Skocz do zawartości

KWIETNIÓWECZKI 2011 | Forum o ciąży

joll

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 114 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Tyska_1

5074

• Ewelinaaleks

4927

• alexia_79

18937

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

ja też nie śpię no może zamknęłam oczy na 10 minut i to wszystko ale o tej porze to ja mam zawsze obowiązki bo wyprowadzam i karmię psy na zmianę i zaraz mama wróci może ma jakiś obiadek a jak nie to też przeżyję bo znowu nie mam ochoty by zjeść coś wartościowego
mój oglądał dziś mieszkanie i jest zdecydowany kurczę a ja nie mogę zobaczyć bo nie chce mi sie jechać tam 100km i nie wiem czy mam mu zaufać, wiem że lokalizacja jest świetna ale cena trochę mnie przeraża i nie wiem na ile mój inteligenty mąż jest w stanie ocenić stań tego mieszkania więc znowu się wkurzam i nakręcam

• Mamusia
Hej dziewczyny.
Co do strojów sylwestrowych weźcie pod uwagę, że teraz jest moda na ubrania typu oversized. W normalnych sklepach można znaleźć dużo ubań, które wcale nie są przeznaczone dla kobiet w ciąży a przyszła mamusia może wyglądać w nich bardzo sexy. Jak macie siły na łażenie po sklepach to nie wahajcie się zajrzeć to tych normalnych.
Ja spędzam sylwka z moim psiurem i rodzicami też przed tv.

He he : WRÓCIŁAM !!! 😁 😁
Z dobrą wiadomością: to nie cholestaza !!!
alt 14 na 35 max
ast 15 na 31 max
bilirubina 0.41.
Super, z tego cieszę się bardzo co nie umniejsza mojego świądu 😁 😁 niestety: dermatolog dopiero jutro rano więc przekonam się co to może być. Zaczynam wyglądać jak ryba: tak mi się skóra łuszczy 😁 😁

Co do sylwestrowych kreacji to może strona:
www.bella-mamma.pl,
www.torelle.pl
www.happymum.pl ( szczególnie w tym upatrzyłam sobie ładną sukienkę za 109 zł 🙂 )

• Mamusia
Hej 🙂 Też bym sobie kupiła jakąś kreacje ale na święta,bo Sulwestra raczej w domu spędze...Dzisiaj napisalam do mojego smsa"co robisz na Sylweste" a on "siedze głaskam Titka po brzusiu i pijemy picolo"
Więc nie licze na nic specjalnego 🙂
Tutliputli-to super ,że to nie ta choroba której się tak bałaś 🙂

• Mamusia
Hej 🙂 Też bym sobie kupiła jakąś kreacje ale na święta,bo Sulwestra raczej w domu spędze...Dzisiaj napisalam do mojego smsa"co robisz na Sylwestra" a on "siedze głaskam Titka po brzusiu i pijemy picolo"
Więc nie licze na nic specjalnego 🙂
Tutliputli-to super ,że to nie ta choroba której się tak bałaś 🙂

e tam gadanie
u mnie wczoraj była siostra męża z mężem i 4 letnią córką i ja wyciągam moje maleńkie czerwieniutkie body i pokazuję i pytam małej jak myślisz dla kogo to a ona bez zastanowienia że dla LEONA (psa) 🤪

Nikogo nie ma wszystkie grubasy albo śpią albo zajmują się mężusiami a i jedna jest w kinie
moja mała daje o sobie znac tylko rano i wieczorem a dziś też słabo i do tego jeszcze cholernie boli mnie brzuch