Mamusia agata_j Napisano 1 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 1 Czerwca 2011 Butterfly napisał(a):Tak to chyba jeszcze te metody naszych babć-kawa, okna itd 🙂 Ale ja staram się wierzyć- jak to ma przyspieszyć, to czemu nie? Z tymi ubezpieczeniami... w całym województwie śląskim obowiązują karty chipowe i nic więcej nas nie interesuje. A w razie gdyby coś to zawsze druk ZUS RMUa- ważny miesiąc od daty wystawienia. Kurcze.. wszystkie was coś boli, kłuje, a ja nic... jak tak dalej pójdzie to w grudniu urodzę! Muszę chyba iść pobiegać po sklepach metodą Malgorzatty 🙂 Ja wczoraj postałam ok 2h przy desce do prasowania to zaczął mnie krzyż i brzusio łupać 🙂 ale przeszło jak się położyłam... heh co tu robić trzeba wprowadzić plan - 3 razy S 🙂 SEX/SPACER/SCHODY 😜 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia agata_j Napisano 1 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 1 Czerwca 2011 czerwcowka napisał(a):agata_j napisał(a):dziewczynki słyszałyście że niby kofeina podspiesza poród?? moja kumpela 2 tyg po terminie miała wywoływany poród... kazali jej kawę pić... dużoooo kawy, żeby szybciej się zaczęło... nie wiem czy w to wierzyć 🥴 ooooooooooo to ja musze wypić min jedną dziennie,, mam tak niskie ciśnienie, ze nic innego nie pomaga i lekarz się zgodził (tylko z mlekiem!) ciśnienie mam 75-90/50-60 dziecko jest na pewno bardziej ruchliwe i to może powodowac jakies drażnienie większe szyjki albo coś w tym stylu no i ja mam pytanie, bo skurcze nie powinny być chwila boli i chwila spokoju i tak w kółko?!? bo ten okropny ból brzucha jak na okres był długiii nie było przerw az malał, malał i zmalał prawie do zera to na pewno skurcz? Ja tak mam, tępy, stały ból... który po kilku godzinkach sam przechodzi... i bądź tu mądrym 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia monia29 Napisano 1 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 1 Czerwca 2011 Ja uciekam laski obiadek przygotowac do poczytania pózniej pa pa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia Butterfly Napisano 1 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 1 Czerwca 2011 Malgorzatta napisał(a):Butterfly, z ta kawą coś jest na rzeczy, bo ja w ciąży wcale nie ograniczałam, a ostatnio non stop mam na nią ochotę 🙂 Ty mi tylko mów takie rzeczy! Dla mnie to teraz brzmisz prawie jak wyrocznia 🙂 Ja piłam małą kawę z ekspresu od ok. miesiąca, wcześniej nie. Ale w takim razie od dzisiaj będzie częściej 😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia nika1306 Napisano 1 Czerwca 2011 Autor Mamusia Udostępnij to Napisano 1 Czerwca 2011 ja pije codziennie dwie i jeszcze nie urodziłm ... ha ha ide ogarnac chałupke .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia czerwcowka Napisano 1 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 1 Czerwca 2011 agata_j napisał(a):czerwcowka napisał(a):agata_j napisał(a): Ja tak mam, tępy, stały ból... który po kilku godzinkach sam przechodzi... i bądź tu mądrym 🙂 ja się zwijałam z tego bólu.. co to do cholery jest? no i od wczoraj cały dzień mam ochotę wymiotować non stop ale się powstrzymuję , a kibelek jest ok 4 razy dziennie chyba się położe bo czuję że jak jeszcze chwilę posiedzę to mi między nogami wypadnie a mam na sobie sukienke więc hehhee ciężko by nie miała 😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia agata_j Napisano 1 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 1 Czerwca 2011 nika1306 napisał(a):ja pije codziennie dwie i jeszcze nie urodziłm ... ha ha ide ogarnac chałupke .. Ale masz 4cm 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia agata_j Napisano 1 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 1 Czerwca 2011 czerwcowka napisał(a):agata_j napisał(a):czerwcowka napisał(a):agata_j napisał(a): Ja tak mam, tępy, stały ból... który po kilku godzinkach sam przechodzi... i bądź tu mądrym 🙂 ja się zwijałam z tego bólu.. co to do cholery jest? no i od wczoraj cały dzień mam ochotę wymiotować non stop ale się powstrzymuję , a kibelek jest ok 4 razy dziennie chyba się położe bo czuję że jak jeszcze chwilę posiedzę to mi między nogami wypadnie a mam na sobie sukienke więc hehhee ciężko by nie miała 😉 Ale jaja... ja wczoraj cały dzień narzekałam... mdliło mnie calutki boży dzionek... a jeśli chodzi o grubsze psrawy to kilka razy dziennie biegam... heh może to też jakiś sygnał... 