Skocz do zawartości

KWIETNIÓWECZKI 2011 | Forum o ciąży

joll

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 114 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Tyska_1

5074

• Ewelinaaleks

4927

• alexia_79

18937

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Wiola1983 napisał(a):
Ja uwielbiam jeździć samochodem choć nie jest już łatwo - ale mam długie nogi to tym nadrabiam 🙂
A co do piżamki to jest ekstra - już dawno szukałam takiej i w końcu dzisiaj dorwałam i to w super cenie - 37 zł 🙂

ja tez uwielbiam i ubolewam nad tym ze nie jezdze ale ja niestety nie mam za dlugich nog hehe 🙂 i w dodatku pedaly sa gleboko osadzone wiec musze sie na maxa dosunac a to wtedy brzuch mi zahacza hehe moze nie zahacza doslownie ale nie wygodnie dotego te dziury 🙂

• Mamusia
Dorka1986 napisał(a):
Wiola1983 napisał(a):
Ja uwielbiam jeździć samochodem choć nie jest już łatwo - ale mam długie nogi to tym nadrabiam 🙂
A co do piżamki to jest ekstra - już dawno szukałam takiej i w końcu dzisiaj dorwałam i to w super cenie - 37 zł 🙂

ja tez uwielbiam i ubolewam nad tym ze nie jezdze ale ja niestety nie mam za dlugich nog hehe 🙂 i w dodatku pedaly sa gleboko osadzone wiec musze sie na maxa dosunac a to wtedy brzuch mi zahacza hehe moze nie zahacza doslownie ale nie wygodnie dotego te dziury 🙂

No to prawda 🙂

• Mamusia
ewelinka1007 napisał(a):
brechti napisał(a):
Fiuuu ale się zmachałam klaskaniem, żeby do Tyśki dolecieć to trzeba się cofać ponad 190 stron.....
Wiola zazdroszcze piżamki, lubie krowy (no i zebry)

ale raczej nie udało ci sie jej klasnac ja z 10 min temu jej klasłam 🤔

no więc wyobraź sobie moje niezadowolenie 🤨

• Mamusia
a ja to wpadam zawsze na koniec rozmowy 😞
Musiałam zrobić obiad swojemu lubemu, no i ugotować jedzenie dla psa, bo nie chce mi karmy jeść ;/ Spędziłam nad garami pół dnia.
Ale też zgrzeszyłam dzisiaj, bo wciągnęłam zestaw Twistera w kfc.. nie dawał mi spokoju i chodził za mną 😁

• Mamusia
klaudiagda napisał(a):
a ja to wpadam zawsze na koniec rozmowy 😞
Musiałam zrobić obiad swojemu lubemu, no i ugotować jedzenie dla psa, bo nie chce mi karmy jeść ;/ Spędziłam nad garami pół dnia.
Ale też zgrzeszyłam dzisiaj, bo wciągnęłam zestaw Twistera w kfc.. nie dawał mi spokoju i chodził za mną 😁

I LOVE TWISTER

• Mamusia
Wiola1983 napisał(a):
Ej ja jeszcze tylko na chwilę - powiedzcie mi macie zamiar szczepić potem maluchy na Rota wirusy i Pneumokoki? Koszt tych szczepień to ok 1600 zł. Nie wiem co o tym sadzić. Nie chodzi mi o kasę ale o samo podejście do tematu.

my chyba tylko na pneumokoki zaszczepimy 🙂