Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Eleeza GRATULACJE 🙂

Ja dopiero na początku kwietnia mam nadzieję poznać płeć-wybieram się na usg połówkowe tylko jeszcze nie wiem gdzie zrobię. Czy któraś z Was się orientuje kto w Szczecinie robi usg 3D i który z lekarzy jest dobry bo porządny sprzęt to nie wszystko 🙃

• Odpowiedzi 39,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Diviana

2077

• Paninka

2060

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
jolajola81- ja od zawsze marzyłam o córeczce, ale od kiedy zaszłam w ciążę czułam, że to chłopczyk i wszyscy mi mówili, że będę miała synka. Na poprzenim usg gin tak uchwyciła maluszka, że było widać spore zgrubienie między nóżkami, więc było realne podejrzenie, że to synek 🙂i ja już się nastawiłam na chłopczyka. A tu proszę taka niespodzianka. Tzn. nie zrozumcie mnie źle, z synka też bardzo bym się cieszyła, ale u męża w rodzinie od 4 pokoleń nie urodziła się żadna dziewczynka, więc chciałam wyrównać proporcje w rodzinie 😁 😁 A następny i tak będzie pewnie chłopczyk 🙂

• Mamusia
Eleeza to sie pewnie wszyscy ciesza... przewaznie jest tak, ze mamy chcialy by corke a tatusiowie syna 🙂 u was pierwsze dziecko wiec to w sumie bez roznicy z kazdego dziecka sie kazdy cieszy czy to chlopiec czy dziewczynka. My za jakis 3-4 tygodnie pojdziemy na usg.

• Mamusia
Jak zaszłam w ciążę to już nie miało aż takiego znaczenia jaka płeć, strasznie się martwiłam czy z Maluchem wszystko jest ok. No ale skoro Dzieciątko dobrze się rozwija a do tego najprawdopodobniej jest dziewczynką to pozostaje mi tylko się cieszyć 😁 😁

Matko święta 🤪 🤪 🤪 Poszłyśmy z Majeczką do sklepu i nastawiłyśmy ogórkową do gotowania a tu już 4 strony 🙂 🙂 🙂

Eleeza gratuluję córeczki. Ja mam już dwie hihi 😁 😁 😁 Super że ładnie rośnie i nogi będzie miała zgrabne hihi...
PS. No a jak lekarz się pomylił to z takimi nogami to piłkarz będzie 🤪 🤪 🤪

• Mamusia
Pączka zjadłam jednego, i było i po nim niedobrze ☺️ ☺️ 🤨 😮
Co do brzusia jest juz lepiej 🙂 Nie boli nawet jak do łazienki idę 🙂 😆 😆 😆 😆
O dziwo jakpoleże na lewym boku zaczyna boleć, a jak położe się na plecach przestaje...Poleże i wiem jedno nie będę już robić porzadków w szafie, ani siedzieć długo........koniec leże ai już nic nie robie.
ElizeGratuluje córeczki 🙂

Eleeza napisał(a):
Marta- dzięki 🙂 Może będziesz miała trzy córeczki 😉 Tak jak moja mama 🙂 Ona sobie bardzo chwaliła taki stan rzeczy. Gorzej z tatą 😉 Po trzeciej córze skapitulował 😁 😁
Wszystko ma swoje dobre strony. Dziewczynki wiem już jak pielęgnować, wychowywać, jak działają itp. Chłopca trzeba się będzie nauczyć 🙂 🙂 🙂
Przyjaciel mojego męża jak się dowiedział że jestem w ciąży, powiedział od razu będzie trzecia dziewczyna zobaczysz 🙂 🙂 🙂 Sam ma 3 córki 🙂 🙂 🙂
I zawsze mieliśmy z niego ubaw.
Ja ci powiem, że wszystko mi jedno. Oczywiście pocichutku liczę na synka. Ale nie jest to jakiś cel naszego życia. Już wiemy, ze jak będzie dziewczynka będzie Julia 🙂 🙂 🙂
Pewne jest to, że więcej dzieci nie planujemy hihi 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
Marta-lion- w razie czego polecam teorię mojego taty, który twierdzi, że prawdziwi mężczyźni mają same córki 😁 Jak urodziła się moja młosza siostra i tata wrócił załamany do domu i powiedział mi i mojej starszej siostrze, że mamy siostrzyczkę, to moja siostra- tak na marginesie Twoja imienniczka- pogładziła go po głowie i powiedziała " nie martw się, będziesz królem" 😁 😁 😁 😁

• Mamusia
Hej dziewczyny!
Jeszcze nie przeczytałam co napisałyście, nadrobię później.

Nie wiem co mi jest. Mąż rano zadzwonił, posprzeczaliśmy się o głupotę i to z mojej winy. Ja się poryczałam, rzuciłam słuchawką, teraz też leżę i ryczę. Co ze mną jest nie tak?
Strasznie szybko się denerwuję i wybucham płaczem, czy to wina hormonów czy sobie wmawiam?
Jeszcze noc miałam nieciekawą, bo był sztorm i to taki, że aż szyby latały. Nie mogłam spać, tak się bałam. Co uderzenie wiatru to się spinałam i normalnie czułam, że dziecko denerwuje się razem ze mną.
Teraz mnie głowa boli, zapewne od płaczu.
Mam nadzieję, że mi szybko przejdzie

Inez wszystko z Tobą w porządku. Ciąża rządzi się takimi humorami. Nie martw się. Znajdź w dzisiejszym dniu jakieś słoneczko. W Polsce dziś tłusty czwartek 🙂 🙂 🙂