Skocz do zawartości

Majóweczki 2011 czy sa jakies????? | Forum o ciąży

justiks23

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 28,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• marinka

1932

• Aneczka1983

3111

• martyna_czaro

1704

• fijolek

2494

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

jak byłam 2tyg temu na wizycie to u mnie z szyjką było ok ale w piątek ja mnie przyjmowali do szpitala o była już skrócona..teraz w pon mam wizytę więc zobaczymy czy się bardzej nie skróciła....
a co do kilogramów aż wstyd się przyznać ale przytyłam 20kg 😮

• Mamusia
Antenka222 napisał(a):
jak byłam 2tyg temu na wizycie to u mnie z szyjką było ok ale w piątek ja mnie przyjmowali do szpitala o była już skrócona..teraz w pon mam wizytę więc zobaczymy czy się bardzej nie skróciła....

ja tez :P 😁

gosiaa21 napisał(a):
Antenka222 napisał(a):

o to nie jestem sama.. 🙂 ale z tego co pamiętam to Ty przed ciążą chudzinka byłaś to pewnie u Ciebie nawet tego nie widać... 🙂

• Mamusia
Antenka222 napisał(a):
gosiaa21 napisał(a):
Antenka222 napisał(a):

o to nie jestem sama.. 🙂 ale z tego co pamiętam to Ty przed ciążą chudzinka byłaś to pewnie u Ciebie nawet tego nie widać... 🙂

no mi poszlo w brzuch i troche dupki dostalam ;p teraz to sama nie wiem czy rece i nogi mi przytyly czy tak spuchly 😮

gosiaa21 napisał(a):
Antenka222 napisał(a):
gosiaa21 napisał(a):
Antenka222 napisał(a):

no mi poszlo w brzuch i troche dupki dostalam ;p teraz to sama nie wiem czy rece i nogi mi przytyly czy tak spuchly 😮

napewno spuchły.. 🙂 mi naszczęście tylko palce u rąk puchną ale to tylko na wieczór....

• Mamusia
ja od początku ciąży wizyty miałam co 6 tygodni, teraz już lekarz powiedział do zobaczenia po porodzie no chyba, że coś niepokojącego bym zauważyła to mam przyjść. Dziś jak byłam w zusie to dowiedziałam się, że będę potrzebowała zaświadczenie od lekarza o przewidywanym terminie porodu ( bo chce wcześniej zacząć urlop macierzyński) więc jednak przed porodem go jeszcze odwiedzę a przy okazji sprawdzę co i jak z dzidzią.

• Mamusia
no to teraz sie zalamalam jak was tak poczytalam wychodzi na o ze ja nawiecej przytylam fakt mam efekt, przed ciaza na obiedzie tylko zylam lub jogurcie caly dzien a teraz 3 posielki regularne i w miedzy czasie tez cos i jest 23 +, masakra, ale mam nadzieje i mam w planach po ciazy jak najszybciej to zrzucic 😜 zobaczymy jak mi pojdzie 😜

• Mamusia
Ja na ostatniej wizycie (polowa marca) - mialam 6,5kg, ale cos czuje, ze tym razem bedzie wiecej ☺️
Bo ostatnio mam apetyt...szczegolnie na słodycze ☺️

Co do podkladow do przewijania to wlasnie bede zamawiac na allegro - o takie http://allegro.pl/podklady-do-przewijania-panda-10-szt-megapromocja-i1533940179.html ale ten sprzedawca ma tez te z happy.

Co do wizyt to do tej pory mialam co miesiąc, a teraz wybieram sie 12.04 i potem z wlasnej woli 29.04 (juz do innego lekarza) no i w maju pewnie z 2 wizytki.

• Mamusia
Hey kochane grubaski! Ja dzisiaj z tesciowa na zakupach bylam
.Kupilysmy dla synka pare body,spioszki,reczniczek,kocyk itp...dla mamy koszulki nocne do szpitala,majteczki bawelniane,biustonosz do karmienia...I juz prawie wszystko mam! Jutro tylko wyprane rzeczy spakowac i jestem gotowa na porod 🙂

• Mamusia
Hello ponownie! zebralam sie wreszcie w sobie ale przyznam ze procz obiadu i prania to nic konkretnego nie zrobilam 🙂 no coz taka pogoda,taki dzien.
Beatko mam identyczna posciel tylko ze niebieska widze ze bedzie sie ladnie prezentowac jak juz ja w pelni rozloze 🙂
Ja mam wizyty co 3-4 tygodnie i uwazam ze niczego w nich nie brakuje, ze nie sa ani za czesto ani za rzadko. a co do wagi to +16kg do 20 pewnie dojdzie chociaz teraz czuje jakbym tyla troche mniej, tak czy siak napewno kazda z nas wroci szybko do starej wagi.
Aneczko ja tez mam te podklady z happy pamietam jeszcze bedac w pracy ze moje klientki bardzo duzo ich kupywaly i bardzo je sobie chwalimy,takze mysle ze to dobry wybor.
fijolku czekamy na relacje z wizyty, napewno wszystko ok ale daj znac.
no to narazie tyle, ide malzonka powitac i nalozyc mu papu 🙂 buziaki do pozniej.