Skocz do zawartości

KWIETNIÓWECZKI 2011 | Forum o ciąży

joll

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 114 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Tyska_1

5074

• Ewelinaaleks

4927

• alexia_79

18937

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
alexia_79 napisał(a):

Alice
- ta lampka co pokazałaś jest mała, nie wiem czy o taką małą Ci chodzi 🙂 Dlatego taka cena 🙂

Witam 🙂

Ola Twoja lampa ma 160cm, druga jej wersja ma 120cm, moja z pierwszego linka ta bombka ma 137cm a ta z drugiego linka ktora tez Twobie sie podobala to ma 117cm
Zwizualizowalam sobie to 117cm no i mysle ze tak sobie chyba wystarczy choc wydaje mi sie ze lapsza by byla wyzsza ale to zalezy gdzie jest rozmeiszczenie jej zarowki bo chodzi mi tylko o to zeby jak stoje to nie widziala golej zarowki gora.

A jak nie ta okragla 117cm za 29zl to ta z 1szego lina bombke za 49zl co ma 137cm 🙂 Twoja kosztyje 79zl wiec juz troche duzo jak dla mnie no i ksztalt mi nie od konca odpowiada.

Sprawy dzis zalawtwione. Bylam w naszym domku dzis-pierwszy raz odkad nabral ksztalty domu na tyle jest dach sa okna drzwi i podlogi 🙂

i nie moge sie juz doczekac swojego 🤪 tyle Wam powiem i uciekam ogladac magazyn ekspresuu reporterow i do lozka bo jestem nie wyspana dzis 🙂
papa i dobranoc

• Mamusia
Heloł,
ale naskrobałyście przez te parę dni 😁 prawie cała drzemka Hell zeszła mi na nadrabiane 😁

Wrzucę kiedyś swoje zdjęcia jak mieszkam, nic nadzwyczajnego no ale my się dopiero DORABIAMY 😁 W mieszkaniu króluje kolor szarobłękitny (na serio, całe mieszkanie oprócz łazienek i pokoju Hell w tym kolorze, jedna ściana w kuchni szara jest), meble w \'salonie\' hehe ni przypiął, ni przyłatał, dywan chcę jak najszybciej zmienić bo to ten typ shaggy ale kilkuletni i nie wiem co to tam pod frędzlami żyje (nawet nie chcę wiedzieć), kuchnię lubię ale chcę zmienić krzesła bo nie pasują. Łazienek remontować nie będę, bo nie będziemy mieszkać tu przez całe życie, a są ok.
Firanki mam w sypialni i bardzo mi się podobają, gładkie, kremowe i do podłogi- też lubię proste rzeczy.

O Hela wstała, dobranoc Paniom :*

• Mamusia
Alice - tam nie jest tylko jedna żarówka, w mojej są 3 lub 4 - nie pamiętam i tak powiem szczerze, że papier jest na tyle gruby, że nie widać tego, gdzie żarówki się znajdują - przynajmniej w mojej lampie 🙂 W ogóle te lampy dają ciepły odcień światła.. Tzn ta moja - tamtych nie widziałam jak wyglądają włączone 🙂 Ale ta pierwsza, którą pokazałaś to jest taka żółtawa, nie wiem czy do końca o coś takiego Ci chodzi.. Widziałaś ją na żywo? Bo ja tak.. Choć może jak świeci to wygląda ciekawie.. nie wiadomo 🙂

Idę się myć i spać bo wstaje o 6-tej bo na 8-mą mam endokrynologa na Mokotowie 🤢
Dobranoc
Aa i nie wyświetla mi emotikonki tej z dolnego prawego rogu 😠

• Mamusia
Ola nie zwracalam na razie wogole uwagi na te lampy bo dlugo chyba jej nie kupie z racji barku miejsca. Jak ktos ma bardzo male pomieszczenia musi szukac czegos bardziej praktycznego czyli np na scianie lampa. Ale jak by sie znalazlo miejsce to wtedy kupie taka papierowa ale ktora to zadecyduje jak poogladam pomacam na zywo w ikei 🙂

