Skocz do zawartości

KWIETNIÓWECZKI 2011 | Forum o ciąży

joll

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
🤪Własnie mu napisałam,że za 300 złotych przeżyje i,że mam go w dupie!!!!! 🤪 🤪 Wiecie bo on sie cyka,że ja go zostawie:P Bo mi napisal ze powinnam sie cieszyc ze moje szajby znosi a ja do niego ze niedlugo juz nie bedzie musial znosic i ten sie ostrał 😁 😁 🤪 że może kogoś mam 😁 😁 łoooohoho 😁 🙃

• Odpowiedzi 114 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Tyska_1

5074

• Ewelinaaleks

4927

• alexia_79

18937

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Wiola1983 napisał(a):
Frytus150 napisał(a):
Taaa jest!!! Własnie sie z moim pokłociłąm 🤪 🤪 🤪 i to konkretnie łoooooooooo 😁 😁 😁ALe wiecie co : WYJEBANE MAM!!!

Hehe - wariatka normalnie jesteś.

Klaudia
- a co z naszą tabeleczką kochana?

Już jest, już jest. Ale ten mój jest w trakcie poprawek, bo mu pare rzeczy wytknęłam :d Myślę, że za pół godz wrzucę link Wam 😁

• Mamusia
Frytus150 napisał(a):
🤪Własnie mu napisałam,że za 300 złotych przeżyje i,że mam go w dupie!!!!! 🤪 🤪 Wiecie bo on sie cyka,że ja go zostawie:P Bo mi napisal ze powinnam sie cieszyc ze moje szajby znosi a ja do niego ze niedlugo juz nie bedzie musial znosic i ten sie ostrał 😁 😁 🤪 że może kogoś mam 😁 😁 łoooohoho 😁 🙃
BIEDNY FACET !! 😜

• Mamusia
Frytus150 napisał(a):

Hihihi - ty głupolu 🙂 Ale co tam - niech sobie uświadomi co może stracić 🙂

• Mamusia
Frytus150 napisał(a):
Oj chyba mi nie pykło....;/ Bo mi na gg wysyła bużke(fuck) jak mu napisalam ze to zarcik ze chcialam go nastraszyc 🙂 😁 😁 😁

No i bardzo dobrze - nie ma co się kłócić jeśli wielkich powodów nie ma 🙂

Ale mnie dzisiaj straszny ból brzucha obudził rano - szok - może to ze stresu. Kto wie.
Poza tym ciśnienie mi skacze jak głupie 🙂 Normalnie szok. Ani z domu od soboty nie wychodziłam. Ale jutro już muszę iść bo zapasy się skończyły 🤪 🤪

pierdolę ta robotę wolę z Wami
A to ja już wiem dlaczego Tyska tak mało z nami jest ona rano trzy godzinny rytuał smarowania i wieczorem powtórka a później wywala brzusio jak z gazety

• Mamusia
dziewczyny, pytanie dotyczące tabelki. Wolicie żeby był jeden login i jedno hasło dla nas wszystkich, czy każda miała z osobna swój? Bo chodzi o to , żeby można było edytować swoje wpisy itp. Czyli jak dzisiaj wprowadzimy swoje imiona i planowane daty porodu, to w kwietniu żebyśmy mogły sobie dopisać dane naszych Bejbolów itp.
A login i hasło będzie nam potrzebne, żeby nikt spoza forum nam nie namieszał w tabelce 🙂

Frytus150 napisał(a):
ja Wam nie pokaże brzucha bo mam włosy;/

ja też mam aparat tego nie chwyta bo robiłam ale ja za to nie mam na nogach goliłam się dwa tyg temu patrzę teraz a tam dwa kłaczki

• Mamusia
klaudiagda napisał(a):
dziewczyny, pytanie dotyczące tabelki. Wolicie żeby był jeden login i jedno hasło dla nas wszystkich, czy każda miała z osobna swój? Bo chodzi o to , żeby można było edytować swoje wpisy itp. Czyli jak dzisiaj wprowadzimy swoje imiona i planowane daty porodu, to w kwietniu żebyśmy mogły sobie dopisać dane naszych Bejbolów itp.
A login i hasło będzie nam potrzebne, żeby nikt spoza forum nam nie namieszał w tabelce 🙂

Ja myślę że jeden login i hasło ale żeby nikt obcy nam nie wchodził to prześlesz nam na gg lub na maile 🙂 Co o tym sądzicie?