Skocz do zawartości

KWIETNIÓWECZKI 2011 | Forum o ciąży

joll

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 114 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Tyska_1

5074

• Ewelinaaleks

4927

• alexia_79

18937

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Frytus chyba wzięła sie do roboty skoro się nie odzywa 🤪

Ola z tego co pamiętam to nikt cię do tej karpatki nie namawiał tylko sama się wkopałaś 😜

ja mam dziś tak leniwy dzień że już mi się odechciało lenistwa 🥴

oglądam tylko jakieś powtórki w TV
Brechti to kiedy ty w koncu do tego domu jedziesz bo spakowana już od wczoraj siedzisz??

Chyba znowu pośpię ale matko co ja będę robić w nocy??????

Leon biegał od rana za Foxim po podwórku i teraz śpi a ja????

reklama parówek BRLINKI DUO- pośmiałam się głupia tak niewiele mi dziś trzeba 🙃

Wiola1983 napisał(a):
😎 Nadrobiłam 60 stron i uciekam. Miłego weekendu. Do jutra. Buziaki. 😎

to po co nadrabiałaś
trzeba było to jutro zrobić może będzie więcj
miłego, miłego..........................................

alexia_79 napisał(a):
objadłam się, że zaraz rzygnę chyba, chwilkę odpocznę i idę rzeźbić do kuchni 🤪

a rzygaj- wszystko dozwolone ale szkoda karkówki
ukręć to ciasto i niech się piecze i siedź tu

moja też będzie łysa bo zgagi tez nie mam
a z resztą po kim ma mieć włosy jak u mamusi trzy na krzyż, u tatusia nie wspomnę
kurde mogłam sie wcześniej na kogoś z bujną czupryną zapatrzeć teraz już chyba troche za późno 😞
ale co tam może był łysa oby zdrowa, grzeczna i piękna( też nie wiem po kim:blink 🙂 ale może się uda

• Mamusia
Hello, ja tylko na chwile, zaraz jade do babci z mama. To z ta zgaga to chyba jakas bujda. Ja nigdy nie mialam zgagi i nie wiem wogole co to, teraz chyba tez jej nie mam a nie wierze by moje dziecko bylo lyse. U nas w rodzinie wszyscy z ciemnymi czuprynami i zawsze dzieci owlosione sie rodzily. Wiec nie wyobrazam sobie lysego dziecka 🙂 MUSI MIEC KLAKI ! Bo uznam ze nie moje 😆

Ha: ja po obiedze na chwilkę: bo mi się z kolei pączków z cukierni zachciało i mój nie chce iść i muszę sama ( "bo ruch mi się przyda" 😁 ) Na obiad bitki w ciemnym sosie z kaszą gryczaną i ogórkiem kiszonym do kompletu. Mało mi było 😁 😁

Ola
http://skandprojekt.pl/windi_1_Windi.html Tak wygląda omawiany przeze mnie dzisiaj Kateter. Na różnych forach też go polecają. Twoje krople zapisałam, nie zaszkodzi mieć coś takiego w apteczce dziecięcej 😉
Co do bepathenu, to siostra polecała mi go ale na smarowanie brodawek po porodzie: że niby super łagodzi podrażnienia i ew. pęknięcia brodawek, ale z jego zakupem wstrzymam się do porodu. Może Synek nie będzie mnie gryzł 😁 😁

Mnie tam zgaga nie męczy, zresztą nigdy nie męczyła, ale jak się łyse urodzi to mnie nie zdziwi.. po tatusiu będzie 😉

co to ja jeszcze miałam napisać? 🤔 🤔 hmmm

A miałam zapytać o dwie rzeczy:
1. To Ty Brechti juz tam na swoje studenckie lokum tak w ogóle, w ogóle nie wrócisz już ?
2. Czy Wy wyposażacie apteczkę w jakieś podstawowe leki niemowlęce? 😮 w sensie, jakieś herbatki, jakieś p. gorączkowe czy coś ?? Bo znowu coś kupicie a ja na końcu z wszystkim będę... 😁 😁

warto miec te herbatki z hipp koper wloski i miete wiem ze jeszcze jest meliska 🙂 teoretycznie sa one dozwolone od pierwszego dnia. Teoretycznie samo mleko mamusi jest wystarczalne, ale i tak chyba wiekszosc mam dopaja maluszki a latem to tym bardziej 🙂

• Mamusia
No dobra - jestem i ja 🙂
Kurde miała być niedziela do odpoczynku a mnie już plecy bolą 😮 Ale za to jaka przyjemność dla podniebienia 😜
Kasia - te krople SAB simplex są nie do dostania w Polsce - no chyba że gdzieś na Allegro ale tam to bym się bała jakiegokolwiek leku kupować.. W razie co to daj znać - sprowadzę z Niemiec 🙂
Co do herbatek leków etc to zapytam w szpitalu i ewentualnie mąż podjedzie i kupi jak dostaniemy takie zalecenie, pewnie w pierwszych dniach nie będę ich potrzebowała a apteki teraz otwarte do 22-ej, więc na razie nie zaprzątam sobie tym głowy 🙂
Kurde człowiek by osiwiał jakby tak miał o wszystkim pamiętać i na wszystko miałby być przygotowanym 😮
My to mamy jedno dziecko a co jak bysmy miały mieć bliźniaki albo nie daj boże trojaczki? 🤪
Dom wariatów murowany a o forum to mogłybyśmy w ogóle zapomnieć, że o kasie nie wspomnę 🙃

• Mamusia
Aha Kasia - mam dla Ciebie zadanie bojowe i zarazem prośbę.
Miałam się zapytać pani Małgosi Damentki o gruszkę do noska i jak czyścić i w ogóle od kiedy.. i zapomniałam, miałam 150 tysięcy pytań a to jakoś wyleciało mi z głowy 🤢
Jak zaczniesz z nią zajęcia to zapytaj o to proszę Cię ok?
Wprawdzie mam jeszcze zajęcia z Mariolą Skowerą ale jak Ty dopytasz Panią Małgosię to będę wdzięczna 🙂