Skocz do zawartości

KWIETNIÓWECZKI 2011 | Forum o ciąży

joll

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Się oplułam 😁

Ogląda sie facet w lustrze.
Wszystko mu się podoba: opalony, umięśniony, tylko przyrodzenie blade.
Zakopał sie więc na plaży w piasku z przyrodzeniem na wierzchu.
Idą dwie staruszki. Jedena trąca coś wystającego i mówi: Życie jest
niesprawiedliwe. Jak miałam 20lat - bałam sie tego, 30- uwielbiałam, 40-
prosiłam o to, 50- płaciłam za to, 60- modliłam sie o to, 70 zapomniałam
o tym. Teraz mam 80, to rośnie na dziko a ja kurwa przykucnąć nie mogę!

• Odpowiedzi 114 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Tyska_1

5074

• Ewelinaaleks

4927

• alexia_79

18937

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
alexia_79 napisał(a):
Się oplułam 😁

Ogląda sie facet w lustrze.
Wszystko mu się podoba: opalony, umięśniony, tylko przyrodzenie blade.
Zakopał sie więc na plaży w piasku z przyrodzeniem na wierzchu.
Idą dwie staruszki. Jedena trąca coś wystającego i mówi: Życie jest
niesprawiedliwe. Jak miałam 20lat - bałam sie tego, 30- uwielbiałam, 40-
prosiłam o to, 50- płaciłam za to, 60- modliłam sie o to, 70 zapomniałam
o tym. Teraz mam 80, to rośnie na dziko a ja kurwa przykucnąć nie mogę!

🤪 😁 🤪

• Mamusia
Alice1984 napisał(a):

Mąż mówi do żony:
- Kochanie przynieś mi piwo!
Żona do niego:
- A magiczne słowo?
On do niej:
- Hokus pokus, czary mary, zapier*** po browary!
Ona na to:
- Hokus pokus, ence pence, zamiast cipki masz dziś ręce!

znamy znamy 😉
jest jeszcze dalsza część

• Mamusia

Gdy skończyłem 65 lat, poszedłem do ZUS, żeby złożyć podanie o emeryturę.
Niestety, zapomniałem wziąć z domu legitymację ubezpieczeniową, więc powiedziałem panience w okienku, że wrócę później.
Panienka na to: Proszę rozpiąć koszulę.
Gdy to zrobiłem, panienka powiedziała: - Te siwe włosy na pana piersi są dla mnie wystarczającym dowodem na to, że jest pan w wieku emerytalnym. Nie potrzebuje pan chodzić do domu po legitymację.
Gdy opowiedziałem o tym żonie, ona powiedziała: - Powinieneś był spuścić spodnie. Wtedy byś dostał też rentę inwalidzką....

• Mamusia

Przychodzi facet do sklepu i pyta się:
- Macie jakieś bardzo trudne puzzle?
- Mamy. Może być pustynia 500 części?
- Nie!! To na pięć minut. Może coś cięższego!!
- No, a np. ocean 1500 części?
- Łee. 10 minut!
- No to najtrudniejszy zestaw - niebo nocą, 2500 części!!
- Niee!!! Nie macie naprawdę nic trudniejszego Może być trójwymiar...
- Niech pan idzie do piekarni po bułkę tartą i poskłada sobie z niej rogalik...

• Mamusia

Małzeństwo lezy razem w łózku , kobieta na całłłłllym łóżku , męzczyzna na małym skrawku , w końcu mówi do zony
-posuń ta swoją wielką du... bo zaraz spadne z łózka
żona na to
- nie mam wielkiej du..
-masz i to wielka jak kombajn.
Mineło pare dni
wieczór, małzenstwo lezy w łózku, mąz zaczyna dobierac się do zony
- czego chcesz- pyta małzonka
-pokochać się - odpowiada maz..
- a czy ty myslisz kochany ze ja dla jednego kłosa cały kombajn bede odpalac?...odpowiada z zadowoleniem zona :-D

• Mamusia
Mhm tak se teraz na spokojnie poczytałam i nie wiem od czego zacząć
może tak dyplomatycznie - żadnego sporu tu nie było i nie uważam tego za \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"dziecinne\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" ale uważam że każda z wypowiadających się miała rację !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
przynajmniej \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"swoją \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" rację której nic, nigdy nie zmieni

