Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
marta-lion napisał(a):
moniczek napisał(a):
nio śliczne te Wasze ślubne zdjęcia 😁 jo to brałam tak dawno ślub że nie mam zdjęć na płytce hahaha...
No to skaner moja droga 🙂 🙂 🙂 Ja mam łopatę i właśnie kopię 🤪 🤪 🤪

wspomnienia was wziely dziewczyny 🙂 🙂

• Odpowiedzi 39,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Diviana

2077

• Paninka

2060

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
monika835 napisał(a):
jolajola81 a ja slyszalam ze tunczyka w ciazy niemozna jesc!!!

ja tez slyszalam na poczatku ciazy... wiec nie jadlam dlugo, ale dalas sobie spokuj kiedys kobiety wszystko jadly i co? jak troche zjem moze mi nie zaszkodzi... ciagle czegos nie mozna 🙂

• Mamusia
jolajola81 napisał(a):
monika835 napisał(a):

ja tez slyszalam na poczatku ciazy... wiec nie jadlam dlugo, ale dalas sobie spokuj kiedys kobiety wszystko jadly i co? jak troche zjem moze mi nie zaszkodzi... ciagle czegos nie mozna 🙂

Dokładnie!
Mój mąż to mi wszystkiego broni. Wczoraj wyprosiłam ładnie żeby dał mi szklanki coli. No dał, ale z takim prychnięciem, że jak piłam to wyrzuty sumienia miałam ☺️
Więc muszę się kryć 😜

ja do pepsi mam słabość no i nie mogę się powstrzymać ☺️
dziewczyny wszystko z umiarem 😉 😜 a w necie jest mnóstwo sprzecznych informacji niestety - nie dajmy się zwariować 🙃

moniczek napisał(a):
ja do pepsi mam słabość no i nie mogę się powstrzymać ☺️
dziewczyny wszystko z umiarem 😉 😜 a w necie jest mnóstwo sprzecznych informacji niestety - nie dajmy się zwariować 🙃
Popieram popieram. Ja z Emilią w ciąży to byłam jak zakonnica 🙂 Młoda i głupia byłam i wszystkich słuchałam, to niejadłam tego to tametgo, kawy nie piłam bo nie można itp, piłam dużo mleka, bo czym będziesz karmić. A potem się okazało że z mlekiem nie wolno też przesadzać jak ze wszystkim, bo Emilka prawie dostała skazy białkowej. No, a z Majką już nie byłam taka głupia. Wszystko z umiarem.

PS. A tuńczyka najadłam się wczoraj hihi 🙂 🙂 🙂

PS. Hihi Aniołek specjalnie dla Ciebie nie ucięłam głowy 🤪 🤪 🤪

Pati123 napisał(a):
Tak patrze że wszystkie macie zdjęcia w avatarze, a ja nie zaraz jakieś dołączę, jak się połapie jak 😁
Pisane było kilka razy, ale jakoś nie zbyt się do tego przywiązywałam 🙂
Musisz dać Edytuj mój profil>> wgrać zdjęcie z dysku (przeglądaj)>>> i zapisać zmiany w profilu (prawy górny róg).

Anya napisał(a):
widze że w kopaniu to marta-lion jest niezła
ślicznie wyglądasz jak pozostałe mamuśki
gratuluje wszystkim 🙂

ja niestetynie mam sie czym pochwalić ... 😞

Dziękuje dziewczynki 🙂

Anya to odkop najpiękniejsze 🙂 🙂 🙂 i wklej hihi 🤪 🤪 🤪

jolajola81 napisał(a):
marta jak ty taka mala i drobna udzwignelas taki tren? 😉
Jola. Hihi sama się dziwię 🙂 🙂 🙂 Ale nawet było oki. I jeszcze dzieci 🙂 🙂 🙂 U nas na wielu zdjęciach ze slubu pojawia się butelka z mlekiem, bo Maja pila wtedy dość często 🙂 🙂 🙂

Anya nie denerwuj lwa, bo lew to ja 🙂 🙂 🙂 Szukaj fotki.

Pati no to fakt lat ci przybyło nono.... HIhihihihih.... 🤪 🤪 🤪

• Mamusia
Oj Laseczki, jak wy pieknie wygladacie w tych sukniach, troszke wam zazdroszczę. Raz tez juz prawie staneła bym na slubnym kobiercu ale na moje szczęscie facet przed slubem okazał się totalnym palantem więc go zostawilam i wszystko odwołałam a teraz żyje bez slubu i jest mi dobrze. 🙂 Choc suknia nadal wisi w szafie..........
Martusia piekna ta Twoja suknia 🙂

• Mamusia
Inez napisał(a):
jolajola81 napisał(a):
monika835 napisał(a):

Dokładnie!
Mój mąż to mi wszystkiego broni. Wczoraj wyprosiłam ładnie żeby dał mi szklanki coli. No dał, ale z takim prychnięciem, że jak piłam to wyrzuty sumienia miałam ☺️
Więc muszę się kryć 😜

hehehehe to prawda dziewczyny kiedys kobiety jadly i nic im sie nie dzialo a my teraz chyba zbyt panikujemy 😁 a co do coli to mozesz sie napic nic ci nie bedzie a maz niech nie robi z tego jakiegos wielkiego a tego potrzeba nie raz ja np nie pije wogole kawy wiec cola mi nie zaszkodzi!!!Ja osatnio kupilam sobie paczka z ajerkoniakiem to moj maz tez burczal takze lepiej nie widza jak brzmi przyslowie "czego oczy nie widza temu sercu nie zal"heheh

• Mamusia
Śliczne zdjęcia Dziewczynki 🙂
Inez- ja całe życie byłam blondynką a przed ślubem mi się odmieniło i przyciemniłam włosy, a teraz nie wiem jak o sobie myśleć, ale oscyluję gdzieś w okolicach szatynki, chociaż po każdej wizycie u mojego fryzjera jestem coraz bliższa brunetki 😁 😁