🙂 🙂
Ja czekam aż Mój Misiek przyjedzie i wtedy razem idziemy na wielkie zakupy 🙂 Musze sobie kupic troszkę łaszków,Jemu tez coś trzeba kupic no i dla dzidzi obowiazkowo 🙂 🙂 🙂

O matko, dziewczyny, nie bylo mnie od wczoraj a mialam do nadrobienia az 11 stron. Pogoda sprzyja nudzie i siedzeniu przy komputerze 😁
Dorka, gratuluje serdecznie coreczki. Jest nas coraz wiecej 🙂
Ja jakos szczerze powiedzialwszy - nie boje sie porodu... ale pewnie dlatego, ze jest to moja pierwsza ciaza i nie wiem co mnie czeka. Ja juz wrecz chciala bym rodzic. Nie moge sie tego doczekac. Tlumacze sobie to tym, ze co prawda - bedzie bardzo bolec, ale po kilku lub kilkunastu godzinach zobacze moja coreczke! To sprawia, ze nie moge doczekac sie juz kwietnia!!! 🙂