Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Oj dziewczynki ale szalejecie 😁 😁 😁 Nie było mnie może ze 2godz a tu już 10 stron do nadrobienia 😮

Piękne ślubne zdjęcia, piękne suknie 🙂
Ja ślub brałam już dosyć dawno temu 14.08.2004r 😁 Może uda mi się później jakieś foto wyszperać.

Za chwilkę będziemy pałaszować obiad taka już jestem głodna że szok! I powiem Wam że ja cole popijam od czasu do czasu i teraz na słodkie mam okropną chęć tak już od ok.tygodnia

Zauważyłam też że już nogi na nogę za bardzo nie mogę kłaść bo brzuch boli 🥴

Foto wyszperane heh 😁

• Odpowiedzi 39,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Diviana

2077

• Paninka

2060

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Czy ja jestem jedyna panna na forum? wszystkie slicznie wygladalyscie na swoich slubach. my nigdy slubu nie planowalismy i na razie tez nie. moze za kilka lat. ale w tym roku w nasza 6 rocznice mam wyznaczony termin porodu. to najpiekniejszy prezent jaki moglismy sobie sprawic. 🙂 🙂

Paninka napisał(a):
Czy ja jestem jedyna panna na forum? wszystkie slicznie wygladalyscie na swoich slubach. my nigdy slubu nie planowalismy i na razie tez nie. moze za kilka lat. ale w tym roku w nasza 6 rocznice mam wyznaczony termin porodu. to najpiekniejszy prezent jaki moglismy sobie sprawic. 🙂 🙂
Paninka nie wiem, ale powiem ci że my też nie planowaliśmy hihi 🙂 🙂 🙂 Urodziła się Maja, Emilka jest moją córką z poprzedniego związku i tak jakoś dojrzeliśmy. W rok po narodzinach Majki wzięliśmy ślub. Teraz jeśli maluszek się spóźni się tydzień, urodzę w pierwszą rocznice ślubu hihi 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
Moi znajomi też żyli bez śluby mieli już dwoje dzieci, a gdy zapytali swojej 5-letniej córki co by chciała na urodziny, to powiedziała że jej największym marzeniem jest by wzięli ślub (nie wiem czy jakaś ingerencja kogoś strszego tu nie nastąpiła, czy 5-latka sama to wymyśliła) spakowali więc dzieciaki polecieli do Vegas i są małżeństwem 😁

• Mamusia
No no śliczne panny młode, ale mężowie też przystojni 😉 (żeby im żal nie było)
Przyszły mi spodnie i na szczęście pasują jak ulał- dobrze, bo w starych mi już niewygodnie 🙂
Miałam dziś fajny dzionek- z przyjaciółką buty ślubne jechałam kupić no, a po zakupach oczywiście zasłużone lody i kawka ☺️
W porównaniu do was to ja starą mężatką jestem hihi ślub braliśmy w październiku 2008 🙂
Jak coś wygrzebię to też wstawię

Hej Dziewczyny! Nie dam rady nadrobić zaległości w czytaniu - cały weekend na studiach, w pracy kupa roboty, więc nawet nie próbuję 🙂 Widzę, że dajecie zdjęcia ślubne, ślicznie wyglądacie. ja swojego nie dam, bo... mam tylko fotki na papierze, a skanera nie mam.. więc nie pochwalę się ... Może innym razem... Dziś zrobiłam spagetti carbonara (nie z proszku, bo tego nie jem), pycha wyszło, tylko czekam kiedy zgaga gigant mnie dopadnie 😉))) Pozdrawiam Was serdecznie

Hej dziewczyny nie było mnie prawie przez cały weekend a tu tyle się działo. Jakie piękne zdjęcia ślubne. Pozazdrościłam Wam i sama dodałam swoje. Braliśmy z mężem ślub 13 października 2007r.

