Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 39,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Diviana

2077

• Paninka

2060

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
lydziaa84 napisał(a):
Magdalena witaj w domu. Szymek kochany- niech nie łobuzuje i da się mamie zregenerować 🙂

Dziewczyny jabłecznik w piekarniku- zobaczymy czy mój działa 🙂 z dedykacją dla karolci żeby się już męczyć nie musiała 🙂

Miejmy nadzieję, że się uda 🙂

• Mamusia
jolajola81 napisał(a):
Diviana napisał(a):
jolajola właśnie to efekt chyba samotności ale dziś grzecznie leże tylko umywalki umyłam w łazience i kibelek i kuwete dla kota, a zjem sobie sernika na zimno.

Zrobiłaś czy kupiłaś ten sernik?
A za mną chodzi ta kawa mrożona bezkofeinowa czekoladowo- miętowa 🙃
Pojadę dziś zawieść zwolnienie to chyba zajadę do arkadi i sobie kupię.

Widzę że a kawa zrobiła furorę 😉 😉 o może jeszcze raz się na nią umówimy??

• Mamusia
lydziaa84 napisał(a):
Magdalena witaj w domu. Szymek kochany- niech nie łobuzuje i da się mamie zregenerować 🙂

Dziewczyny jabłecznik w piekarniku- zobaczymy czy mój działa 🙂 z dedykacją dla karolci żeby się już męczyć nie musiała 🙂

Oklask dla Ciebie 🙂 Jesteś wielka 😘

• Mamusia
Inez napisał(a):
_Evelina_ napisał(a):
A co do 2 imion to tez mnie naszlo zeby dac. Wiktoria Elżbieta bo moja mama i tesciowa maja na imie Elzbieta.Ale moj maz jest przeciwny.

Brzmi jak angielska królowa 😁

Inez wyjełaś mi słowa z ust 😁

• Mamusia
Andzelika napisał(a):
A mojemu Kubie się odwidziało imię Oliwier, bo stwierdził że jak zawoła syna to 10 dzieci się zleci 😁 I chce Juliusza 😮 Julek ładnie, ale mi bardziej się chyba już Julian podoba. 😁

Andżelika ja mam nadzieję że mojemu Jaśkowi się odwidzi Eliza 😉 A na moją Julię częso wołam Juliusz 😉

• Mamusia
lydziaa84 napisał(a):
Inez napisał(a):
Artykuł na temat, że są ludzie i parapety 😮

http://trzynastego.bloog.pl/id,330068182,title,Co-jesli-maz-zada-syna,index.html?ticaid=6cbfb

Bez komentarza

Brak komentarza to najlepszy komentarz 🙂

• Mamusia
http://www.astrolabium.pl/astrologia/zodiak/znaki-zodiaku/255-lew
o to jakie nasze dzieciaczki będą 🙂

dziecko - lew:
Lubi być chwalone i nie znosi sprzeciwu. Zawsze mu mało słodyczy, prezentów i nagród. Jest bardzo odważne. Śmiałym i władczym gestem wyciągnie rączkę do obcego psa. Jak zapragnie wiaderka kolegi, to na pewno je zdobędzie. Ma tendencje do wychowywania swoich opiekunów. Spotkawszy się z odmową, będzie rzucał się na podłogę, aż ustąpisz. Musisz go często chwalić, a rzadko krytykować. Trudy wychowawcze będą Ci w przyszłości wynagrodzone. Możesz być pewna, że w dorosłym życiu dużo osiągnie.

• Mamusia
Witajcie Mamusie

Moniczek serdecznie gratuluję duużej córci

Madziu witaj w domku 🙂 I powtórzę się- Szymek słodziak 🙂

Marta urodzinowo-imieninowe życzenia wszystkiego naj naj naj 🙂

Ja się dziś wybrałam komunikacją miejską na drugi koniec Poznania (zajęło mi to prawie 1,5 godziny) do kosmetyczki ☺️ ☺️ W połowie drogi miałam łzy w oczach i myślałam, że już się nie doczłapię 😞 Na szczęście dałam radę, a później przyjechał po mnie mąż. W międzyczasie zaliczyłam wizytę na poczcie, tradycyjnie odstałam swoje w kolejce, tym razem nie godzinę (jak ostatnio) tylko 10 minut.
Jak wracałam z tej eskapady to przypomniały mi się wczorajsze proroctwa Pati i już nie wydawały mi się aż tak bardzo abstrakcyjne ☺️ ☺️

Chyba już czas zacząc dopuszczać do siebie myśl, że u mnie też może się już niedługo zacząć....

Poleżałam sobie kilka godzin w łóżeczku i powoli wracam do krainy żywych 😉

Dziewczynki też macie wrażenie, że każdy kolejny dzień jest coraz trudniejszy? Mnie przeraża ilu rzeczy nie mogę już zrobić i to często takich z pozoru łatwych i nie wymagających wielkiej siły 😞

Co do znaku to mi ostatnio znajoma powiedziała, że ma córkę Lwiątko - uparciuszek niezły. Zobaczymy jak to u nas będzie. Za to szef kebaba u mnie w mieście - Turek - powiedział, że dobrze, że Lew, bo bardzo dobry znak (może dlatego, że on sam jest Lew), ale ogólnie oni bardzo pod uwagę biorą znaki zodiaku i potrafi o każdym coś powiedzieć, co faktycznie się zgadza. 🙂

No, a ja siedzę na mieszkaniu u mnie, umyłam podłogi, Kuba powiesił firanki (musiałam go wykorzystać, jest tylko na weekend 😁), remont skończony trzeba posprzątać i powoli się sprowadzać, żeby nas jakaś niespodzianka nie nastała 😁 😁 😁

Madzia jeszcze raz gratulacje, Szymuś słodziutki 😘 🙂 🙂 Buziaki dla Was 😘

• Mamusia
Witajcie Laseczki 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
Oliwka jest juz w domku 😁 😁 😁 😁 😁 😁 Ale to jeszcze nie koniec hospitalizacji, bo jeszcze musimy zrobić dodatkowe badania i z powrotem z wynikami do kliniki 😞 Ale lekarz powiedział, że skoro druga nerka działa bez zarzutu to na pewno będzie dobrze. 😉
A co tam u Was, niestety zaległości nie dam rady nadrobić ale widzę że kolejne dzieciaczki na świecie 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 Gratuluję szczęśliwym mamusią i dużo zdrówka dla maluszków 😉 😉 😉 😉 😉