Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Pati - to czytaj nas i pisz z nami.........na inne strony nawet nie zaglądaj......... ja już od bardzo dawna nic oprócz Brzuszka nie czytam.....i chyba lepiej jest żyć w niewiedzy 🙂 Będzie dobrze, zobaczysz 🙂

A mi dziś pierwszy raz w tej ciąży napuchła - co dziwne - jedna noga w kostce.......dziwnie strasznie to wygląda...taka bańka.... 😮 😮

• Odpowiedzi 39,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Diviana

2077

• Paninka

2060

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Pati.. ale tylko Brzuszek i będzie ok 🙂 na inne pierdoły nawet nie patrz, bo tylko niepotrzebnie się dołujesz - trzymam kciuki, oby jutrzejszy dzień był dla Ciebie lepszy 😘

A mnie dalej dziwi ta jedna spuchnięta kostka..... dziwne uczucie...

• Mamusia
Dobranoc dobranoc 😉
A ja spać nie mogę 🥴
Pisałam wam dziś (wczoraj) o mojej ciociuni i ściągnęłam ją myślami! Przyjechała do mnie i nir miałam kiedy wejść na brzuszek 🙂

Ziuta gratuluję 😉 czekamy na więcej wieści. Jak duża dzidzia i jak się czujecie? Jak poród?

moniczek super że macie już TOSIĘ!!!!! Dużo zdróweczka 😉

karolcia12345i cudowny opis 😉 dziękuję za takie świadectwo, tyle w nim ciepła! A poczuć tego ciepłego mokrego klucha na brzuchu to rzeczywiście bezcenne 😉

aniołek życzę Wam dużo siły ii zdrowia! Mam nadzieję że to trudne początki i będzie już tylko lepiej!

Diviana i Daniela gratuluję skończonego 38 tc. 😉

Wczoraj zadzwonili od Jaśka z pracy żeby pojechał do Katowic. Ni chciał mnie zostawiać z Julią, ale powiedziałam mu żeby pojechał, Rano ma wrócić! I wiecie co? Oczywiście teraz mam schizę!!!!!!! Mała skacze w brzuchu a aja zaciskam nogi jak tylko mogę 😉 Przysnęłam ale obudziły mnie dziwne skurcze - bardzie chyba we śnie niż na jawie. Włączyłam więc laptopa nadrobiłam zaległości żeby wyciszyć głupie myśli i skurcze 🙃 🥴 🥴 Normalnie to bym sobie poszła pod prysznic dla relaksu ale... nie mam CIEPŁEJ WODY! Niedzielna ulewa chyba uszkodziła nam piec i dopiero może jutro ktoś nam to zrobi!!!

teraz znów spróbuję zasnąć ale coś kiepsko to widzę! Jeśli ma coś z tego być to proszę o poranek, co by m. zdążył wrócić!

Słodkich snów!!!!!!!!!!

• Mamusia
Dzień dobry
Karolciakam dziękuję bardzo, ja dziś w nocy też kilka skurczy miałam, a mój zadowolony mąż stwierdził że do weekendu się rozhulają i urodzę 🙂 Więc karolciakam może rezerwacja tej sali na solcu to nie głupi pomysł 🙂
Mój mąż ma dziś spotkanie projektowe a potem imprezę w firmie, bardziej to kolacja niż impreza więc wróci dopiero o 22 mam nadzieję ze nie zacznę rodzić.
Wszystkim wizytowym mamusiom życzę powodzenia

• Mamusia
A ja właśnie uświadomiłam sobie że się bawię, poszłam do pokoju małej powyjmowalam ubranka z komody, choć już były ładnie ułożone i sobie dobieram jak ją będe ubierała body do śpioszków i sukieneczki do pajacykow, zupełnie jak dziecko ale jaka frajda ☺️ tylko będe musiała jeszcze przecież spowrotem to poskładać i poukładać 😁

