Skocz do zawartości

KWIETNIÓWECZKI 2011 | Forum o ciąży

joll

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
tyminka napisał(a):
Wiola1983 napisał(a):
Ufff - doczytałam się.
Wczoraj wysiadł nam prąd a potem odcięli neta i byłam uziemiona ale teraz nadrabiam.

Właśnie szukam oferty na Walentynki w Zakopanem. Ja i kumpela robimy prezent naszym "chopom" - fundujemy pobyt a oni będą musieli atrakcje zagwarantować 😁 🤪 😁 Poza tym im się przyda takie odstresowanie po tym ich weselichu 🙂

zaraz chyba tu trzasnę z zazdrości 🙂

No ja, Aisak i Kamtus mamy dosyć blisko do górek - nie dziewczyny? 🙂
Sylwester nie wypalił ale Walentynek już nie odpuszczę za cholerę.

• Odpowiedzi 114 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Tyska_1

5074

• Ewelinaaleks

4927

• alexia_79

18937

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
tyminka napisał(a):
alexia_79 napisał(a):
a ja się biorę za jakąś robotę, może też rosołku ugotuję i klusek z ziemniaków mi się chce, potem pranie jakieś.. także będę tu zaglądać do Was 🙂

a ja od tych kilku dni cały czas przez Ciebie myślę o plackach ziemniaczanych ale muszę leżeć więc dalej tylko o nich myślę

to przecież roboty na 10 minut 🙂 Tyle to Ci się nic nie stanie a jaka przyjemność 😉

• Mamusia
matyldusia napisał(a):
alexia_79 napisał(a):
a ja się biorę za jakąś robotę, może też rosołku ugotuję i klusek z ziemniaków mi się chce, potem pranie jakieś.. także będę tu zaglądać do Was 🙂

NIE ZOSTAWIAJ MNIE 😞

przecież cały czas jestem, wczoraj cały dzień przeleżałam i już mnie dupa boli 🙂 ja tak nie umiem 🙂

alexia_79 napisał(a):
Ale ulga - najgorsze mam z głowy tzn wózek 😆 Komoda zamówiona, łózeczko też lada dzień przyjdzie, zostały duperele tzn wanienka, materacyk, pościel do łóżeczka i wózka, kosmetyki i to chyba wsio 🙃

no to fest
ja mam pare reklamówek brudnych jeszcze ubranek
około 20 pieluch tetrowcy
smoczki
stojak na butelki
lezaczek
wkładke na główkę do fotelika
plecaczek-nosidełko I TYLE
ale przynajmniej wózek mam upatrzony i pościel też

• Mamusia
Wiola1983 napisał(a):
tyminka napisał(a):
Wiola1983 napisał(a):
Ufff - doczytałam się.
Wczoraj wysiadł nam prąd a potem odcięli neta i byłam uziemiona ale teraz nadrabiam.

Właśnie szukam oferty na Walentynki w Zakopanem. Ja i kumpela robimy prezent naszym "chopom" - fundujemy pobyt a oni będą musieli atrakcje zagwarantować 😁 🤪 😁 Poza tym im się przyda takie odstresowanie po tym ich weselichu 🙂

zaraz chyba tu trzasnę z zazdrości 🙂

No ja, Aisak i Kamtus mamy dosyć blisko do górek - nie dziewczyny? 🙂
Sylwester nie wypalił ale Walentynek już nie odpuszczę za cholerę.

