Skocz do zawartości

KWIETNIÓWECZKI 2011 | Forum o ciąży

joll

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 114 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Tyska_1

5074

• Ewelinaaleks

4927

• alexia_79

18937

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Zaraz dostanę szału. I mój facet musiał mnie wkurzyć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Słuchajcie, tabelkę macie na stronie www.kwietnioweczki.pl
ALE można tylko dodawać wpisy, nie można ich jeszcze edytować, bo TEN nie zdążył ;/ ja pierdole, od 2 jak nie więcej tygodni go o to proszę!!!!!!!!!!!!!!!
Narazie login i hasło nie jest potrzebne bo to dopiero zrobi za dzień lub dwa!!!!!!!!!!!!!!!!!! Także dodawajcie to co już wiemy, a na maila ode mnie z loginem i hasłem (które narazie nie są potrzebne ;/) poczekajcie do jutra albo pojutrza ;(
Teraz to i ja idę spać. A i napiszcie swoje uwagi 🙂
Dobranoc

Dzień Dobru Laski 🙂
Dziwnie wygląda świat o 7 rano 😁 😁 już się odzwyczaiłam od porannych widoków 😁 😁
Klaudia, nie złość się na niego: i tak dobrze, że chciał nam to zrobić bo pewnie żadna z nas by tego nie ruszyła 😁 😁

Jak tam humory dzisiaj? Dopisują ? Ja pewnie dzisiaj bez lap-ka zostaję, więc oszczędzajcie się może dzisiaj co? 😉 😉 😉 😁 😁
Dobra, gnam do lekarza z moimi łuskami na brzuchu 😁 😁
jeszcze raz: BRZUCHY I HUMORY W GÓRĘ !!! 😁

no i jestem musiała w spokoju nadrobić to co tu wczoraj wypisywałyśmy i właśnie skończyłam, wpisałam się do tabelki i pomyliłam się i nie mogę tego zedytować 🤪
jadę do babci na chwilkę i będę później

• Mamusia
Ja pie...lę, godzinę czytałam posty - 45 stron od godziny 18-tej. 🤪 🤪 Tematy chyba wszystkie możliwe. Jak tak to czytałam, to aż mi lżej na duszy że ja mam takiego męża o jakim zawsze marzyłam a w poprzednich związkach miałam mniej więcej to co Wy teraz, warto było poczekać. Do szczęścia brakuje mi tylko ślubu kościelnego, ale to nie ucieknie 🙂 Głodna jestem, bo zamiast iść robić śniadanie to ja na forum weszłam, matka wyrodna - dzieciaka głodzi. Tak więc teraz idę pobuszować w lodówce, zrobię sobie herbatki z cytrynką i zaraz wracam.

alexia_79 napisał(a):
Ja pie...lę, godzinę czytałam posty - 45 stron od godziny 18-tej. 🤪 🤪 Tematy chyba wszystkie możliwe. Jak tak to czytałam, to aż mi lżej na duszy że ja mam takiego męża o jakim zawsze marzyłam a w poprzednich związkach miałam mniej więcej to co Wy teraz, warto było poczekać. Do szczęścia brakuje mi tylko ślubu kościelnego, ale to nie ucieknie 🙂 Głodna jestem, bo zamiast iść robić śniadanie to ja na forum weszłam, matka wyrodna - dzieciaka głodzi. Tak więc teraz idę pobuszować w lodówce, zrobię sobie herbatki z cytrynką i zaraz wracam.

ja też jeszcze nic nie jadłam i chyba nie będę- wypiłam kawę którą zwróciłam 🥴
alexia bo tak to jest człowiek siedzi na forum i nic się nie dzieje znikniesz na chwilę a one szaleją
idę kurde mam dziś tyle roboty ale czy ja się w końcu zmobilizuję????????????
na razie jadę do tej babci bo coś mnie pilnie potrzebuje bo już dzwoniła

• Mamusia
matyldusia napisał(a):
no i jestem musiała w spokoju nadrobić to co tu wczoraj wypisywałyśmy i właśnie skończyłam, wpisałam się do tabelki i pomyliłam się i nie mogę tego zedytować 🤪
jadę do babci na chwilkę i będę później

A gdzie się kochana pomyliłaś? To mój "pracuś" 😁 to poprawi 😁
Jeszcze trochę i same będziemy edytować 😁

• Mamusia
A ja już po śniadanku, wypadałoby chałupę ogarnąć tylko mam problem bo mi się nie chce 😁 Wszędzie klamoty mojego męża, w jednym kącie kapcie, w drugim sweter na krześle, pudełko po ciastkach, w dziecięcym pokoiku pełno ciuchów na krześle. Tylko lać bo gadanie już nic nie daje. Wypadałoby też pranie jakieś zrobić. No i na obiad nie mam pomysłu. Dobrze, że w niedzielę przyjeżdżają mamunia z babcią, będę miała gotowanie z głowy 😁

Hej 🙂 Tabelka super ! 🙃
humorek OK, zaraz musze zapisać się do dentysty, bo boli mnie ząb 😠
a o 15 ide do rodzinki lepić pierogi i uszka 😁 uwielbiam świąteczną atmosfere i cynamonowe świeczki 😁

• Mamusia
Wiola1983 napisał(a):
Cześć dziewczyny 🙂
Ja na szczęście jestem już po śniadanku. 3 kromy z dżemem w siebie wcisnęłam. Za chwilkę tez wybywam na zakupy.

Klaudia
- tabelka śliczna - tylko nie da się jej przesuwać 🙂

Nie mieści Ci się na monitorze??? Bo tam nie ma potrzeby przesuwania 😁