Ok tez juz lece spac.
Dobranoc 🙂

• Mamusia
bry

Ola ta przesylka z nexta jest z uk za darmo? siostra ma isc zobaczyc i przymierzyc te buty. moze sie zdecyduje...

g. ugryzl wczoraj w zlobku jakies dziecko do krwi 🥴 i podobno nie pierwszy raz ugryzl...a zawsze mi mowily, ze wszystko ok, ladnie sie bawi itd. bede sie teraz stresowala odbierajac go ze zlobka...

eloł.
Moje dziecko nie chce wracać do domu z przedszkola 😮 🤢 🤔
Wczoraj godzinę wychodziłyśmy...
Przecież w domu też się bawimy, wyklejamy, malujemy, tańczymy, śpiewamy....
Ehh....
Dzisiaj mają muzykoterapię w przedszkolu.

• Mamusia
kasjalena2 napisał(a):
eloł.
Ehh....

hehe
mama ale nie oszukujmy się ty jesteś za staaaara juz dla niej 😁 😁 😁 i ty jedna a dzieci dużo 😉

• Mamusia
kasjalena2 napisał(a):
eloł.
Ehh....

To się ciesz, zawsze to lepiej niżby miała płakać 🙂

• Mamusia
Może mnie kiedyś będzie stać 😁
Tzn. jakbym jedna swoją wypłatę przeznaczyła to może kupiłabym 1-2 pary butów (zależy jeszcze których, a no i teraz nie mam swojej wypłaty 😁 )
ale wtedy musiałabym wpierdalać tynk ze ściany 😁

http://moliera2.com/?marka=10

• Mamusia
buty fajne ale ceny już nie 😜
Madzia u nas jest to samo czasami w szatni musze siedzieć i czekać aż moje dziecko się pożega ze wszystkimi 😁 😁 ale to dobry znak że krzywda im się nie dzieje 🙂
MY po szczepieniu wczorajszym ok nie licząc tego ze jak wróciłam do domu po 12 to moje dziecko się obudziło i baraszkowało do 2 w nocy razem ze mną uśmialam się po pachy 😁 😁
lece do pracy i chyba fryzjera zachaczę bo muszę włosy podciąć buziaki
udanego Halloween jeśli któraś obchodzi 😘

• Mamusia
Uwierzcie że w Wawie widzę wiele kobiet w butach CHRISTIANA LOUBOUTINA czy Balmain.. Tu są bogaci ludzie i tyle.. Doda np nosi Loubutina czy Alexandra McQueen\\\'a, ale akurat ona to sobie może pozwolić, ja szara myszka mogę pooglądać na stronie albo na wystawie 🙃

• Mamusia
a ja miałam okulary DIORA ale nie wiem gdzie one kuźwa są 😠
a i lena miała pajaca Diora serio jakaś limitowana edycja 😉 😮

jedzie do mnie żarcie z McDonalda 🤪
a razem z nim niestety P. i jego siostra 😞
rano był wujek ale nie otworzyłam 😜
a w sobotę cała chałupa gości ble 😞

ze mną coś nie tak , łeb mi pęka od piątku , nie da się tego opisać , nie mogę normalnie funkcjonować tzn w ogóle nie mogę 🤢
do tego rzygam tzn wymiotuję i sram na potęge ( niestety nie kasą ) nie mogę jeść , nic nie mogę ( sory za opisa ale tak właśnie jest )

no to chyba tyle
czekam aż LEŃ wstanie ale nie wiem czy w ogóle dam radę się nią zająć , a ona akurat jak na złość dziś nie chce się zajmować sama sobą

• Mamusia
Aaaaaaa jaka ładna 🤪
Tyle że nie dla mnie tzn nie na moje cycki ☺️
Ale Ty Matylda wyglądałabyś w niej pięknie ☺️

http://www.halens.pl/moda-damska-slub-suknie-slubne-5821/suknia-slubna-066013/paging$1,25?oc=038
Znów musicie linka skopiować bo tak to się nie otworzy 🤨