Skocz do zawartości

KWIETNIÓWECZKI 2011 | Forum o ciąży

joll

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 114 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Tyska_1

5074

• Ewelinaaleks

4927

• alexia_79

18937

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
gizelda napisał(a):
Ola jak nic z mąż wychodzi bo sukni szuka 🤪
ta ładna , taka fikuśna ale to na cycki też nie dla mnie , serio chyba że skarpetami bym wypchała 😁
idem pieścić się z kiblem
Natka który to ząb??
u nas już z pół roku przerwa i nic 😮 nie ma trójek 😮

Dolna dwójka 🙂

• Mamusia
cześć
a my mamy rotawirusa 🤢 byliśmy w szpitalu 3 dni, ale nic się nie działo tam. W sensie, nie miał ani biegunek, ani wymiotów (a pojechaliśmy do szpitala z gardłem, nosem i temperaturą w sobotę- wyszedł rota w kupie). A wczoraj zwymiotował i sra na potęgę 🤢 ehhh, tak jak nie chorował przez półtora roku, tak teraz nadrabia 🤢

• Mamusia
Hej 🙂
Jutro M. przyjeżdża 🤪 jeju jak się ciesze 😉
Klaudia duzo zdrówka dla Kacperka życzymy 😘
Sukienka rzeczywiście piękna, ale też nie dla mnie i to nie ze względu na cycki 😞
Natka gratuluję zęba i mam nadzieję, że temperatura przez niego jest 🙂

• Mamusia
alexia_79 napisał(a):
Aaaaaaa jaka ładna 🤪
Tyle że nie dla mnie tzn nie na moje cycki ☺️
Ale Ty Matylda wyglądałabyś w niej pięknie ☺️

http://www.halens.pl/moda-damska-slub-suknie-slubne-5821/suknia-slubna-066013/paging$1,25?oc=038
Znów musicie linka skopiować bo tak to się nie otworzy 🤨

Sukienka ladna ale jakos ja nie przepadam za krotkimi slubnymi a co do cyckow to popatrzcie na 3cie zdjecie tej sukienki-tam miseczka prawie plaska jest wiec ja wiem czy do tego trzeba cycki miec? ☺️

• Mamusia
kasjalena2 napisał(a):

Asia - zazdroszczę spotkania, długo się nie widzieliście?
U nas jeszcze 6 tygodni 🤢

Prawie 2,5 miesiąca się nie widzieliśmy, ale ja to już przywykłam do życia na odległosc niestety.. Chociaż teraz będę miała M. dla siebie całe 2 miesiące 😉
Madzia dasz radę, czas szybko leci 😘

asiaa2028 napisał(a):
kasjalena2 napisał(a):

Prawie 2,5 miesiąca się nie widzieliśmy, ale ja to już przywykłam do życia na odległosc niestety.. Chociaż teraz będę miała M. dla siebie całe 2 miesiące 😉

Dzięki Asiu, już połowa za nami 🙂
a u Was rozłąka też spowodowana jest pracą?

• Mamusia
kasjalena2 napisał(a):
asiaa2028 napisał(a):
kasjalena2 napisał(a):

Dzięki Asiu, już połowa za nami 🙂
a u Was rozłąka też spowodowana jest pracą?

Tak, niestety u nas nie ma perspektyw, a tam ma pracę i dosc dobrze zarabia 🙂

• Mamusia
Matylda - Ola nie wychodzi za mąż - przynajmniej na razie, natrafiłam na tę sukienkę przypadkiem 🙂 ładna ale ja też wolę długie zwłaszcza że niska jestem i nie mogłabym w takiej krótkiej bo by mnie optycznie skróciło jeszcze..

Klaudia - współczuje.. wiem co to znaczy.. Dobrze że już duży jest i że nie przytrafiło mu się to wcześniej, teraz już dasz radę i on też 🙂 Tylko myj mu dupkę pod bieżącą wodą, nie wycieraj chustkami żeby się nie odparzył 🙂 U nas pomogło 🙂

Alice - no jakieś cycki do tej sukienki trza mieć a ja nie mam wcale - tam dekolt w serce więc dla kobiet które mają chociaż jakieś B 😉

Nina - zdrówka dla Jasia - i dziwię się że dopiero dwójki mu idą? 🤔 To co to będzie przy czwórkach a już nie daj Boże nie chcę myśleć o trójkach 🤪 Współczuję 🥴

Idę spać bo padam, wstałam o 6-tej..
Dobranoc

• Mamusia
Dzięki dziewczynki za słowa wsparcia. 🙂 Otóż Jaś wczoraj dwa razy zwymiotował (raz to jak dorosły, nawet ścianę zahaczył) 😞 i zdecydowałam, że podam mu antybiotyk. Niby temp. nie przekraczała 38, ale bałam się, żeby angina mu się nie wdała.
Klaudia straszliwie Ci współczuję i życzę szybkiego powrotu do zdrowia!!!
Asia czy Wojtuś też ma 8 ząbków jak Jaś??? 😮
Ola chyba Jasiorek z tymi zębami to ostatni na forum. Ja będąc dzieckiem też miałam b. późno zęby. A pierwszy wypadł mi kiedy kończyłam 1 klasę podstawówki 🙂
Mati jak ja bym wypiła tyle piw to już bankowo kaplica. Dla mnie jedno góra dwa są wystarczające.
My nie wybieramy się na cmentarz z powodu gardełka Jasia. 🥴
Jutro wielki dzień muszę zarejestrować się jako bezrobotna 😮 wychowawczy mi się skończył, a że firma ma ogłosić upadłość to wiadomo. 🤢

• Mamusia
Natka85 napisał(a):
Dzięki dziewczynki za słowa wsparcia. 🙂 Otóż Jaś wczoraj dwa razy zwymiotował (raz to jak dorosły, nawet ścianę zahaczył) 😞 i zdecydowałam, że podam mu antybiotyk. Niby temp. nie przekraczała 38, ale bałam się, żeby angina mu się nie wdała.
Klaudia straszliwie Ci współczuję i życzę szybkiego powrotu do zdrowia!!!
Asia czy Wojtuś też ma 8 ząbków jak Jaś??? 😮
Ola chyba Jasiorek z tymi zębami to ostatni na forum. Ja będąc dzieckiem też miałam b. późno zęby. A pierwszy wypadł mi kiedy kończyłam 1 klasę podstawówki 🙂
Mati jak ja bym wypiła tyle piw to już bankowo kaplica. Dla mnie jedno góra dwa są wystarczające.
My nie wybieramy się na cmentarz z powodu gardełka Jasia. 🥴
Jutro wielki dzień muszę zarejestrować się jako bezrobotna 😮 wychowawczy mi się skończył, a że firma ma ogłosić upadłość to wiadomo. 🤢

Jak to wychowawczy Ci się skończył skoro trwa 3 lata? 😮
Nie kumam 🤔 🤨

BTW - Bry

Moje dziecko dziś obudziło się o 2.30 i wyła bo chciała się bawić.. No i do 3.30 tatuś się z nią bawił i czytał jej bajki 🙃