Skocz do zawartości

KWIETNIÓWECZKI 2011 | Forum o ciąży

joll

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
DO Tutliputli

Kasia jakbyś się zdecydowała na Bebetto Magnum to tu masz linka do firmy z Wawy - maja siedzibę za Wałem Miedzeszyńskim, wiem że daleko ale zawsze to bliżej niż potem w razie jakby się coś działo to szukałybyśmy wiatru w polu. A tak zawsze można podjechać. Co najważniejsze w zestawie masz już z fotelikiem Maxi Cosi za niecałe 1500 zł więc jeszcze taniej wychodzi. Ja tam zaraz będę dzwonić żeby się dowiedzieć o szczegółu. W razie co jestem do dyspozycji.

http://allegro.pl/bebetto-magnum-3w1-maxi-cosi-cabriofix-adac-i1398120653.html

• Odpowiedzi 114 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Tyska_1

5074

• Ewelinaaleks

4927

• alexia_79

18937

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

kmatus napisał(a):
no właśnie niedługo musimy się zmobilizować i zrobić tą sesję ciążową na pamiątke, biedna a nie masz wśród znajomych innych fotografów żeby mógł Ci ktoś trzasnąć?

no właśnie miałby kto ale w warszawie, przeprowadzilismy sie stamtąd i tam zostali znajomi którzy sie tym zajmowali a teraz jak jade do wawy do szkoły to nie mam siły na nic więcej marzy mi sie powrót do domu do swojego łożka 🙂

mi to się najbradziej podoba taki wózek zaraz poszukam i wstawie link 🙂 kiedyś jak go zobaczyłam to powiedziałąm o nie!! jak będziemy mieli dziecko to od razu taki kupimy!!! no ale potem jak zobaczyłąm cene to stwierdzilismy ze az tak piekny nei jest hehehe

matyldusia napisał(a):
28 pajacyków w rozmiarze 56-62 wystarczy???????????????????????????????????

o wow to od jednej os tyle? to jest ich aż tyle potrzeba ja mam chyba z 7 nie za mało mam?

no nie mogę znaleść tego wózka w każdym bądz razie kiedyś w promenadzie widziałam Pania która prowadziła wózek taki kremowy wyściełany z takimi wielkimi kołami jaki on był piękny 6tyś kosztuje wiecie mniej więcej o jaki chodzi? jezu jak on mi się podoba

http://www.papilot.pl/dziecko/4077/Stylowy-wozek-dla-szykownej-mamy.html cos wtym stylu ale tamten był sto razy łądniejszy kremowy i koła miał wielkie jak od roweru takiej samej wielkości
http://www.google.pl/images?hl=pl&rlz=&q=Silver+Cross+Balmoral&um=1&ie=UTF-8&source=univ&ei=a3E5TYTqCc6o8AP0xpXSCA&sa=X&oi=image_result_group&ct=title&resnum=1&ved=0CC4QsAQwAA&biw=1280&bih=610
http://dino.sklep.pl/nowy/wozek-balmoral-silver-cross-kolor-cream-brown-dostawa-gratis-p-2408.html

alexia_79 napisał(a):
matyldusia napisał(a):

nawet połowy nie użyjesz chyba, że będziesz przebierać dziecko co godzinę 😁

kilka odpadnie bo pewnie się nie odpiorą mają takie plamki
niektóre są nieużywane
to od dwóch mam ktore w sumie po 4 dzieciaków
no i myśle jeszcze ze dwa dokupić takie które mi sie podobają no i pewnie jeszcze ktoś coś przyniesie

matyldusia napisał(a):
alexia_79 napisał(a):
matyldusia napisał(a):

nawet połowy nie użyjesz chyba, że będziesz przebierać dziecko co godzinę 😁

kilka odpadnie bo pewnie się nie odpiorą mają takie plamki
niektóre są nieużywane
to od dwóch mam ktore w sumie po 4 dzieciaków
no i myśle jeszcze ze dwa dokupić takie które mi sie podobają no i pewnie jeszcze ktoś coś przyniesie

haha toż lepiej za dużo niż za mało 🙂

tyminka napisał(a):
no nie mogę znaleść tego wózka w każdym bądz razie kiedyś w promenadzie widziałam Pania która prowadziła wózek taki kremowy wyściełany z takimi wielkimi kołami jaki on był piękny 6tyś kosztuje wiecie mniej więcej o jaki chodzi? jezu jak on mi się podoba

ja widziałam takie wózki tylko na necie i szczerze mówiąc nie podobały mi sie , no chyba że miałabym się cofnąć jakieś 60 lat wstecz to tak
ale teraz wydaje mi się ze takie wózki nie pasują do naszego życia, otoczenia, do NAS

matyldusia napisał(a):
tyminka napisał(a):

ja widziałam takie wózki tylko na necie i szczerze mówiąc nie podobały mi sie , no chyba że miałabym się cofnąć jakieś 60 lat wstecz to tak
ale teraz wydaje mi się ze takie wózki nie pasują do naszego życia, otoczenia, do NAS

no mojej mamie i mężowi kompletnie sie nie podobaja

tyminka napisał(a):
matyldusia napisał(a):
tyminka napisał(a):

no mojej mamie i mężowi kompletnie sie nie podobaja

tzn one mają w sobie pewną "magię" ale mówię nie te czasy..............................

• Mamusia
Ufff - doczytałam się.
Wczoraj wysiadł nam prąd a potem odcięli neta i byłam uziemiona ale teraz nadrabiam.

Właśnie szukam oferty na Walentynki w Zakopanem. Ja i kumpela robimy prezent naszym "chopom" - fundujemy pobyt a oni będą musieli atrakcje zagwarantować 😁 🤪 😁 Poza tym im się przyda takie odstresowanie po tym ich weselichu 🙂

Wiola1983 napisał(a):
Ufff - doczytałam się.
Wczoraj wysiadł nam prąd a potem odcięli neta i byłam uziemiona ale teraz nadrabiam.

Właśnie szukam oferty na Walentynki w Zakopanem. Ja i kumpela robimy prezent naszym "chopom" - fundujemy pobyt a oni będą musieli atrakcje zagwarantować 😁 🤪 😁 Poza tym im się przyda takie odstresowanie po tym ich weselichu 🙂

zaraz chyba tu trzasnę z zazdrości 🙂

Wiola1983 napisał(a):
tyminka napisał(a):
ta moja mała tak mi w żebra daje, to co będzie za miesiąc, dwa... a to wcale nie jest przyjemne

Piękną masz tą galerię 🙂 Jakbyś była bliżej to bym często korzystała z twoich usług 🙂

na prawdę? Dziękuje, miło mi 🙂

alexia_79 napisał(a):
a ja się biorę za jakąś robotę, może też rosołku ugotuję i klusek z ziemniaków mi się chce, potem pranie jakieś.. także będę tu zaglądać do Was 🙂

a ja od tych kilku dni cały czas przez Ciebie myślę o plackach ziemniaczanych ale muszę leżeć więc dalej tylko o nich myślę

alexia_79 napisał(a):
a ja się biorę za jakąś robotę, może też rosołku ugotuję i klusek z ziemniaków mi się chce, potem pranie jakieś.. także będę tu zaglądać do Was 🙂

NIE ZOSTAWIAJ MNIE 😞