i tak z tego co pamiętam może nie po kolei ale jade tak jak mi sie przypomni
Tyska remontu łazienki nie planuje a może planuję 😉 za kilka lat , teraz mam łazienkę po mamie , remoncie sprzed 8 lat piękne niebieskie płyteczki, piękne białawe mebelki i piękna malusia wanienka w której mieści się LENA 😠 to wybór mojej mammy a mnie wtedy nie było bo byłam w USA , ale teraz jak robiliśmy remont dwa lata temu to i tak o tym nie myśleliśmy a ekipa miała ograniczony czas a z łazienką zeszłoby najdłużej i tak na razie zostało
Alice z tym \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"uciekaniem\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" to chodziło mi o to że masz tego dość i ponownie nie pomalujesz ścian na biało bo miałaś tak całe życie , a ja z koli odwrotnie 😉
i coś tam pisałaś o ewentualnej łazience w kolorze beżu i brązu ( albo coś już pomyliłam ) jutro pokaże ci łazienkę mojej mamy na dole , i cholerny błąd jaki popełniła ( tamte płytki też wybierała sama , nie wiem jak to się stało skoro to się stało 😮 ) jutro tzn dziś ale później wyjaśnię o co chodzi
i nie obraziłam się za czarną czy białą czy sraczkową łazienkę , przecież ja się ostatnio nie obrażam, za nic i na nikogo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Natka boazeri i wszelakiego drewna nie toleruje bo miałam tego pod dostatkiem
, ale dziękuję za miłe słowa które napisałaś
a co do zasłon to faktycznie NIE brudzące ( zwłaszcza że ja w kuchni niewiele robię ) ale jak wiszą za długo to widać na nich kurz i to dla mnie sygnał że trzeba je uprać 😉
Ola HALOGEN to no wiesz co to ????????? jutro też specjalne zrobię ci fotkę jak czas pozwoli , u mnie to potocznie halogen czyli mała żaróweczka , z minimalnymi WATAMI 😉 czy VOLTAMI chu.. wie co to tam jest 😁
ale faktycznie w sypialni mam je nad głową , i to do tego wymienione z tych żółtych normalnych , ciepłych na te o odcieniu niebieskim
o masakra ale daja po oczach , nawet gdybym książki czytała( a nie czytam) to przy tym świetle by się nie dało 😁
co więcej , one są \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"nastrojowe\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\", \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"intymne\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" jak sie na nie patrzy z boku
ale
ale ja seksu nie uprawiam w sypialni - bo tam zawsze LENA jest 😉
a nawet gdyby jej nie było to się nie da bo
to światło ma tyle mocy że nawet przez czerwone rolety , na ulicy doskonale widać co się w sypialni dzieje 😠 😠 😠 😠 🙂 😁

no to chyba tyle 😉
idem jeszcze po drinka
piję szkocką , matko to ma 40% alk chyba dziś wysiądę

• Mamusia
bry

firanek Alice nie widzialam...

ja nigdzie nie mam firanek bo mam zabudowe okna, w ktorej wlasnie mam "halogeny" ktore daja delikatne cieple swiatlo...moze potem wstawie. meble wenge bardzo lubie chociaz ostatnio podobaja mi sie tez biale. w kazdym badz razie na dzien dzisiejszy w salonie nic bym nie zmieniala bo nadal bardzo mi sie podoba.

co do lazienki mam brazowo bezowa i podoba mi sie ale na dzien dzisiejszy inaczej bym ja zrobila. czarno-biale bardzo mi sie podobaja.

matylda twoja sypialnia bardzo mi sie podoba i ten badyl tez, od razu zwrocil moja uwage, ja lubie takie dodatki ale nie znam sie na feng shui...ale u mnue cos takiego by nie przetrwalo, Lena musi byc naprawde grzeczna, ze tak spokojnie obok tego lezy;-)

Magda co do wzoru plyty to dla mnie zdecydowanie orchidea.

a jak mieszkalam na dole, mozna powiedziec nna starym mieszkaniu to tez mialam odcien zieleni z duluxa i takie firanki jak Ola na swoim starym mieszkaniu, i jakbym miala jakies miec to wlasnie takie albo sznurkowe

a i paczke wczoraj dostalam, mnostwo ubranek dla dzieciaczkow a i mi sie cos dostalo wiec jestem happy:-)

• Mamusia
Ja mam dwie pary z zeszłego roku, więc nie zamierzam nic kupować 🙂
Jedne są ze skóry, mniam caluśkie,ale miałam je raz na sobie. Tylko jest problem, bo są strasznie twarde. Trzeba je rozchodzić 🤔

Kupię sobie jedynie jakieś papotki, co by po drzewo wyjść i wsio 🙂

Tynka - bardzo mi sie podoba Twoje wnętrze -w moim guście 😉
Dzięki za odp co do szkła.

swoją drogą uwielbiam oglądać zdjęcia pomieszczeń 😉 😁

Ja też kozaków nie mam i nie wiem gdzie szukać bo nie bardzo mam teraz możliwość jeździć po sklepach - kurtki zamówiłam z Zary i dopiero ma dojść 2 listopada 🤔
a buty chciałabym kupić w rozsądnej cenie.

• Mamusia
Bry 🙂

Po co komu zmiana czasu ja się pytam? 🤔

Głupota to..

Ja kozaki też mam - oficerki sprzed 2 lat.. a teraz chce mi się już jakichś nowych..
Modne są takie:
http://www.nextdirect.com/pl/pl/shopping/women/shoes/11/1?pid=786861&curr=pln&lang=pl&country=pl&curr=PLN&returnurl=%2fsearch%3fp%3dQ%26lbc%3dnextdirect%26uid%3d124722091%26ts%3dcustom%26w%3d786861G48%26af%3d%26isort%3dbst%26method%3dand%26view%3dgrid%26nxtv%3d000%26nxti%3d0%26lang%3dpl%26country%3dpl%26curr%3dPLN&bct=%26quot%3b786861G48%26quot%3b

• Mamusia
kasjalena2 napisał(a):
hehe Ola a coś tańszego? 😁
Podobają mi się właśnie takie - ale ta cenaa.... max do 300zł 🥴

Ja tylko pokazałam jakie są modne, a nie szukałam tańszych 😜
Że niby mam Ci znaleźć buty? 😁 A co to ja prywatna wyszukiwarka? 😁 🙃 😜