Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 39,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Diviana

2077

• Paninka

2060

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Teraz leje jeszcze mocniej....

Dziewczyny ale ja Wam zazdroszczę tych brzuszkowych spotkań w realu.... Kurcze, że też reszta z nas jest tak porozrzucana po tej Polsce 🙂

No... jasne... a potem w Faktach będą mówić, że babka w pociągu urodziła 🤪 🤪 🤪

hihi.. zmierza do mnie siostra z odsieczą... bo ja durna parasol mam w garażu a nie mam nic na obiad i muszę do sklepu podejść... a tu leje...a siostrzyczka kochana jest.. niesie parasol i kalosze 😎

To na razie dziewczynki 🙂

• Mamusia
Witajcie Kobitki 🙂
Witam ulala 😉 Ja tez źle znosiłam Fenoterol. Brałam go 4 razy dziennie ale mój lekarz zmienił mi dawkowanie po pół tabletki 8 razy dziennie. 🙂 Co prawda jest to dosyc upierdliwe, bo wychodzi co trzy godziny ale serducho sie uspokoilo i rącie nie latają 😉 😉 😉
U Nas też sie rozpadało jak cholera 🤨
Ale powiem Wam, że wczoraj to tak się wkurzyłam na tego mojego Krzysia, że masakra. Wcześniej, jak patrzyłam na wózie z internetu to on mówil, ze nie bo lepiej ze sklepu zobaczyc na własne oczy, pomacac i wtedy kupić, a wczoraj stwierdził, że lepiej z internetu zamówic bo wyniesie taniej i lepsze promocje są 😠 😠 😠 😠 😠 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 Normalnie myslałam, że go zatłukę 😠 Teraz tylko trzymac kciuki, zebysmuy nie czekali na pojazd 8 tyg lub dłużej 🥴 🥴 🥴
mapa nie denerwuj się, ja tez miałam stresa jak cholera ale moc sierpnióweczek zdziałała cuda 😉 😉 😉 😉 U ciebie tez na pewno bedzie wszystko dobrze 😉 😉 😉 😘

• Mamusia
Foga mam taką samą firanke w sypialni, jest super bardzo mi sie podoba, w ogóle masz bardzo ładne firanki ja musze mieć niestety do samego dołu wszystkie bo mam mieszkanie na parterze i od ulicy, a sypialnie od strony drzewek i małego lasku wiec mogę jedynie tutaj zrobić sobie krótsze firaneczki.
Ulala witaj
Okna już umyłam w pokoiku, firanki poprane poprasowane i powieszone, ogarnełam pokoik Witusia i już nawet łóżeczko zrobiłam na tip top mam nadzieje ze sie nie zakurzy 🥴, ale nie mogłam sie powstrzymac, teraz lece robić obiadek, łazaneczki, musze pojeść bo potem już kiszona kapustka bedzie nie wskazana niestety.

• Mamusia
Hej brzucholki!!!
U nas leje i leje samopoczucie nie zaciekawe mala od wczoraj wykonuje dziwne odruchy tak jak by na swiat chciala juz przyjsc noi do tego skurcze mam nadzieje ze jeszcze troszke pobedzie w brzuszku choc do 1 sierpnia w piatek wizyta u lekarza zobaczymy co tam u niej slychac 🙂 🙂 🙂

Witaj ulala 🙂

Diviana napisał(a):
Moniq co do depilacji to ja nie mam pojęcia 🤔
Aniołek specjalnie dla Ciebie wózeczek:

Jaka cudna myszka w tle 🤪 🤪 😁 😁 Wózeczek też bardzo ładny, dziewczęcy typowo 🙂 🙂

• Mamusia
sliczne macie dziewczynki wozeczki!!!! 🤪 🤪 🤪

a ja postanowilam ze przespie to dziwne samopoczucie...i jak juz wkoncu prawie usnelam i zaczynalo mi sie blogo robic to.... tesciowa mnie obudzila 😠 😠zeby mi powiedziec ze moja kocica zlapala myszke i lezy teraz na podworku i jej pilnuje 😠 ale w ostatniej chwili sie opanowalm ugryzlam w jezyk i przemilczalam...jestem z siebie dumna 😉 bo mialam ochote ja zagryzc 😠