🥴 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 1 Czerwca 2011 Udostępnij to Napisano 1 Czerwca 2011 Witam dziewczyny i z góry przepraszam ,że się wtrącam.Co do tych bóli to ja miałam tez takie przed porodem w piątek o 14 zaczął pobolewać mnie brzuszek jak na okres i tak bolała aż do wieczora troszkę odkleił mi się czop.Na wieczór poszłam spać przespałam dwie godz i się zbudziłam usiadłam na kompa zerknęłam na brzuszka i się położyłam i kichłam sobie i wody mi poszły po 10 min miałam bóle do więc o 24:30 jechałam do szpitala.Nie będę się rozpisywać z porodem ale urodziłam dopiero przed 9 rano,miałam gdzieś z 4 godz bóli partch i brak rozwarcia tylko 2 cm nikomu nie życzę.Więc tak jak wam się już zaczyna taki ból jak na miesiączkę to już niedługo bedziecie mamami 🙂Życzę bezproblemowych rozwiązań i jeszcze raz przepraszam za wtracenie Powodzenia 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia agata_j Napisano 1 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 1 Czerwca 2011 Perelka napisał(a):Witam dziewczyny i z góry przepraszam ,że się wtrącam.Co do tych bóli to ja miałam tez takie przed porodem w piątek o 14 zaczął pobolewać mnie brzuszek jak na okres i tak bolała aż do wieczora troszkę odkleił mi się czop.Na wieczór poszłam spać przespałam dwie godz i się zbudziłam usiadłam na kompa zerknęłam na brzuszka i się położyłam i kichłam sobie i wody mi poszły po 10 min miałam bóle do więc o 24:30 jechałam do szpitala.Nie będę się rozpisywać z porodem ale urodziłam dopiero przed 9 rano,miałam gdzieś z 4 godz bóli partch i brak rozwarcia tylko 2 cm nikomu nie życzę.Więc tak jak wam się już zaczyna taki ból jak na miesiączkę to już niedługo bedziecie mamami 🙂Życzę bezproblemowych rozwiązań i jeszcze raz przepraszam za wtracenie Powodzenia 🙂 Dzięki 🙂 mam nadzieję, że faktycznie te bóle już coś przepowiadają 🙂 ale u ciebie akcja dość szybko się potoczyła, bo ja te bóle już od ok tygodnia mam. no ale pożyjemy, zobaczymy 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 1 Czerwca 2011 Udostępnij to Napisano 1 Czerwca 2011 no tak co do tego to szybko tylko w 7 miesiacu mialam rozwarcie 1,5 cm i skurcze dostalam lekarstwa od 37 tyg mialam odstawione a w 38 urodzilam tylko musze sie przyznac ten porod byl najgorszy ze wszystkich 🤢 a niby mowia ze szybciej sie rodzi przy kolejnych dzieciach no u mnie bynajmniej sie nie sprawdzilo uwazajcie na siebie i babelki ,a jeszcze co mi lekarz w srode zrobil maly masaz szyjki i kazal brodawki masowac wiec masowalam i cieple kapiele no i pomoglo a dlatego kazal bo dzidek byl duzy i ciezko by mi sie go rodzilo w terminie czy po mial 3820g i 54 cm no to zmywam sie 😘 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia Doris25 Napisano 1 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 1 Czerwca 2011 Ja coś czuje, że jak polecimy to wszystkie na raz i na forum temat czerwcowki będzie pusto i cicho jak makiem zasiał 🤪 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia nika1306 Napisano 1 Czerwca 2011 Autor Mamusia Udostępnij to Napisano 1 Czerwca 2011 u nas bedzie jedno wielkie czerwcowe rozpakowanie he he kurde odebrałam 3 telefony jak ja to lubie 😁 1 tele - No urodziłas juz bo mi sie sniło ze urodziłas ?! 2 tele- hej a ty urodziłas juz czy jeszcze chodzisz w TEJ ciąży ? 3 tele- no kiedy Ty wkoncu rodzisz? kuźwa ja urodze to im nie powiem bo mnie tek drecza 🤢 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia agata_j Napisano 1 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 1 Czerwca 2011 trzeba bedzie nowe forum otworzyć 🙂 czerwcowe mamusie 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia Malgorzatta Napisano 1 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 1 Czerwca 2011 nika1306 napisał(a):u nas bedzie jedno wielkie czerwcowe rozpakowanie he he kurde odebrałam 3 telefony jak ja to lubie 😁 1 tele - No urodziłas juz bo mi sie sniło ze urodziłas ?! 