Skocz do zawartości

KWIETNIÓWECZKI 2011 | Forum o ciąży

joll

Rekomendowane odpowiedzi

mnie też pobolewa, zwłaszcza jak trochę połażę po mieście
ciągle zastanawiam się po co moja ginekolog przepisała mi NOSPE 3 x dziennie, skoro nic mi nie jest 🤨 wbijam sobie jakieś chore fazy, że mam tendencje to wcześniaka, albo dziecko nisko, albo wszystko co powinnam mieć w 40 tygodniu ciąży.. i jeszcze ten ból bioder 😮

• Odpowiedzi 114 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Tyska_1

5074

• Ewelinaaleks

4927

• alexia_79

18937

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

szyszkonella napisał(a):
mnie też pobolewa, zwłaszcza jak trochę połażę po mieście
ciągle zastanawiam się po co moja ginekolog przepisała mi NOSPE 3 x dziennie, skoro nic mi nie jest 🤨 wbijam sobie jakieś chore fazy, że mam tendencje to wcześniaka, albo dziecko nisko, albo wszystko co powinnam mieć w 40 tygodniu ciąży.. i jeszcze ten ból bioder 😮

ale za to jakie photo
ja to się już nie nakręcam nigdy mnie tak nie bolało nigdy i pewnie nie jedna z Was już by pojechała do lekarz a ja jakoś ciągle wmawiam sobie że nic nam nie będzie

ależ mi momentami brakuje motocykla 😠 🥴 🤔 🤨 🤢
stoi biedny w garażu i kurzy mu się ten czerwony kolor 😞
Mam tylko najdzieje, że córeczka nie wrodzi sie w mamusie i tatusia 😁
Niech lepiej nie jeździ na motorze

• Mamusia
Oo widze ze i motocyklistki tu sie znalazly 😉 Ja to cala familie mam motocyklistow no i ja sie rowniez zarazilam, prawko robilam dwa lata temu. A tak wogole to tak sie rozchorowalam w sobote ze wyladowalam na pogotowiu 😞 Nie pamietam bym kiedys miala taka goraczke, dostalam antybiotyki i tak sie kisze w domu.. ale juz mi lepiej. A przypominam Wam ze teraz moja kolej i to ja w czwartek mam wizyte 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪

mój trzesie sie na każdy okruszek i zabrania jeść w aucie :P
dopiero zobaczy jak bedzie dzidzie woził, co to są okruchy hehe

co to, jakies grypsko? antybiotyk w ciąży? 😮

Frytus150 napisał(a):
🤪Już miałam w środe i maleństwo nie chiało pokażać co tam ma, wsadziło sobie pępowine między nóżki i ciul nie pokaże mamie kim jest w dupie mnie ma;]

hehe moja to samo miesiąc temu 😁
tak swoją drogą to co ile macie badania? ile miałyście już USG robione?

• Mamusia
Szyszkonela no niestety.. jak trzeba to trzeba. Czasami nie ma innego wyjscia, i lepsze sa antybiotyki niz zostawic takie chorobsko bez leczenia. Ja mialam tak okropna goraczke i bole w klatce ze lekarz sie nie krepowal wogole i od razu zapisal. Alke dzisiaj sa jakies natybiotyki dla kobiet w ciazy. Ja dostala Duomox.

Tyska_1 napisał(a):
Szyszkonela no niestety.. jak trzeba to trzeba. Czasami nie ma innego wyjscia, i lepsze sa antybiotyki niz zostawic takie chorobsko bez leczenia. Ja mialam tak okropna goraczke i bole w klatce ze lekarz sie nie krepowal wogole i od razu zapisal. Alke dzisiaj sa jakies natybiotyki dla kobiet w ciazy. Ja dostala Duomox.

lepiej ?

• Mamusia
Frytus150 napisał(a):
🤪Już miałam w środe i maleństwo nie chiało pokażać co tam ma, wsadziło sobie pępowine między nóżki i ciul nie pokaże mamie kim jest w dupie mnie ma;]
Jaaa.......... ale dol.. cholera mala 🙂 Wypomnisz mu to ,kimkolwiek jest, w przyszlosci 😜!