Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
dziewczyny a wy też macie zmiany nastrojów mój nomalnie mówi że gdybym nie była w ciąży to by mnie pogonił 😜 najpierw na niego krzycz a poźniej się przytulam. Wczoraj płakałam z 5 razy do tego śmiałam się nie wiem z czego a najgorsze było to że nie umiałam przestać... Podziwiam moją mame i m że wytrzymują ze mną 😜 🤪

• Odpowiedzi 39,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Diviana

2077

• Paninka

2060

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Anya napisał(a):
dziewczyny a wy też macie zmiany nastrojów mój nomalnie mówi że gdybym nie była w ciąży to by mnie pogonił 😜 najpierw na niego krzycz a poźniej się przytulam. Wczoraj płakałam z 5 razy do tego śmiałam się nie wiem z czego a najgorsze było to że nie umiałam przestać... Podziwiam moją mame i m że wytrzymują ze mną 😜 🤪

hehe ja sie potrafię wzruszyć nawet na reklamie pomidora 😮 ale co tam jesteśmy usprawiedliwione 😜

Noooo a pomyślcie jak ja wyglądałam jak tworzyłam stronkę sierpnióweczki 🙂 ledwo na oczy widziałam co ja tam wstawiam. A jak pierwszy raz słuchałam tą piosenkę ze strony głównej to też płakałam jak małe dziecko, że aż mój m na mnie tak dziwnie patrzał. hihihi 🙂

Hej brzuszki, któraś z Was ale nie pamiętam która wspominała, że możemy na stronce www powstawiać jakieś przepisy, może potem menu żywienia maluszka. Czy coś takiego. Co Wy o tym myślicie??

• Mamusia
DZIEŃ DOBRY
Jeżeli można Madalena mam jeszcze jedną sugestię.Ponieważ w galerii brzuszków wszystkie mamy takie same obrazki na stronie głównej to może by zdjęcia naszych buziek powklejać i to byłoby bardziej wesoło i miej montonnie.A poza tym na stronie głównej byłaby buzia a w środku właścicielka brzusia 🙂
Co Wy na to????
A i jeszcze jedno wysłałam Ci wczoraj na maila zdjęcie 🙂 Doszło?

madalena20 napisał(a):
Pati czekałam aż któraś z Was mi to zaproponuje!!!! Pati chyba muszę Ciebie i Martę zatrudnić jako głównych pomysłodawców stronki 🙂 hehehe
Nie stać cię moja droga hehe 🤪 🤪 🤪
Zawsze może nam jednak zlecic jakąś pracę 🙂

A zdjęcie dotarło ale ja je na moim kompie jakoś nie mogę otworzyć ale się nie martw jak będę u brata on ma lepszy sprzęt i na jego kompie nie ma żadnego problemu to je skopiuje i wieczorkiem wkleję do Twojej osobistej galerii 🙂

• Mamusia
No i jeszcze jeżeli będą mamuśki chciały możemy zamieścić linki do sprawdzonych sklepów internetowych gdzie można ubranka dla bobasków kupować np 🙂 Ja na razie zamawiam i testuje jak wyjdzie w praniu to będę mogła poleci gdzie najtaniej gdzie, dobra jakość, gdzie dobra obsługa itp.

• Mamusia
Dzień Dobry Brzuszki!
Już dziś pisałam o Starachowicach, ale nie mogłam się powstrzymać. Zawsze jak słyszę nazwę tej miejscowości to mi się buźka cieszy bo widzę minę tego kierowcy! Nadrobiłam trochę zaległości i mogę troszkę napisać 😉 Na początek:
Witam nową sierpnióweczkę Kornelkę !!!!!!!! Dobrze że jesteś i w końcu się ujawniłaś 😉
Marta-lion gratuluję sukienki 😉 Śliczna! A swoją drogą przypomniało mi się że podobną kupiłam sobie na Zosi komunię rok temu i zastanawiam się czy wejdę w nią na rocznicę (5.06) i bierzmowanie chrześnicy tydzień później 😉
Diviana Gratuluję podłóg i męża pracusia 😉 i tych serenek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jak ja bym tak chciała mieć więcej natury przestrzeni powietrza, aż się rozmarzyłam.... I stwierdziałam że świątecznie zrobimy sobie wypad do lasu poza Warszawkę!
Danieli gratuluję pięknego brzuszka 😉 Chyba muszę zrobić fotkę swojego 😉 cobym przestała być anonimowa, ale jak to mówią szewc bez butów chodzi 😉
moniq1984 zależy Ci na spodniach to może warto pomyśleć o kontakcie z krawcową i kupnie materiału??? Może wyszłoby taniej i miałabyć takie wymarzone?
Paninka + tak jak Eleeza naszą wróżką, jak Mart+lion i moniczka ekspertkami, mapa rochmistrzema a magdalena naczelnym informatykiem tak Ciebie możemy mianować forumowym kabareciarzem i naczelnym poprawiaczem humoru! WYstarczy że będziesz pisała co dziś wymyślił mąż 😉 Spłakałam się jak czytałam te twoje historie o drugiej ciężarnej w domu i kamuflażu!!!!!! A pająków patszników i karaluchów poprostu bym się bała więc podziwiam!!!!!!!! Mój kolega ze studió takowe hodował. Miał jeszcze patyczaki i ciągle opowiadał o swoich pupilkach!
jo-aneczka Piszesz o babińcu i podejściu męża! Marta -lion czeka na kolejną córkę , daniela też i ja też. Mój mąż jak usłyszała że dziewczyna to od razu zaśmiała się że biedna jego wątroba jak Ci zięciowie zacznął się schodzić! Bardzo się cieszy z kobitek choć obawia się naszych wspólnych "trudnych dni" i swojego stanu psychicznego w tym czasie, ale spoko jeszcze ma trochę czasu! 😉
magdalena szacun za ten ranking, stronę i twoje starania ! Podziwiam!!!!!!! i jestem zszokowana!
A na koniec się Wam pożalę: Wczoraj coś mnie totalnie rozłożyło. Nawet do kościółka nie poszłyśmy bo dreszcze, 39 gorączki i wszystko mnie boli! Mama w nocy pojacha mi do apteki i kupiła apap i ten obrzydliwy syrop dla ciężarnych (czy któraś z was jest w stanie to pić???) Dowiedziała się też że w ciązy nie wolno brać witaminy C - ot ciekawostka 😉 Więc kupiła mi cytynkę i miodzik i tak się kuruję. Problem polaga na tym że dziś miałam iść zrobić posiew moczu i glukozę i znów wszystko się przesunie a już chcę wiedzieć co z ta bakterią!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Miłego dnia!