2 tele- hej a ty urodziłas juz czy jeszcze chodzisz w TEJ ciąży ? 3 tele- no kiedy Ty wkoncu rodzisz? kuźwa ja urodze to im nie powiem bo mnie tek drecza 🤢 heheheh dobre 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia BarbaraK Napisano 1 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 1 Czerwca 2011 Hej Laski 🙂 Ale u mnie się dzieje... Nie mam czasu na kompa, zabiegana jestem strasznie wykańczaniem domu, a że lepiej się czuję (bo plecki przestały mnie boleć - tylko jak przesadzam i coś podniosę, za długo chodzę to bolą 🙂) I jeszcze pranie, sprzątanie, jak to w domu 🙂 Zaległości mam na brzuszku ogromne. Może poźniej to ogarne, bo jestem ciekawa co tam pisałyście 🙂 Teraz już raczej będę dbać, by byc na bieżąco, bo poźniej to wszystko ciężko opanować 🙂 Ogólnie to ja nadal jestem w dwupaku - byłam w piątek u gina, ok wszystko Dzidziuś waży ok 3 kg, wszystko dobrze się rozwija, wód płodowych dobra ilość. Ale za to ja znowu przybrałam na wadze - od początku +13 kg, ale cóż i tak nie jest źle 🙂 Ale u mnie gorąco, masakra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia Malgorzatta Napisano 1 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 1 Czerwca 2011 a ja mam pytanie, dlaczego potem sie musimy gdzieś przenosić na jakieś inne forum? nie możemy tak zostać tu i dalej sobie pisać? bo coś mikaanka założyła gdzieś, i co? musimy tam się przenosić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia nika1306 Napisano 1 Czerwca 2011 Autor Mamusia Udostępnij to Napisano 1 Czerwca 2011 nio super ze sie odezwałs bo tu wszyscy o ciebie pytali 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia nika1306 Napisano 1 Czerwca 2011 Autor Mamusia Udostępnij to Napisano 1 Czerwca 2011 Malgorzatta napisał(a):a ja mam pytanie, dlaczego potem sie musimy gdzieś przenosić na jakieś inne forum? nie możemy tak zostać tu i dalej sobie pisać? bo coś mikaanka założyła gdzieś, i co? musimy tam się przenosić? bo tam juz jestesmy Mamusie 🙂 rozpakowane 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia BarbaraK Napisano 1 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 1 Czerwca 2011 Dzięki za pamięć 🙂 Wstawałam rano na budowę i wracałam poźno - wczoraj np przed 22 więc tylko szybki prysznic i podusia. A spałam dzięki temu jak niemowle 🙂 A i jeszcze wyprawkę kompletowałam - ale i tak jeszcze mi brakuje mnóstwo rzeczy... A stanik do karmienia - porażka, mam nadzieje, że mi urosną piersi bo duży jak spadochron. Ale fajny, mięciutki i ładny - zamówiłam przez neta z firmy canpol babies - polecam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia nika1306 Napisano 1 Czerwca 2011 Autor Mamusia Udostępnij to Napisano 1 Czerwca 2011 Basia Bob Budowniczy co wszystko rozpierniczy 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia Malgorzatta Napisano 1 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 1 Czerwca 2011 nika1306 napisał(a):Malgorzatta napisał(a):a ja mam pytanie, dlaczego potem sie musimy gdzieś przenosić na jakieś inne forum? nie możemy tak zostać tu i dalej sobie pisać? bo coś mikaanka założyła gdzieś, i co? musimy tam się przenosić? bo tam juz jestesmy Mamusie 🙂 rozpakowane 🙂 no tak, ale to nei zmienia faktu że tak naprawdę zostaniemy czerwcówkami 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia czerwcowka Napisano 1 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 1 Czerwca 2011 kurde kuje mnie w pipce cały czas i co jakiś czas jakby mi ktoś nóż w brzuch na chwilkę dosłownie wbijał niezły dzień dziecka.. Nika a Ty czujesz przy takim rozwarciu jakby Ci Maluszek prawie "wypadał " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia Malgorzatta Napisano 1 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 1 Czerwca 2011 tak sprawdzam forum, i np. dziewczyny z kwietnia 2011 dalej się udzielają w swoim wątku..