Skocz do zawartości

KWIETNIÓWECZKI 2011 | Forum o ciąży

joll

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Hej Mati!
Jaki duży chłop z Antosia! Po maleńku wszystko wyjdzie na prostą. Trzymam kciuki!!!!!!!!
O moim synalku też mogę pow.,że to SZATAN. Wszystkiego się domyśli. Zalatwił nam tv ☺️
Ładnie się załatwia, nawet w nocy 🙂 Teraz borykamy się z zapaleniem gardła 🤢
Calujemy!

• Odpowiedzi 114 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Tyska_1

5074

• Ewelinaaleks

4927

• alexia_79

18937

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
no no Ola, gratki 🙂 obstawiamy dziewczynkę czy chłopaka?? 😉 S. już wie?

mój to młody mega obrażalski się zrobił. potrafi strzelić focha i z pół godziny siedzieć na [podłodze i brzęczeć że NIE CHCE. nie da rady dojść z nim do porozumienia a tym bardziej dowiedzieć się o co mu chodzi. ostatnio się w nocu obudził i zasnął na klęczkach przy naszym łóżku bo własnie miał faze na niechcenie. poza tym to fajny też jest, zakłada okulary p/słoneczne i buja się po pokoju z tekstem JOŁ MEN 😁 😁

• Mamusia
joł
OLA 😎 ja już napisałam co wiedziałam ale jeszcze ci chyba na "coś " nie odpisałam , nie mam teraz kuźwa czasu bo LENA znowu chora
ja se chyba w łeb pierdolnę , niby silna jestem ale już mi tych sił zwyczajnie brakuje 😞
jeszcze to jebane becikowe , tak nawydziwiali że pierdzielę to , mam ich tysiąc w dupie ,( mimo że kasą nie sram)
o właśnie jeszcze leżaczek muszę młodemu kupić bo tamten LENA wykończyła dosłownie 😮
niksa , moja fochami nie strzela , jest zwyczajnie NIE DOBRA !!!!!!!!!!!!!!, ale przynajmniej w towarzystwie , albo miejscu piblicznym już zaczyna się "wstydzić" więc jest jeszcze do opanowania ale na swoim terenie to szatan i psotnik

• Mamusia
niksssa napisał(a):
no no Ola, gratki 🙂 obstawiamy dziewczynkę czy chłopaka?? 😉 S. już wie?

mój to młody mega obrażalski się zrobił. potrafi strzelić focha i z pół godziny siedzieć na [podłodze i brzęczeć że NIE CHCE. nie da rady dojść z nim do porozumienia a tym bardziej dowiedzieć się o co mu chodzi. ostatnio się w nocu obudził i zasnął na klęczkach przy naszym łóżku bo własnie miał faze na niechcenie. poza tym to fajny też jest, zakłada okulary p/słoneczne i buja się po pokoju z tekstem JOŁ MEN 😁 😁

Nie wiem, nie mam pojęcia co będzie, jeszcze się może wszystko zdarzyć bo to dopiero samiusieńki początek.. S. wie, w końcu sam zmajstrował nie? 😁
Ale wolałabym drugą dziewuszkę 😉

• Mamusia
Hej 🙂 Jejku jakie fajne wieści 🙂

Ola gratulacje dla Was ! Tacy ludzie jak Wy powinni mieć dzieci 😜

Matylda a za Was trzymam bardzo mocno kciuki, mam nadzieje, ze Antoś ze wszystkiego wyjdzie, ale i tak najwazniejsza jest dla niego teraz Twoja matczyna milosc i opieka, którą ma, wiec wszystko będzie dobrze 😘

• Mamusia
O rany 😁 Jaki on cudowny . Matylda przesłodkiego masz syna . I jak się zmienił wypiękniał jakoś . No i ten powalający uśmiech dobrze ze siedzę 😁 . Udało się to polowanie powiem ze warto było czekać 🤪 🤪 🤪 A ja wiem do kogo podobny :P . Ma taki sam uśmiech jak Twoja córcia 😉 . Napisz jak sytuacja teraz się przedstawia czy coś już się więcej wyjaśniło ? Przesyłamy buziaki razem z Adasiem i Kasią .

