Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 39,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Diviana

2077

• Paninka

2060

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Hej Kobietki! Ja dziś na chwilkę, bo w ten weekend mam zjazd niestety i jutro zajęcia do 20stej.....chyba padnę tam 🙃 Mapa - dzięki, dziś czuję się lepiej, choć zaszalałam dziś z jedzeniem i zjadła 3 miseczki super kwaśnej ogórkowej... zmykam zaraz spać, żeby nie zdążyła mnie złapać zgaga albo gorzej, wymioty. Crazzyyy , dzięki za odpowiedź ale rozumiem, że też po dwie drażetki każdorazowo brałaś??? A tak w ogóle, to wczoraj miałam po południu przygodę jak fix.... Jechałam z mężem autem z pracy - ja prowadziłam (bo lubię) a nagle ni z tego ni z owego zaczęło mnie rwać na wymioty...cholerka, środek ronda, za nim korek, A TU ANI KAWAŁKA POBOCZA BY ZJECHAĆ i ANI WORKA BY ZWYMIOTOWAĆ... stałam w korku i prawie wymiotowałam...otworzyliśmy okna na oścież, kierowcy w korku patrzą na mnie jak na wariatkę, a ja łeb przez szybę i szarpie mnie... Jej, jakoś dałam radę i w rezultacie nic nie poleciało, ale ile się nerwów najadłam, to moje... Pół miasta miało rozrywkę. 🤪Od wczoraj mój elokwentny M załadował mi pod siedzenie woreczki, w razie W............ 🤢

• Mamusia
_Evelina_ napisał(a):
ja dostalam provag i kzala mi jesc zurawine pic herbatki zurawinowe i naturalny sok z zurawoiny taki kwasny zeby mocz sie zakwasil. Powiedziala ze te bakterie to czeste.Jak jest ich duzo i sie tym nie wylecza to antybiotyk dostane.

jak ci nie przejdzie to ja na bakterie w moczu brałam furagin 3 razy dziennie do tego 3 razy dziennie witaminę c,żeby zakwasić właśnie,dużo piłam żeby sikać,ale nie gazowaną wodę pamiętaj,i po tygodniu zrobiłam badanie moczu i nawet śladu po bakteriach nie było 🙂 🙂 🙂

jolajola81 napisał(a):
Witajcie dziewczyny wrocilam z usg i ..........
Będę miała dziewczynkę.
Tak sie ciesze wszystko jest dobrze. 🤪 🤪 🤪
Super to imię wybierać 🙂 🙂 🙂

PS. A co wróżyła Eleeza?? 🤪 🤪 🤪

• Mamusia
jolajola81 napisał(a):
Witajcie dziewczyny wrocilam z usg i ..........
Będę miała dziewczynkę.
Tak sie ciesze wszystko jest dobrze. 🤪 🤪 🤪

no to gratulację 🤪 🤪już tak pewniakiem powiedział?
nie wielu kolegów z forum będzie miał ten mój Franek,prawie same kobitki u nas 🙂

A tak w ogóle to piję tą wodę i piję.. Mam nadzieję, że takie ilości jakie w siebie wlewam i ten Urosept pomogą mi pozbyć się tych paskudnych bakterii. Teraz w nocy, to już prawie co godzinę wstaję i maszeruję do toalety. Może lepiej rozłożę sobie leżankę w przedpokoju?? Wtedy będzie tylko o krok od WC 😉

• Mamusia
Marta- łóżeczko i pościel super 🙂 Napisz koniecznie jak wyszedł sernik 🙂

Jolajola- gratulacje 😁 😁 😁 Mam nadzieję, że chociaż w Twoim przypadku moje wróżby się sprawdziły? 🙂

Moja Mała dziś mocniej dokazuje 😁 😁 - bardzo się cieszę, bo ostatnie kilka dni prawie nie dawała żadnych znaków i troszkę się o nią bałam.

• Mamusia
Foga napisał(a):
Malstep - może jednak będzie miał... ja cały czas mam przeczucie, że będę miała Igora. Może 5 kwietnia w końcu się dowiem 🤪

Super by było 🙂 ja już się tak przyzwyczaiłam że będę miała chłopca,że nie lada niespodzianka by była gdyby jednak urodziła się cipeczka 😁 😁

Mamusie! Uciekam lulu bo jutro muszę wcześnie wstać a poza tym zaczyna mnie męczyć zgaga.......Wiedziałam, że przesadziłam z tą ogórkową 🥴 Dobranoc wszystkim papapapa

Elezaa, popieram, wąsiki są bee i jak dla mnie ten małyszowy... aseksualny 😜 Dobra, teraz naprawdę już uciekam.... Chyba zaczynam się uzależniać od Brzuszka 🙃

• Mamusia
Foga napisał(a):
Elezaa, popieram, wąsiki są bee i jak dla mnie ten małyszowy... aseksualny 😜 Dobra, teraz naprawdę już uciekam.... Chyba zaczynam się uzależniać od Brzuszka 🙃

On chciał tylko go nosić do jutra, żeby się wpasować w akcję "cała Polska nosi wąsa" 😉 ale dla mnie to i tak o jeden dzień za długo 😁 😁 😁

Dobrej nocki Foga 🙂

marta-lion ślicznie to wygląda-nic tylko iść spać 🙂

jolajola81
gratuluję Córci 🙂
Macie już imię wybrane?

Chyba trzeba jakiś spis zrobić tych naszych Dzideczków bo zaczynam się gubić 🙂
Byłam święcie przekonana, że mamy przewagę chłopców ☺️

• Mamusia
malstep napisał(a):
Eleeza napisał(a):
Marta-lion- sprawdziłam wróżbę Joli i po trzykroć wychodzi dziewczynka 😁 😁 😁

co to za wrozba, ja tez chce 🙂

Przegapiłaś moje wróżby 😉 Jakiś czas temu sprawdzałam dziewczynom przewidywaną płeć dziecka z różnych kalendarzy. Jeśli chcesz mogę sprawdzić i Tobie. Ale musiałabyś podać miesiąc poczęcia i wiek w momencie poczęcia (skończone lata)

• Mamusia
Eleeza napisał(a):
Marta-lion- sprawdziłam wróżbę Joli i po trzykroć wychodzi dziewczynka 😁 😁 😁

Sprawdzila sie twoja wrozba 😁
mam nagrane na dvd wiec ogladalam juz z 10 razy
Chyba nazwiemy Emilka lub Amelka jeszcze nie wiemy nie mozemy sie zdecydowac.
Dzidzius ma okolo 25 cm i wszystko jest w normie.