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia BarbaraK Napisano 1 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 1 Czerwca 2011 nika1306 napisał(a):Basia Bob Budowniczy co wszystko rozpierniczy 🙂 😁 he he - dobre! Dam Ci za to oklaska, a co?! 😜 Za 27 minut 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 Dalej Strona 261 z 450 Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony. Zarejestruj nowe konto Załóż nowe konto. To bardzo proste! Zarejestruj się Zaloguj się Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej. Zaloguj się Udostępnij to More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Użytkownicy online Brak użytkowników do pokazania Najnowsze odpowiedzi Łożysko w ścianie tylnej | Forum o ciąży Przez Beta24 · Napisano 6 Marca Hej dziewczyny! 😊 Trafiłam na ten wątek, bo też mam łożysko na tylnej ścianie i zastanawiałam się, jak to wpływa na ciążę i poród. Widzę, że wiele z Was miało podobne doświadczenia i uspokoiło mnie to, co pisałyście! 💕 @Bagira, super, że u Ciebie wszystko przebiegło bez problemów! @angela faktycznie - b.dobry tekst,ale czytałam go już wcześniej, bo zaglądam czasem na abcmamy Problemy z osiągnięciem erekcji | Forum o ciąży Przez pavla pavla · Napisano 22 Marca 2024 czy jest bez recepty? Bo jak na receptę to nie ma szans abym się wybrała do lekarza Raczej by mi nie wypissal. On również nie pójdzie ( nawet nie wiesz jaką mielismy kłótnie ostatnio jak mu wspomniałam aby sie wybrał). Problemy z osiągnięciem erekcji | Forum o ciąży Przez pavla pavla · Napisano 21 Marca 2024 Od jakiegoś czasu staramy się intensywnie o dziecko... Zauważyłam też, że mój facet miewa problemy z osiągnięciem pełnej erekcji. Zastanawiam się z czego to może wynikać. Oboje jesteśmy w wieku 34 lat. Nasze kluby Czerwcóweczki 2021 Klub otwarty · 29 klubowiczów Majóweczki 2021 Klub otwarty · 43 klubowiczów Kwietniówki 2021 Klub otwarty · 24 klubowiczów Marcóweczki 2021 Klub otwarty · 22 klubowiczów Lutówki 2021 Klub otwarty · 3 klubowiczów Lipcówki 2021 Klub otwarty · 29 klubowiczów Sierpniówki 2021 Klub otwarty · 17 klubowiczów Wrześnióweczki 2021 Klub otwarty · 9 klubowiczów Październikowe mamy 2021 Klub otwarty · 4 klubowiczów Najnowsze dyskusje 10738 Majóweczki🤰 | Forum o ciąży Przez Angella Napisano 12 Września 2020 3332 Kwietnióweczki🤰 | Forum o ciąży Przez Mynia98 Napisano 18 Sierpnia 2020 1830 Czerwcówki🤰 | Forum o ciąży Przez Lilla Napisano 24 Września 2020 3 Czy poród był dla was bardzo bolesny? | Forum o ciąży Przez cookiesweet Napisano 1 Sierpnia 2021 0 Życzę wszystkim zdrowia :) Pozdrawiam wszystkie mamy :) | Forum o ciąży Przez cookiesweet Napisano 1 Sierpnia 2021 0 Dobry ginekolog.Polecicie dziewczyny? | Forum o ciąży Przez cookiesweet Napisano 1 Sierpnia 2021 Co nowego na forum o ciąży? Cała aktywność Strona główna Dyskusja ogólna O wszystkim - dyskusja ogólna ARCHIWUM czerwiec 2011 | Forum o ciąży
Mamusia agata_j Napisano 1 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 1 Czerwca 2011 nika1306 napisał(a):ja pije codziennie dwie i jeszcze nie urodziłm ... ha ha ide ogarnac chałupke .. Ale masz 4cm 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia agata_j Napisano 1 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 1 Czerwca 2011 czerwcowka napisał(a):agata_j napisał(a):czerwcowka napisał(a):agata_j napisał(a): Ja tak mam, tępy, stały ból... który po kilku godzinkach sam przechodzi... i bądź tu mądrym 🙂 ja się zwijałam z tego bólu.. co to do cholery jest? no i od wczoraj cały dzień mam ochotę wymiotować non stop ale się powstrzymuję , a kibelek jest ok 4 razy dziennie chyba się położe bo czuję że jak jeszcze chwilę posiedzę to mi między nogami wypadnie a mam na sobie sukienke więc hehhee ciężko by nie miała 😉 Ale jaja... ja wczoraj cały dzień narzekałam... mdliło mnie calutki boży dzionek... a jeśli chodzi o grubsze psrawy to kilka razy dziennie biegam... heh może to też jakiś sygnał... 