Ja idę do wyrka pod kołderkę z herbatką cytrynką miodem i syropem malinowo-porzeczkowo-czosnkowym (kto ten czosnek tam wsadził?)

• Mamusia
hej dziewczyny 🙂 zerknęłam do Was przez przypadek, pisałyście o stronce z przepisami 🙂 pod moim wpisem, nad suwaczkami, jest link do bloga, w którym jest kilka ciekawych (moim zdaniem) przepisów na dania dla dzieci 🙂 Więc zapraszam 🙂

(nota bene - jest wśród Was jakaś Gosia z Warszawy/Lublina ?? Moja koleżanka ma termin na sierpień... :P)

• Mamusia
no to walnęłam posta na pół strony!
Anya ja nastroje to mam!!!!!!!! NAjczęściej płaczę przed telewizorem, za kierownicą (niestety) i jak mnie moje dziwczyny wzruszą a o to ostatnio nie trudno!
Wczoraj jak byłam na uczelni to myślałam natomiast że kolegę rozszarpie bo robił stereo z profesorką! Jak mu zwróciłam uwagę (chciałam delikatnie ale nie wyszło) to nawet ona przestała mówić i spojrzała w moim kierunku! Na co ja dokończyłam słowami : "to że jestem podwójna nie oznacza że potrzebuję podwójnie sygnałów by je odebrać. Wolałabym posłuchać co Pani profesor mówi"
🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪

Idę do wyra i spać!

• Mamusia
karolciakam napisał(a):
no to walnęłam posta na pół strony!
Anya ja nastroje to mam!!!!!!!! NAjczęściej płaczę przed telewizorem, za kierownicą (niestety) i jak mnie moje dziwczyny wzruszą a o to ostatnio nie trudno!
Wczoraj jak byłam na uczelni to myślałam natomiast że kolegę rozszarpie bo robił stereo z profesorką! Jak mu zwróciłam uwagę (chciałam delikatnie ale nie wyszło) to nawet ona przestała mówić i spojrzała w moim kierunku! Na co ja dokończyłam słowami : "to że jestem podwójna nie oznacza że potrzebuję podwójnie sygnałów by je odebrać. Wolałabym posłuchać co Pani profesor mówi"
🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪

Idę do wyra i spać!

Ha ha ha dobra jesteś, ale należało mu sie 🙂 ja też mam humory jak mnie coś rozśmieszy to nie mogę przestać się śmiać i zalewam się aż łzami, najgorzej jak mnie na dyżurze tak najdzie i siedze i się śmieje i przeszkadzam stażystom którzy nie wiedza o co chodzi 🙂 Wzruszam się na widok małych zwierzatek i takich tycich ubranek i zaczynam mówić zanim pomyślę 🙂
Jak mówiłam stażystom że superwizję będę prowadziła do lipca., a jeden stażysta pyta dlaczega a ja bo będe wielorybem i trudno mi się będzie dotoczyć. Jeszcze to to pół biedy ale zdarza mi się głośno skomentować czyjąś garderobę (typu a ty co w taki serdak się ubrałaś zimno ci?) 😮 😮 😮 większośc jest zaskoczona ale rozumie że ciężarna, oststnio koleżanka mi powiedziała że mi chyba różne hamulce popuszczały i że się mnie boi ☺️

• Mamusia
Witajcie Brzuszki 🤪 🤪
o rety... dajcie spokój - własnie wróciłam z pierwszej odsłony Testu Obciążenia Glukozą do domu... normalnie to jest jakas maskara, myślałam że im tam elegancko serwetki na stole wyhaftuje... 😮 😮
to jest coś tak niebywale słodkiego... fuj! babeczka przyrządziła mi cały kubek tej magicznej mikstury, katastrofa... idę za 20 minut na kolejne pobranie krwi, a potem za godzinkę... 🥴 dobrze że już nie będę musiała tego pić... ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhh...
miłego dnia Dziewczęta!! 🤪 😁 🤪 😁 🤪 😁

• Mamusia
madalena20 napisał(a):
karolciakam a czemu nie można brac witaminę C w ciąży pierwszy raz o tym słyszę i trochę się dziwię. Myślę, że można tylko nie można jej przedawkować.

Tak powiedziała farmacutka 😉 Też byłąm zdziwiona! Może dlatego właśnie żeby nie przedawkować??? Bo w ostateczności powiedziała że ewentualnie taką słabszą to moze mi dać , ale mama stwierdziła że jak nie to lepiej nie! i obie doszły do wniosku że lepiej cytrynka i kiwi 😉