Skocz do zawartości

Majóweczki 2011 czy sa jakies????? | Forum o ciąży

justiks23

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 28,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• marinka

1932

• Aneczka1983

3111

• martyna_czaro

1704

• fijolek

2494

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
ale wy dzisiaj aktywne na forum,ja tu zagladam a to 30 stron do nadrobienia 🙂
Aneczko nie ma sprawy jesli bedziesz chciala wiedziec cos jeszcze pytaj.
Jamargaretka a takze inne przyszle mamy- nie bojcie sie opieki nad maluszkami,ja i moj maz jestesmy swiezakami w tych sprawach ale przy malenstwie budzi sie taki instynkt ze juz nic nie jest ci straszne i automatycznie wiesz co i jak zeby bylo dobrze 🙂
Moniczko Piotrus cudowny, bo Piotrusie fajne chlopaki sa 🙂

• Mamusia
Witajcie...
Ja dzis tez pobiłam chyba rekord wstawania w nocy na siusiu ☺️ jakies skurcze mnie budziły ale nie miałam siły na zegarek nawet zerknac.. no i cały czas w dwupaku 😁
U nas od rana niebo bezchmurne, cieplutko.. trzeba skorzystac, ale czy bedzie na to siła/ /?
Miłego weekendu, bede zagladac 😘 😘

• Mamusia
A ja jaki miałam dzis sen- podchodze do samochodu a maska otwarta i wypruznione.. wszytsko wyjete.. szok normalnie, i we snie człowiek stresy przechodzi 😠
I jakos tak jak wstałam połaziłam po mieszkaniu, usiadłam i sie rozryczałam , nie z powodu snu, jakos tak z niczego.. o losie... 🤔

• Mamusia
Aneczka1983 napisał(a):
martyna_czaro napisał(a):
Ja stawiam . i idę ogarnąć mieszkanko i prania... bo cała sterta mi się uzbierała.. 😜

Buźki :*

a jak sie rozpedzisz to wpadnij do mnie .. do prasowania sie troszke nazbierało 🤪 😁 🙃 😜

Wysprzątałam pokój, wstawiłam pranie i wzięłam się za prasowanie ale dałam radę tylko kilka rzeczy 😜 Mała kłuje mnie strasznie :P Więc Aneczka.... chyba się nie rozpędziłam za bardzo ;D 🙂

• Mamusia
Aneczka1983 napisał(a):
A ja jaki miałam dzis sen- podchodze do samochodu a maska otwarta i wypruznione.. wszytsko wyjete.. szok normalnie, i we snie człowiek stresy przechodzi 😠
I jakos tak jak wstałam połaziłam po mieszkaniu, usiadłam i sie rozryczałam , nie z powodu snu, jakos tak z niczego.. o losie... 🤔

:* :* ale nam te hormony ostatnio dają czadu... 😘