🥴 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 1 Czerwca 2011 Udostępnij to Napisano 1 Czerwca 2011 Witam dziewczyny i z góry przepraszam ,że się wtrącam.Co do tych bóli to ja miałam tez takie przed porodem w piątek o 14 zaczął pobolewać mnie brzuszek jak na okres i tak bolała aż do wieczora troszkę odkleił mi się czop.Na wieczór poszłam spać przespałam dwie godz i się zbudziłam usiadłam na kompa zerknęłam na brzuszka i się położyłam i kichłam sobie i wody mi poszły po 10 min miałam bóle do więc o 24:30 jechałam do szpitala.Nie będę się rozpisywać z porodem ale urodziłam dopiero przed 9 rano,miałam gdzieś z 4 godz bóli partch i brak rozwarcia tylko 2 cm nikomu nie życzę.Więc tak jak wam się już zaczyna taki ból jak na miesiączkę to już niedługo bedziecie mamami 🙂Życzę bezproblemowych rozwiązań i jeszcze raz przepraszam za wtracenie Powodzenia 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia agata_j Napisano 1 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 1 Czerwca 2011 Perelka napisał(a):Witam dziewczyny i z góry przepraszam ,że się wtrącam.Co do tych bóli to ja miałam tez takie przed porodem w piątek o 14 zaczął pobolewać mnie brzuszek jak na okres i tak bolała aż do wieczora troszkę odkleił mi się czop.Na wieczór poszłam spać przespałam dwie godz i się zbudziłam usiadłam na kompa zerknęłam na brzuszka i się położyłam i kichłam sobie i wody mi poszły po 10 min miałam bóle do więc o 24:30 jechałam do szpitala.Nie będę się rozpisywać z porodem ale urodziłam dopiero przed 9 rano,miałam gdzieś z 4 godz bóli partch i brak rozwarcia tylko 2 cm nikomu nie życzę.Więc tak jak wam się już zaczyna taki ból jak na miesiączkę to już niedługo bedziecie mamami 🙂Życzę bezproblemowych rozwiązań i jeszcze raz przepraszam za wtracenie Powodzenia 🙂 Dzięki 🙂 mam nadzieję, że faktycznie te bóle już coś przepowiadają 🙂 ale u ciebie akcja dość szybko się potoczyła, bo ja te bóle już od ok tygodnia mam. no ale pożyjemy, zobaczymy 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 1 Czerwca 2011 Udostępnij to Napisano 1 Czerwca 2011 no tak co do tego to szybko tylko w 7 miesiacu mialam rozwarcie 1,5 cm i skurcze dostalam lekarstwa od 37 tyg mialam odstawione a w 38 urodzilam tylko musze sie przyznac ten porod byl najgorszy ze wszystkich 🤢 a niby mowia ze szybciej sie rodzi przy kolejnych dzieciach no u mnie bynajmniej sie nie sprawdzilo uwazajcie na siebie i babelki ,a jeszcze co mi lekarz w srode zrobil maly masaz szyjki i kazal brodawki masowac wiec masowalam i cieple kapiele no i pomoglo a dlatego kazal bo dzidek byl duzy i ciezko by mi sie go rodzilo w terminie czy po mial 3820g i 54 cm no to zmywam sie 😘 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia Doris25 Napisano 1 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 1 Czerwca 2011 Ja coś czuje, że jak polecimy to wszystkie na raz i na forum temat czerwcowki będzie pusto i cicho jak makiem zasiał 🤪 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia nika1306 Napisano 1 Czerwca 2011 Autor Mamusia Udostępnij to Napisano 1 Czerwca 2011 u nas bedzie jedno wielkie czerwcowe rozpakowanie he he kurde odebrałam 3 telefony jak ja to lubie 😁 1 tele - No urodziłas juz bo mi sie sniło ze urodziłas ?! 2 tele- hej a ty urodziłas juz czy jeszcze chodzisz w TEJ ciąży ? 3 tele- no kiedy Ty wkoncu rodzisz? kuźwa ja urodze to im nie powiem bo mnie tek drecza 🤢 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia agata_j Napisano 1 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 1 Czerwca 2011 trzeba bedzie nowe forum otworzyć 🙂 czerwcowe mamusie 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia Malgorzatta Napisano 1 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 1 Czerwca 2011 nika1306 napisał(a):u nas bedzie jedno wielkie czerwcowe rozpakowanie he he kurde odebrałam 3 telefony jak ja to lubie 😁 1 tele - No urodziłas juz bo mi sie sniło ze urodziłas ?! 2 tele- hej a ty urodziłas juz czy jeszcze chodzisz w TEJ ciąży ? 