• Mamusia
Diviana napisał(a):
A ja właśnie uświadomiłam sobie że się bawię, poszłam do pokoju małej powyjmowalam ubranka z komody, choć już były ładnie ułożone i sobie dobieram jak ją będe ubierała body do śpioszków i sukieneczki do pajacykow, zupełnie jak dziecko ale jaka frajda ☺️ tylko będe musiała jeszcze przecież spowrotem to poskładać i poukładać 😁

Hejka 😉
Diviana No to możesz sobie jeszcze do tego włączyć radio bajka lub stację dla dzieci 😉 Ja nie znoszę układania ubrań dlatego jak już uprasowałam to zamknęłam szufladę i czekam. Tylko JUlcia i Zosia co jakś czas ją otwierają i pokazują wszystkim ubranka 😉

Jak widzicie dotrwałam do rana 😉 Ufff... ale mam wrażenie że to nastąpi dziś albo jutro bo taka odrętwiała jestem i od krzyża promieniuje! 😁 😁 😁 😁 😁 Oby bo już mam dość tego czekania. Z dziewczynami to się zaczynało i kończyło a teraz jakieś cyrki i schizy... a to czop, a to śluz, a to skurcze i twardnienie brzucha to opinia lekarza, to Mała cichnie to się wierci - istne szaleństwo!!!!!!!!

powodzenie wizytowym mamusiom 😉

• Mamusia
Karolciakam ja też nie lubię układać ale jakoś nie mogę się powstrzymać, takie śliczne te maleńkie ubranka są jak dla lalki ☺️ ☺️ ☺️ a telewizora nie mam, a radio jest na górze na siłowni a sama tam nie włażę.
A jak Ty czujesz że już blisko no to faktycznie może dla Ciebie trzeba jabłecznik piec albo gołąbki robić 🙂 wszak Twoje dziewczynki raczej spieszyły się na świat.

Dzień Dobry 🙂

Diviana
i Daniela gratuluję ukończenia 38 tygodnia ciąży. 🙂

milium gratuluję i życzę dużo zdrówka dla Was. 🙂

siehankowa ale super nasze bobaski dzisiaj skończyły 2 tygodnie, ehh jak ten czas szybko leci 🙂

Dzień Dobry!!!
Millum -gratulacje 🤪 mam nadzieję, że było szybko i sprawnie 🙂 Czyli jednak dobre przeczucie wczoraj miałaś 🙂

karolcia - no szkoda mi ciebie... tak już wyczekujesz na malutką... mam nadzieję, że w końcu i Ty sie rozpakujesz....
Mnie doktorek nie pocieszył.. na pewno jeszcze pochodzę 🙂 Tylko nie wiem co z tym starzejącym się łożyskiem 🤢

Dzień dobry 😁

Millium gratuluję- ale się cieszę 🤪 🤪 🤪

Diviana, Daniela gratuluję 38tc 🙂

Foga
to, że łożysko się starzeje na tym etapie to naturalne.
Powiedział Ci, który stopień dojrzałości ma?

Dzień dobry wszytskim 🙂 🙂 😜

O jakie wieści 🤪

Milium serdeczne gratulacje 😘 😘 No i mamy kolejnego dzidziusia 🤪

Foga ja kiedyś pisałam co to znaczy te starzenie się łożyska, w gazecie znalazłam, ale już nie pamiętam za bardzo. Wiem tyle, tak jak Mapa napisała, na tym etapie ciąży to nic złego, więc nie masz się co martwić. 🙂

Wizytowym mamą życzę powodzenie, a pragnącym rozpakowania, oby coś się ruszyło po badaniu 😜

I naszym 2-tygodniowym bobaskom WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE 😘 😘

• Mamusia
Dziękujemy ślicznie za miłe słowa...Było bardzo ciężko....Ale nie ma co narzekac jak się ma taki cud w domu...generalnie stracilam duzo krwi w czasie operacji 1.5 litra...opuchlizna na stopach ... bolący brzuc i spory problem z karmieniem ...ale usmiech z buzi nie schodzi jak sie na Igorka patrzę 🙂)