Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 39,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Diviana

2077

• Paninka

2060

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

DZIEŃ DOBRY 🙂 🙂
Muszę skoczyć do sklepu, żeby móc jakieś śniadanie zjeść, bo ani kawałka pieczywa w domu 🤢 😠

Oby tylko się pogoda taka jaka jest utrzymała 🙂 😜 Czyli pochmurno 😁 🙂

Dzień dobry Brzuszki, my tez meldujemy się razem.
I od razu odmeldowujemy się, bo dziś mam pracowity dzień. Zajrzę do was po południu.
Życzę miłego dnia

• Mamusia
ja to sie wije ale na kanapie...jakos strasznie mi nie wygodnie duszno i goraco 😮 nie do zycia dzisiaj jestem...koncze kawke moze mnie troszke obudzi...
i dostalam dzisiaj dwa worki ciuszkow rozowych ale tak na moje oko to na jakies dwa latka wiec troszke musza poczekac 😉

dzień dobry brzuszki
U nas tez bez zmian 🙂Chociaż wieczorkiem nie czułam sie za dobrze,mąz juz chciał jechac na pogotowie.Miałam straszne bóle kregosłupa,ale połozyłam sie i przeszło.
U nas po burzy strasznie duszno,nie ma czym oddychać.
Ciekawa jak magdalena??
Aniołek Aasia super wieści 🙂
foga gratuluje udanej wizyty 🙂

• Mamusia
Dzieńdobry Brzucholinki!

Meldujemy ,że występujemy w dwupaku 😜
Od rana burza była, obecnie sobie poszła padać równiez przestało.
Czekam niecierpliwie na listonosza z paczuszką (mój cyckonosz do karmienia ma przyjść).
Jutro mamy KTG - już się doczekać nie mogę.
Ogarnę się i mykam do sklepu po coś do picia bo w domu nic nie ma a mnie ostatnio suszy jak nie wiem.

Tak się zastanawiam...jak szybko postępuje takie wapnienie łożyska?
Jesli Łożysko będzie już do d.. a mały nie będzie się kwapił by na świat wyjść to będą wywoływac chyba?
Mnie nawet na rękę by to było - znałabym konkretną datę porodu 😉 😉

Póki co mam nadzieje,że oprócz ciasnoty w brzuszku to nic mojemu maluszkowi nie dokucza.
zapraszamy z Fifim na kawkę 🙂

Witam Brzusie i mamusie 🙂

U mnie noc okropna, tak duszno było że nie miałam czym oddychać, spociłam się za przeproszeniem jak świnka, wszystko mnie swędziało....co chwila na siku latałam.... 🤢 🤢 Kurde mam dosyć tego spania o ile to spaniem można nazwać 🤢
Ja po śniadanku, teraz kawka. Zapraszam 🙂
Później wybieram się na miasto trochę spraw muszę pozałatwiać.
I wczoraj się zdecydowaliśmy że łazienka będzie w zieleni 🙂
A tu Diviana firanka tylko zdjęcia ciemne bo pod słońce. Firana zawieszona tak na sztukę bo nie ma taśmy no i nie uprana jeszcze. Czekam na firany do pokoju i wtedy się biorę do dzieła 🙂

• Mamusia
Daniela powiem Ci że firanka prezentuje się bardzo ładnie, mogłabyś jeszcze raz linka do niej wrzucić bo naprawdę ciekawy efekt. A będziesz zawieszała do niej jakieś zasłony? Ja mam ten problem że mam pojedyńczy karnisz w kuchni, bo miałam na początku inny zamysł, który okazał się drogi bardzo niestety :/

Diviana napisał(a):
Daniela powiem Ci że firanka prezentuje się bardzo ładnie, mogłabyś jeszcze raz linka do niej wrzucić bo naprawdę ciekawy efekt. A będziesz zawieszała do niej jakieś zasłony? Ja mam ten problem że mam pojedyńczy karnisz w kuchni, bo miałam na początku inny zamysł, który okazał się drogi bardzo niestety :/

tu link http://allegro.pl/firanka-kuchenna-kawy-190x-100-i1703541164.html ale widzę że babka ponownie jeszcze jej nie wystawiła. Ona jest w kolorze ecru. Ja mam też pojedynczy karnisz zresztą wszędzie mam pojedyncze więc zasłonka odpada. Ja myślałam o rolecie bambusowej do kuchni a o normalnych do pokoju.
A najlepszy mój mąż wczoraj widział firankę powieszoną i chwalił a dzisiaj ją mierzyłam żeby sprawdzić ile taśmy muszę kupić a on do mnie a co ta firana taka brudna 😁 😁 😁 a to kolor ecru przecież 😁

• Mamusia
Daniela napisał(a):
Diviana napisał(a):

tu link http://allegro.pl/firanka-kuchenna-kawy-190x-100-i1703541164.html ale widzę że babka ponownie jeszcze jej nie wystawiła. Ona jest w kolorze ecru. Ja mam też pojedynczy karnisz zresztą wszędzie mam pojedyncze więc zasłonka odpada. Ja myślałam o rolecie bambusowej do kuchni a o normalnych do pokoju.
A najlepszy mój mąż wczoraj widział firankę powieszoną i chwalił a dzisiaj ją mierzyłam żeby sprawdzić ile taśmy muszę kupić a on do mnie a co ta firana taka brudna 😁 😁 😁 a to kolor ecru przecież 😁

My też myślimy o roletach właśnie w przyszłości, a takie bambusowe ładnie wyglądają, choć pewnie zdecydujemy się na coś praktyczniejszego, bo ponoć trudno się czyści. A co do kolorów to mój mąż też pewnie by tak firankę skomentował 🙂

• Mamusia
ann5353 masz racje jak napisalas o tym to tez zauwazylam 😉 moze za duzo piszemy i przekroczylysmy limit 😉 😉 😁 😁

i mam pytanie do madaleny (chyba ze inna mamuska pamieta) pisalas kiedys o jakims rewelacyjnym sprayu do pepuszka...ja kolejny raz uzupelniam liste rzeczy do kupienia i oczywiscie nie zanotowalam jak podawalas ☺️ 😠

Paninka napisał(a):
ann5353 masz racje jak napisalas o tym to tez zauwazylam 😉 moze za duzo piszemy i przekroczylysmy limit 😉 😉 😁 😁

i mam pytanie do madaleny (chyba ze inna mamuska pamieta) pisalas kiedys o jakims rewelacyjnym sprayu do pepuszka...ja kolejny raz uzupelniam liste rzeczy do kupienia i oczywiscie nie zanotowalam jak podawalas ☺️ 😠

Octenisept
http://www.novamed.pl/srodek-do-dezynfekcji-octenisept-do-stosowania-na-rany-blone-sluzowa-i-skore

Diviana napisał(a):
A ten komplet jaki ładny http://allegro.pl/serduszka-panele-ekrany-firanki-dla-dzieci-i1713928015.html ale już wykupiony

Ceny nie duże to i ludzie biorą 😉 na innych aukcjach drożej bo sprawdzałam