3 tele- no kiedy Ty wkoncu rodzisz? kuźwa ja urodze to im nie powiem bo mnie tek drecza 🤢 heheheh dobre 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia BarbaraK Napisano 1 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 1 Czerwca 2011 Hej Laski 🙂 Ale u mnie się dzieje... Nie mam czasu na kompa, zabiegana jestem strasznie wykańczaniem domu, a że lepiej się czuję (bo plecki przestały mnie boleć - tylko jak przesadzam i coś podniosę, za długo chodzę to bolą 🙂) I jeszcze pranie, sprzątanie, jak to w domu 🙂 Zaległości mam na brzuszku ogromne. Może poźniej to ogarne, bo jestem ciekawa co tam pisałyście 🙂 Teraz już raczej będę dbać, by byc na bieżąco, bo poźniej to wszystko ciężko opanować 🙂 Ogólnie to ja nadal jestem w dwupaku - byłam w piątek u gina, ok wszystko Dzidziuś waży ok 3 kg, wszystko dobrze się rozwija, wód płodowych dobra ilość. Ale za to ja znowu przybrałam na wadze - od początku +13 kg, ale cóż i tak nie jest źle 🙂 Ale u mnie gorąco, masakra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia Malgorzatta Napisano 1 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 1 Czerwca 2011 a ja mam pytanie, dlaczego potem sie musimy gdzieś przenosić na jakieś inne forum? nie możemy tak zostać tu i dalej sobie pisać? bo coś mikaanka założyła gdzieś, i co? musimy tam się przenosić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia nika1306 Napisano 1 Czerwca 2011 Autor Mamusia Udostępnij to Napisano 1 Czerwca 2011 nio super ze sie odezwałs bo tu wszyscy o ciebie pytali 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia nika1306 Napisano 1 Czerwca 2011 Autor Mamusia Udostępnij to Napisano 1 Czerwca 2011 Malgorzatta napisał(a):a ja mam pytanie, dlaczego potem sie musimy gdzieś przenosić na jakieś inne forum? nie możemy tak zostać tu i dalej sobie pisać? bo coś mikaanka założyła gdzieś, i co? musimy tam się przenosić? bo tam juz jestesmy Mamusie 🙂 rozpakowane 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia BarbaraK Napisano 1 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 1 Czerwca 2011 Dzięki za pamięć 🙂 Wstawałam rano na budowę i wracałam poźno - wczoraj np przed 22 więc tylko szybki prysznic i podusia. A spałam dzięki temu jak niemowle 🙂 A i jeszcze wyprawkę kompletowałam - ale i tak jeszcze mi brakuje mnóstwo rzeczy... A stanik do karmienia - porażka, mam nadzieje, że mi urosną piersi bo duży jak spadochron. Ale fajny, mięciutki i ładny - zamówiłam przez neta z firmy canpol babies - polecam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia nika1306 Napisano 1 Czerwca 2011 Autor Mamusia Udostępnij to Napisano 1 Czerwca 2011 Basia Bob Budowniczy co wszystko rozpierniczy 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia Malgorzatta Napisano 1 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 1 Czerwca 2011 nika1306 napisał(a):Malgorzatta napisał(a):a ja mam pytanie, dlaczego potem sie musimy gdzieś przenosić na jakieś inne forum? nie możemy tak zostać tu i dalej sobie pisać? bo coś mikaanka założyła gdzieś, i co? musimy tam się przenosić? bo tam juz jestesmy Mamusie 🙂 rozpakowane 🙂 no tak, ale to nei zmienia faktu że tak naprawdę zostaniemy czerwcówkami 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia czerwcowka Napisano 1 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 1 Czerwca 2011 kurde kuje mnie w pipce cały czas i co jakiś czas jakby mi ktoś nóż w brzuch na chwilkę dosłownie wbijał niezły dzień dziecka.. Nika a Ty czujesz przy takim rozwarciu jakby Ci Maluszek prawie "wypadał " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia Malgorzatta Napisano 1 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 1 Czerwca 2011 tak sprawdzam forum, i np. dziewczyny z kwietnia 2011 dalej się udzielają w swoim wątku..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia BarbaraK Napisano 1 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 1 Czerwca 2011 nika1306 napisał(a):Basia Bob Budowniczy co wszystko rozpierniczy 🙂 😁 he he - dobre! Dam Ci za to oklaska, a co?! 😜 Za 27 minut 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 Dalej Strona 261 z 450 Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony. Zarejestruj nowe konto Załóż nowe konto. To bardzo proste! Zarejestruj się Zaloguj się Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej. Zaloguj się Udostępnij to More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