W następny poniedziałek mam usg i może w końcu dowiem się jakiej płci jest dziecko. Odliczam dni do tego dnia i żeby szybciej leciał mi czas codziennie chodzimy na długie spacery z synkiem. Ogólnie jestem osobą, która długo nie posiedzi w jednym miejscu a w szczególności u siebie w domku. Martwi mnie tylko fakt, że od tego wiosennego spacerowania zaczęło mnie swędzic w gardle. Chyba za bardzo się odkrywałam. Mnie brzuszek też czasami pobolewa i zauważyłam, że najczęściej wieczorem twardnieje i wtedy odczuwam dyskomfort. Czy to nie za wcześnie na skurcze macicy???? Czy wy też to odczuwacie?

Anya napisał(a):
Paninka nie jesteś sama ja też jestem panną 🙂 i narazie nie planjemy nic zmieniać chociaż jak widze te śliczne poubierane dziewczyny to jedyny powód dla którego mogłabym zmienić zdanie :P

Paninka, ja tez jestem panną 🙂 tez o tym już pisałam - planowaliśmy ślub, ale zawsze były wydatki na coś innego, a stwierdziliśmy, że nie będziemy się zadłużać, a jak już brać ślub-to z pompą 😉 więc na razie żyjemy bez ślubu już 6 lat i jest nam tak dobrze 🙂 ważne, że się kochamy, mieszkamy razem, mamy wspólne mieszkanko i małą fasolkę w brzuszku 😁

• Mamusia
Zdrzemnęłam się trochę, a tu znowu zaległości.
Rzeczywiście ślubnie się zrobiło 😁 Super!

marta-lion wyobrażałam sobie Ciebie całkiem inaczej 🙂 Jako taką niską, pulchniutką mamusię z dużym biustem. Wiesz taka mama co się zawsze do niej biegnie po przyjściu ze szkoły i jest się do czego przytulić 😜 A tu proszę bardzo, chyba najszczuplejsza jesteś ze wszystkich dziewczyn 😁 😁 😁

Dziś na kolację placki ziemniaczane 🙂

• Mamusia
madalena20 napisał(a):
W następny poniedziałek mam usg i może w końcu dowiem się jakiej płci jest dziecko. Odliczam dni do tego dnia i żeby szybciej leciał mi czas codziennie chodzimy na długie spacery z synkiem. Ogólnie jestem osobą, która długo nie posiedzi w jednym miejscu a w szczególności u siebie w domku. Martwi mnie tylko fakt, że od tego wiosennego spacerowania zaczęło mnie swędzic w gardle. Chyba za bardzo się odkrywałam. Mnie brzuszek też czasami pobolewa i zauważyłam, że najczęściej wieczorem twardnieje i wtedy odczuwam dyskomfort. Czy to nie za wcześnie na skurcze macicy???? Czy wy też to odczuwacie?

Mi też twardnieje brzuszek i boli trochę, ale to jak cały dzień w pracy siedzę. Lekarz kazał mi spacerować na to twardnienie co jakiś czas po prostu.

Inez napisał(a):
Zdrzemnęłam się trochę, a tu znowu zaległości.
Rzeczywiście ślubnie się zrobiło 😁 Super!

marta-lion wyobrażałam sobie Ciebie całkiem inaczej 🙂 Jako taką niską, pulchniutką mamusię z dużym biustem. Wiesz taka mama co się zawsze do niej biegnie po przyjściu ze szkoły i jest się do czego przytulić 😜 A tu proszę bardzo, chyba najszczuplejsza jesteś ze wszystkich dziewczyn 😁 😁 😁

Dziś na kolację placki ziemniaczane 🙂
Hihi Inez... No przykro mi że cię rozczarowałam 😉 😉 😉 Chociaż tego dużego biustu mi żal ....

Na mnie już czas, źle się coś czuję. Głowa mnie boli, oczy...migrena chyba znowu mnie dopadła 😞 Po za tym mdli mnie, czy to normalne? już zaraz 17tydz się zacznie a tu jeszcze mdłości??

Śpijcie dobrze