szczęściary z nas 🙂 och jedźcie i bawcie się dobrze, tez miałam nadzieję, że jeszcze uda się wyskoczyć przed narodzinami tak tylko we dwójkę ale czekam na wyrok od lekarza 🤢

alexia_79 napisał(a):
tak sobie myślę że jeszcze nie wykorzystaliśmy biletów do Multikina, może bym jutro mężusia na Och Karol wyciągnęła? 😜

zaproś MNIE o 23.00 mam autobus - nad ranem będę

Dorka1986 napisał(a):
tyminka napisał(a):
zaraz wróce ide z męzem na specer

przepiekne zdjecia a szczegolnie jedno amstaf z owczarkiem 😁 😁 cudne

ta ja se pooglądam za jakieś trzy tygodnie jak mi internet przyspieszy 😞

• Mamusia
matyldusia napisał(a):
alexia_79 napisał(a):
tak sobie myślę że jeszcze nie wykorzystaliśmy biletów do Multikina, może bym jutro mężusia na Och Karol wyciągnęła? 😜

nie ma sprawy, przyjeżdżaj, a teraz sobie chwilkę poleżę bo się za odkurzanie wzięłam, jakby to Sebastian zobaczył to bym miała dupę stłuczoną 😁
Pranie się pierze, rosół na gazie... może jak siły zregeneruję to jeszcze podłogi pomyję i łazienkę sprzątnę.. najwyżej się wieczorem nasłucham... 🥴

alexia_79 napisał(a):
matyldusia napisał(a):
alexia_79 napisał(a):

nie ma sprawy, przyjeżdżaj, a teraz sobie chwilkę poleżę bo się za odkurzanie wzięłam, jakby to Sebastian zobaczył to bym miała dupę stłuczoną 😁
Pranie się pierze, rosół na gazie... może jak siły zregeneruję to jeszcze podłogi pomyję i łazienkę sprzątnę.. najwyżej się wieczorem nasłucham... 🥴

a ja ci powiem tak
GUPIA JESTEŚ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a co mnie zawsze mówiłaś???już zapomniałaś??????
ja to kompletnie nic nie robiłam a teraz co dupa dupa dupa

ja nawet nie sprzątam bo jutro facet do kuchni przychodzi i ostatnie poprawki prze montażem
i będzie trochę kurzył bo ścianę trzeba kuć, a ja nie mam drzwi pomiędzy kuchnią a pokojem wiec dziś sprzątanie sobie odpuszczam
a co do kina to jak dalej tak bedziesz robić to Seba sie wkurzy i sama se pójdziesz

Andziucha napisał(a):
Dzień Doberek 🙂 ja wstalam posprzatalam w domu zrobilam obiad i to chyba koniec pracy w domu 🙂 musialabym sie troche ogarnac umyc wlosy i wogole ale jakos nie mam sily i checi wygladam strasznie;/;/

a mnie jak wczoraj sąsiadka zobaczyła to powiedziała : "O BOŻE- JAK TY WYGLĄDASZ?" komentarza nie trzeba

• Mamusia
matyldusia napisał(a):
alexia_79 napisał(a):
matyldusia napisał(a):
alexia_79 napisał(a):

a ja ci powiem tak
GUPIA JESTEŚ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a co mnie zawsze mówiłaś???już zapomniałaś??????
ja to kompletnie nic nie robiłam a teraz co dupa dupa dupa

ja nawet nie sprzątam bo jutro facet do kuchni przychodzi i ostatnie poprawki prze montażem
i będzie trochę kurzył bo ścianę trzeba kuć, a ja nie mam drzwi pomiędzy kuchnią a pokojem wiec dziś sprzątanie sobie odpuszczam
a co do kina to jak dalej tak bedziesz robić to Seba sie wkurzy i sama se pójdziesz

no może i jestem głupia ale lubię mieć czysto a do tego jak jeszcze obiadkiem pachnie to w ogóle sielanka 🙂 Jak mam prosić Sebastiana to wole sama zrobić, on też calymi dniami pracuje i czasem mi go żal ale tylko czasem 😁 Wczoraj się znęcał nade mną i wypił mi na oczach 2 piwa a do tego śmiał się bezczelnie 🤢
Chyba sobie dzisiaj nasmażę racuszków z jabłkami ale nie takich jak ostatnio drożdżowych tylko takich z sodą na kefirze... ale to już na kolację 🙂
A do kina to on beze mnie nie pójdzie, zresztą on beze mnie to nigdzie nie chce chodzić 🙃