Gość Napisano 1 Czerwca 2011 Udostępnij to Napisano 1 Czerwca 2011 Witam dziewczyny i z góry przepraszam ,że się wtrącam.Co do tych bóli to ja miałam tez takie przed porodem w piątek o 14 zaczął pobolewać mnie brzuszek jak na okres i tak bolała aż do wieczora troszkę odkleił mi się czop.Na wieczór poszłam spać przespałam dwie godz i się zbudziłam usiadłam na kompa zerknęłam na brzuszka i się położyłam i kichłam sobie i wody mi poszły po 10 min miałam bóle do więc o 24:30 jechałam do szpitala.Nie będę się rozpisywać z porodem ale urodziłam dopiero przed 9 rano,miałam gdzieś z 4 godz bóli partch i brak rozwarcia tylko 2 cm nikomu nie życzę.Więc tak jak wam się już zaczyna taki ból jak na miesiączkę to już niedługo bedziecie mamami 🙂Życzę bezproblemowych rozwiązań i jeszcze raz przepraszam za wtracenie Powodzenia 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia agata_j Napisano 1 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 1 Czerwca 2011 Perelka napisał(a):Witam dziewczyny i z góry przepraszam ,że się wtrącam.Co do tych bóli to ja miałam tez takie przed porodem w piątek o 14 zaczął pobolewać mnie brzuszek jak na okres i tak bolała aż do wieczora troszkę odkleił mi się czop.Na wieczór poszłam spać przespałam dwie godz i się zbudziłam usiadłam na kompa zerknęłam na brzuszka i się położyłam i kichłam sobie i wody mi poszły po 10 min miałam bóle do więc o 24:30 jechałam do szpitala.Nie będę się rozpisywać z porodem ale urodziłam dopiero przed 9 rano,miałam gdzieś z 4 godz bóli partch i brak rozwarcia tylko 2 cm nikomu nie życzę.Więc tak jak wam się już zaczyna taki ból jak na miesiączkę to już niedługo bedziecie mamami 🙂Życzę bezproblemowych rozwiązań i jeszcze raz przepraszam za wtracenie Powodzenia 🙂 Dzięki 🙂 mam nadzieję, że faktycznie te bóle już coś przepowiadają 🙂 ale u ciebie akcja dość szybko się potoczyła, bo ja te bóle już od ok tygodnia mam. no ale pożyjemy, zobaczymy 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 1 Czerwca 2011 Udostępnij to Napisano 1 Czerwca 2011 no tak co do tego to szybko tylko w 7 miesiacu mialam rozwarcie 1,5 cm i skurcze dostalam lekarstwa od 37 tyg mialam odstawione a w 38 urodzilam tylko musze sie przyznac ten porod byl najgorszy ze wszystkich 🤢 a niby mowia ze szybciej sie rodzi przy kolejnych dzieciach no u mnie bynajmniej sie nie sprawdzilo uwazajcie na siebie i babelki ,a jeszcze co mi lekarz w srode zrobil maly masaz szyjki i kazal brodawki masowac wiec masowalam i cieple kapiele no i pomoglo a dlatego kazal bo dzidek byl duzy i ciezko by mi sie go rodzilo w terminie czy po mial 3820g i 54 cm no to zmywam sie 😘 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia Doris25 Napisano 1 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 1 Czerwca 2011 Ja coś czuje, że jak polecimy to wszystkie na raz i na forum temat czerwcowki będzie pusto i cicho jak makiem zasiał 🤪 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia nika1306 Napisano 1 Czerwca 2011 Autor Mamusia Udostępnij to Napisano 1 Czerwca 2011 u nas bedzie jedno wielkie czerwcowe rozpakowanie he he kurde odebrałam 3 telefony jak ja to lubie 😁 1 tele - No urodziłas juz bo mi sie sniło ze urodziłas ?! 2 tele- hej a ty urodziłas juz czy jeszcze chodzisz w TEJ ciąży ? 3 tele- no kiedy Ty wkoncu rodzisz? kuźwa ja urodze to im nie powiem bo mnie tek drecza 🤢 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia agata_j Napisano 1 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 1 Czerwca 2011 trzeba bedzie nowe forum otworzyć 🙂 czerwcowe mamusie 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia Malgorzatta Napisano 1 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 1 Czerwca 2011 nika1306 napisał(a):u nas bedzie jedno wielkie czerwcowe rozpakowanie he he kurde odebrałam 3 telefony jak ja to lubie 😁 1 tele - No urodziłas juz bo mi sie sniło ze urodziłas ?! 2 tele- hej a ty urodziłas juz czy jeszcze chodzisz w TEJ ciąży ? 