Skocz do zawartości

KWIETNIÓWECZKI 2011 | Forum o ciąży

joll

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
alexia_79 napisał(a):
Wiola1983 napisał(a):
alexia_79 napisał(a):
a my mamy problem z imieniem, ja chciałam Lenkę mąż chce Julię, mężowi nie podoba się Lenka a ja nie mam przekonania do Julii.. Nie chcę żeby mówili na nią Julka.. Chciałabym takie imię którego w ten sposób nie można "zdrabniać" tzn typu Kaśka, Olka, Julka.. Nie możemy dojść do porozumienia.. Myślałam o Sandrze ale też jakoś tak bez przekonania.. i dupa - dziecko nie ma wybranego imienia 🥴

U nas jest z kolei odwrotnie. Nam się podoba Laura ale nie ma zdrobnienia. Chyba tylko Laurka 🤪

no i dobrze 🙂 jeszcze jak się zdrabnia ładnie np jak Lenka to pół biedy ale jak już tak jak moje to bleeee 🤢

my tez szukalismy imienia zeby nikt nie mog mowic na nia wlasnie tak jak napisalas Kaska Olka itp

• Odpowiedzi 114 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Tyska_1

5074

• Ewelinaaleks

4927

• alexia_79

18937

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Wiola1983 napisał(a):
alexia_79 napisał(a):
Wiola1983 napisał(a):
alexia_79 napisał(a):
a my mamy problem z imieniem, ja chciałam Lenkę mąż chce Julię, mężowi nie podoba się Lenka a ja nie mam przekonania do Julii.. Nie chcę żeby mówili na nią Julka.. Chciałabym takie imię którego w ten sposób nie można "zdrabniać" tzn typu Kaśka, Olka, Julka.. Nie możemy dojść do porozumienia.. Myślałam o Sandrze ale też jakoś tak bez przekonania.. i dupa - dziecko nie ma wybranego imienia 🥴

U nas jest z kolei odwrotnie. Nam się podoba Laura ale nie ma zdrobnienia. Chyba tylko Laurka 🤪

no i dobrze 🙂 jeszcze jak się zdrabnia ładnie np jak Lenka to pół biedy ale jak już tak jak moje to bleeee 🤢

Macie jeszcze trochę czasu więc na pewno dojdziecie do porozumienia 🙂

no właśnie nie ma w czym wybierać bo mało imion nam się podoba

• Mamusia
Witam . wiola ja mam kolezanke ktora ma corke Laure i wszyscy mowia do niej LAURKA 😁
My mielismy problem z wybraniem imienia dla chlopca. Mi to sie prawie zadne imie nie podoba meskie. Chcialam Kaceprka,ale moj maz nie chcial bo jemu to sie kojarzy z duchem 🙂 wiec zostal Patryk 🙂

Własnie wcinamy sobie frytki... mniam...

• Mamusia
asiaa2028 napisał(a):
Dorka1986 napisał(a):
a powiedzcie mi rozgladalyscie sie juz za łóżeczkami ?

ja patrzylam troche na allegro, ale jeszcze nie mam wybranego, bo nie wiem czy chlopiec czy dziewczynka 😮 ale mysle, ze juz niedlugo kupie jakies 🙂

ja chcialam na samym poczatku turystyczne ale dowiedzialam sie ze pozniej maluch na takim łóżeczku ma problemy ze wstawaniem dlatego jednak wezmiemy drewniane i chcialam zeby mialo na pod spodem szuflade 🙂

• Mamusia
Dorka1986 napisał(a):

ja już kupiłam kilka dni temu i polecam bo jest dobrze wykonane i widziałam je na żywo
może nie jest najtańsze, ale uwierzcie mi, że jak zaczęłam czytać opinie o tych tanich to jakaś makabra, farba odpada, zawierają trujące lakiery itd..

http://dino.sklep.pl/nowy/drewnostyl-lara-lozeczko-120x60-cm-biale-kurier-gratis-p-9752.html

• Mamusia
alexia_79 napisał(a):
Dorka1986 napisał(a):

ja już kupiłam kilka dni temu i polecam bo jest dobrze wykonane i widziałam je na żywo
może nie jest najtańsze, ale uwierzcie mi, że jak zaczęłam czytać opinie o tych tanich to jakaś makabra, farba odpada, zawierają trujące lakiery itd..

http://dino.sklep.pl/nowy/drewnostyl-lara-lozeczko-120x60-cm-biale-kurier-gratis-p-9752.html

ale śliczne jest 🙂 takie inne 🙂 a powiem szczerze ze ja malo opinii czytam o roznych takich rzeczach praktycznie wogole 🙂 chyba musze zaczac czytac 🙂

Cześć kobietki 🙂 właśnie oglądam link z łożeczkiem fajne 🙂 tylko ciągle wszędzie podkreślają ze najlepsze jest takie gdzie dziecko może oglądać świat zeby mu nie zasłaniać a te jest dość mocno zabudowane, ale za to ładne 🙂 fajne są jeszcze kołyski takie piękne wiklinowe

• Mamusia
asiaa2028 napisał(a):
jak patrzylam, to taki turystyczne chyba wybiore, ale nie wiem jeszcze.

moja znajoma ma turystyczne i nie jest wogóle zadowolona ze wzgledu na to ze wlasnie mala ma prawie roczek i lozeczko jest niestabilne i jak sie chwyci i chce sie podniesc to przewraca sie dlatego nie polecam a poza tym jak kiedys ktoras napisala latem moze byc w nim bardzo goraco 🙂

kamikusia napisał(a):
http://allegro.pl/lozeczko-z-szuflada-tymon-mis-gratis-i1379367646.html

ja chce takie lozeczko,ale musze obczaic sobie sklep w warszawie z takimi lozeczkami i zobaczyc je na zywo.

śliczne 🙂 i dobrze bo ma 2 szczebelki wyjmowane 🙂 potem malutek sam bedzie wychodził kiedy bedzie chciał

• Mamusia
kamikusia napisał(a):
http://allegro.pl/lozeczko-z-szuflada-tymon-mis-gratis-i1379367646.html

ja chce takie lozeczko,ale musze obczaic sobie sklep w warszawie z takimi lozeczkami i zobaczyc je na zywo.

zanim je kupisz poczytaj opinie, ja chciałam kupić podobnie wyglądające Klupś Safari Żyrafa i jak zaczęłam czytać to sie przeraziłam 🙂