• Mamusia
alexia_79 napisał(a):
asiaa2028 napisał(a):

Dziękuję..

Tacy ludzie? 😮 🤔 Tzn jacy? 😉

Dobrzy, kochający się i w ogóle długo by wymieniać 😜
Matylda Antek słodki i zupełnie inny niż Lena.. ja też nie wiem do kogo podobny jest 😉

• Mamusia
oj dziewczyny bo ON do siebie podobny jest 😉
a poważnie to też nie wiem , jakiś taki mieszany , zależy jak się na niego patrzy 😉

Monia odpisuję powoli wszystkim więc i na Ciebie przyjdzie pora
a tak w skrócie to nic nie robimy czekamy
18go listopada jedziemy do kliniki na badanie w kierunku refluksu
za tydzień kontrolna morfo będziemy wiedzieć czy jeszcze go faszerować , ale na pewno witamina B6 i kwas foliowy zostaną bo tak będzie dla niego lepiej
miał atak i wczoraj i dziś ale już są coraz krótsze , jakby się nauczył sam sobie z tym radzić
i nie ma już tego ślinotoku ani nosem tez nic nie wypływa , tzn na pewno mniej niż kiedys
co do spraw neurologicznych to nic nie wiem , kontrola miała być po dwóch mcach ale ciężko się tam wbić do tej jego doktorki , więc liczę na to że jak b ędziemy w szpitalu to poproszę o konsultacje z nią , małe szanse ale może się uda , mogę nawet dłużej zostać oby tylko ten tomograf zrobić
mhm ON taki trochę nieogarnięty i niekumaty ale i tak robi postępy , tak jak np z tym uśmiechaniem , no i niby ze słabym napięciem ale jak dla mnie to on jest mega silny choć może zależy w której kwestii
a dziś zrobił pierwszą od miesiąca kupę bez czopka ale frajda he he aż do góry skałam bo to oznacza że debridat i mleko pomogły
no nic ogólnie wszystko dobrze, za dwa tyg chrzes
miało być 3 osoby a wychodzi ze będzie 34 a ja wychodzę z siebie

dzieki za troskę i komplementy

• Mamusia
asiaa2028 napisał(a):
alexia_79 napisał(a):
asiaa2028 napisał(a):

Dziękuję..

Tacy ludzie? 😮 🤔 Tzn jacy? 😉

Dobrzy, kochający się i w ogóle długo by wymieniać 😜
Matylda Antek słodki i zupełnie inny niż Lena.. ja też nie wiem do kogo podobny jest 😉

Hihi, dobrze, że chociaż Ty nas tak odbierasz 😉 Kolorowo i idyllicznie to nie jest nigdzie, ale dajemy sobie jakoś radę 😉 Właściwie to nie mogę narzekać 🙂
Dziękuję 🙂

• Mamusia
Ola a Ty nie idziesz dziś do lekarza ???? albo coś mi się pomytlało
kciuki za pozytywne wieści !!!!!!!!!!!!!!!!

a ja dostałam 2albo 3 okres mhm ale teraz jak mordę strzelił po 29 dniach więc to chyba To 🙃

ja mam jakiś napięty czas niby nic nie robię , nic a nic no ale troche się teraz będzie działo , mam cieżką sobotę , potem ciężki poniedziałek, środę i w sobotę chyba chrzciny
ale nam wyszło sobota na 18.00 , wrócimy koło 21.00 więch chyba jednak nie będzie imprezy juhuuuuuu 🤪

• Mamusia
gizelda napisał(a):
Ola a Ty nie idziesz dziś do lekarza ???? albo coś mi się pomytlało
kciuki za pozytywne wieści !!!!!!!!!!!!!!!!

:

Dobrze pamiętałaś, byłam ale tylko się wkurwiłam 🤢 Wiem tyle co przed wizytą, nie dała mi skierowania na bete z krwi, powiedziała że za wcześnie żeby coś jeszcze powiedzieć, pobrała cytologie, zbadała i kazała stawić się ok 4 listopada 😠 Aaaa i powiedziała, że nie da zwolnienia bo jestem na wychowawczym, a jak ciąża zdrowa to dopiero macierzyński będę brać.. Tak więc szukam nowego lekarza 😠