3 tele- no kiedy Ty wkoncu rodzisz? kuźwa ja urodze to im nie powiem bo mnie tek drecza 🤢 heheheh dobre 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia BarbaraK Napisano 1 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 1 Czerwca 2011 Hej Laski 🙂 Ale u mnie się dzieje... Nie mam czasu na kompa, zabiegana jestem strasznie wykańczaniem domu, a że lepiej się czuję (bo plecki przestały mnie boleć - tylko jak przesadzam i coś podniosę, za długo chodzę to bolą 🙂) I jeszcze pranie, sprzątanie, jak to w domu 🙂 Zaległości mam na brzuszku ogromne. Może poźniej to ogarne, bo jestem ciekawa co tam pisałyście 🙂 Teraz już raczej będę dbać, by byc na bieżąco, bo poźniej to wszystko ciężko opanować 🙂 Ogólnie to ja nadal jestem w dwupaku - byłam w piątek u gina, ok wszystko Dzidziuś waży ok 3 kg, wszystko dobrze się rozwija, wód płodowych dobra ilość. Ale za to ja znowu przybrałam na wadze - od początku +13 kg, ale cóż i tak nie jest źle 🙂 Ale u mnie gorąco, masakra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia Malgorzatta Napisano 1 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 1 Czerwca 2011 a ja mam pytanie, dlaczego potem sie musimy gdzieś przenosić na jakieś inne forum? nie możemy tak zostać tu i dalej sobie pisać? bo coś mikaanka założyła gdzieś, i co? musimy tam się przenosić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia nika1306 Napisano 1 Czerwca 2011 Autor Mamusia Udostępnij to Napisano 1 Czerwca 2011 nio super ze sie odezwałs bo tu wszyscy o ciebie pytali 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia nika1306 Napisano 1 Czerwca 2011 Autor Mamusia Udostępnij to Napisano 1 Czerwca 2011 Malgorzatta napisał(a):a ja mam pytanie, dlaczego potem sie musimy gdzieś przenosić na jakieś inne forum? nie możemy tak zostać tu i dalej sobie pisać? bo coś mikaanka założyła gdzieś, i co? musimy tam się przenosić? bo tam juz jestesmy Mamusie 🙂 rozpakowane 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia BarbaraK Napisano 1 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 1 Czerwca 2011 Dzięki za pamięć 🙂 Wstawałam rano na budowę i wracałam poźno - wczoraj np przed 22 więc tylko szybki prysznic i podusia. A spałam dzięki temu jak niemowle 🙂 A i jeszcze wyprawkę kompletowałam - ale i tak jeszcze mi brakuje mnóstwo rzeczy... A stanik do karmienia - porażka, mam nadzieje, że mi urosną piersi bo duży jak spadochron. Ale fajny, mięciutki i ładny - zamówiłam przez neta z firmy canpol babies - polecam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia nika1306 Napisano 1 Czerwca 2011 Autor Mamusia Udostępnij to Napisano 1 Czerwca 2011 Basia Bob Budowniczy co wszystko rozpierniczy 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia Malgorzatta Napisano 1 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 1 Czerwca 2011 nika1306 napisał(a):Malgorzatta napisał(a):a ja mam pytanie, dlaczego potem sie musimy gdzieś przenosić na jakieś inne forum? nie możemy tak zostać tu i dalej sobie pisać? bo coś mikaanka założyła gdzieś, i co? musimy tam się przenosić? bo tam juz jestesmy Mamusie 🙂 rozpakowane 🙂 no tak, ale to nei zmienia faktu że tak naprawdę zostaniemy czerwcówkami 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia czerwcowka Napisano 1 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 1 Czerwca 2011 kurde kuje mnie w pipce cały czas i co jakiś czas jakby mi ktoś nóż w brzuch na chwilkę dosłownie wbijał niezły dzień dziecka.. Nika a Ty czujesz przy takim rozwarciu jakby Ci Maluszek prawie "wypadał " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia Malgorzatta Napisano 1 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 1 Czerwca 2011 tak sprawdzam forum, i np. dziewczyny z kwietnia 2011 dalej się udzielają w swoim wątku..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia BarbaraK Napisano 1 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 1 Czerwca 2011 nika1306 napisał(a):Basia Bob Budowniczy co wszystko rozpierniczy 🙂 😁 he he - dobre! Dam Ci za to oklaska, a co?! 😜 Za 27 minut 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Społeczność
Ciąża i poród
Dziecko
Aktywność