Skocz do zawartości

Majóweczki 2011 czy sa jakies????? | Forum o ciąży

justiks23

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Witajcie brzuchate i te juz nie 🙂 korzystam z chwili ze Piotrus spi i zagladam a tu takie niespodzianki 🙂
Mamusia20 gratuluje serdecznie, niec synus (niespodzianka) chowa sie calo i zdrowo!
Gosia malutka istne cudenko, dobra partia dla mojego syna 🙂
a co do reszty to glowa do gory to juz koncoweczka, napewno wszystko jest i bedzie z wami dobrze zobaczycie, a i dziekuje raz jeszcze za mile slowa dotyczace mojego chlopczyka .stawiam . i ide cos zjesc bo czasem o tym zapominam 🙂 buziaki 😘

• Odpowiedzi 28,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• marinka

1932

• Aneczka1983

3111

• martyna_czaro

1704

• fijolek

2494

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Mmm... ale pychotka..
A mi się wczoraj zachciało przed zaśnięciem knedli z truskawkami... i pamiętam, że już tak przez sen do męża mówiłam: "ale kupisz mi knedle z truskawkami? .... albo z jagodami? ..."
🙂 🙂
I pewnie kupię dzisiaj w markecie jakąś paczuszkę, mimo, że lodówka pełna po świętach :P ale tak mi się chce tych knedli :P 😁 mmmm

• Mamusia
Witam ponownie.Dzwonilam do przychodni i lekarz mial byc,pojechalam,ale lekarza niema 😞Polozna zrobila mi ktg(to bylo moje pierwsze)i wszystko ok,a te bole i kucia stwierdzila ze sa od przesilenia organizmu i mam nakaz lezenia 🤢
Gosiu córkę macie poprostu piekna,teZ ie moge sie napatrzec....

manki napisał(a):
Witam ponownie.Dzwonilam do przychodni i lekarz mial byc,pojechalam,ale lekarza niema 😞Polozna zrobila mi ktg(to bylo moje pierwsze)i wszystko ok,a te bole i kucia stwierdzila ze sa od przesilenia organizmu i mam nakaz lezenia 🤢

odpoczywaj.. 🙂

manki napisał(a):
antenko no wlasnie leze i smsuje sobie z Nasza Moniczka...boli ciagle i boli...czy siedze czy leze czy chodze...eh...

jeszcze troszkę musimy wytrzymać.. 🙂 damy radę a Ty leż i wypoczywaj...

• Mamusia
no już w domku odpoczywamy po całym dniu i wizycie i nasze szczescie wazy 2525g 😁
mam troche mało wód więc nakazane picie picie picie
a co do smutnych wiadomości to wczoraj zmarła miśka mama po długiej chorobie 😞 na szczęscie chyba jestem nadzwyczaj silna bo pomimo tego maluch nadal siedzi i nie wybiera sie jeszcze do nas wiec mam nadzieje ze pogrzeb tez dobrze zniosę
a na świecie tak pięknie zielono i cieplutko ehhhh....

• Mamusia
Antenka222 napisał(a):
manki napisał(a):
antenko no wlasnie leze i smsuje sobie z Nasza Moniczka...boli ciagle i boli...czy siedze czy leze czy chodze...eh...

jeszcze troszkę musimy wytrzymać.. 🙂 damy radę a Ty leż i wypoczywaj...

Dziękuje kochana...wypoczywam...no i pewnie że damy rade...musimy 😉Pojde herbatke goraco sobie zrobie z cytrynka bo to gardlo tak nawala Ze ojej...
Ciekawe jak tam Beti Nasza?

• Mamusia
Moniczko, witaj po dłuuugiej nieobecności 😘
Manki, to co Ty robisz przy kompie? Do łóżka marsz i odpoczywać! 😉
Monalissa, oj, współczuję 😞 Trzymaj się dzielnie 😘

A u mnie dziś prawie cały dzień twardy brzuch. I Maluch się rusza i wierci niesamowicie. Też tak macie?
I spakowałam częściowo torbę do szpitala, tak jakby co, ale zostawiłam sobie kartkę co mam jeszcze dopakować - tylko nie wiem gdzie niby, bo miejsca niewiele już zostało, muszę to jakoś poupychać...

• Mamusia
A ja wściekła jak osa jestem... pojechaliśmy na SR a tu zonk... nikt z prowadzących nie przyszedł, żadnej informacji że spotkania nie będzie ani nic... ;/ wysiedzieliśmy się, wyczekaliśmy i do domku z powrotem... ;/ 😮 😮 😮 takie gorąco, ja spuchnięta 2 km do szpitala na nogach a oni sobie nie przyszli 😠 😠 😠 😠

• Mamusia
Kasia21 napisał(a):
A ja wściekła jak osa jestem... pojechaliśmy na SR a tu zonk... nikt z prowadzących nie przyszedł, żadnej informacji że spotkania nie będzie ani nic... ;/ wysiedzieliśmy się, wyczekaliśmy i do domku z powrotem... ;/ 😮 😮 😮 takie gorąco, ja spuchnięta 2 km do szpitala na nogach a oni sobie nie przyszli 😠 😠 😠 😠

Znam ten ból. My co prawda skończyliśmy SR 2 tygodnie temu ale raz nie mogliśmy przyjść i żeby odrobić zajęcia musieliśmy przyjść w weekend i okazało się, że położna podała nam złą godzinę... Ale byłam wściekła...

• Mamusia
Monalisa wyrazy wspolczucia ale pamietaj ze jeszcze masz maluszka w srodku i musisz byc dzielna!
Dziewczynki w ramach pocieszenia juz niedlugo,juz niedaleko teraz nie mozecie sie doczekac a zobaczycie ze cala akcja posunie sie tak szybko ze nim sie obejrzycie a bedziemy tu wszystkie rozmawiac na temat tego ile to nasze dzieci nie maja juz tygodni i co nowego dzis u nich zauwazylismy 🙂 buziaki w brzuszaki ale dla tych co juz bez brzuszkow tez 🙂

• Mamusia
Monalissa współczuję bardzo... 😞 3maj się dzielnie :* :*
Manki bidulko odpoczywaj :*
Kasia21 ooo... ja też bym się wkurzyła 😲 ale bezczelność... 🤔
Hussi łatwo Ci mówić, bo już tulisz swoje Maleństwo 😉 ale z drugiej strony masz rację, bo przecież niedawno pisałyśmy jak glukoza smakuje :P tak więc zleci szybciuteńko 🙂

No i dziewczyny... kupiłam knedle z truskawkami... co prawda mrożone, ale tak mi chodziły po głowie, że już wytrzymać nie mogłam... Mam nadzieję, że będą zjadliwe :P :P