Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 39,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Diviana

2077

• Paninka

2060

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Dobry wieczór brzuszki.
Widzę, że zgaga na tapecie, więc pewnie Wielkanocne obżarstwo Was nie ominęło.
My właśnie skończyliśmy kolację, czuję się jak bąk i ledwo dotoczyłam się do łóżka.
Oj, oczy by jadły, a żołądek potem cierpi 😞
Mnie zgaga omija, zarówno w pierwszej ciąży jak i teraz. Mam nadzieję, że tak już zostanie.

witam poniedziałkowo 🤪 http://oblejmnie.pl/k,TW9uaWF8MQ==

Inez jak miło że wróciłaś i jesteś już z nami - bo nam było tęskno do Ciebie 😜 - no i gratuluję syneczka 😆
Madalena nie przejmuj się snami - to nasza podświadomość podsuwa nam takie obrazy 😮 - ja miewam czasami też takie sny że można by było horror nakręcić 🤔
Wczoraj byliśmy u rodziców ale bez wielkiego obżarstwa się obyło - bo u mnie w sobotę całą rodzinkę zaatakował jakiś wirus 😞 😮 😞 - dzieciaki od rana przytulone do kibelka ,mnie wzięło po południu i do wieczora leżałam bez sił a żołądek mnie tak bolał że nie pomogło nic no i na końcu w nocy dołączył Bartuś 😞 😞 😞...całe jednak szczęście że to było jednodniowe - i nam przeszło uffff....
A dzisiaj totalnie leniuchuję 🤪 jedynie później wybieram się na spacer - duuuużo później żeby nie przeżyć nieoczekiwanego prysznica hehe 😜 😉
Miłego świętowania kochane brzuszki 😘 😘 😘

[IMG]http://i796.photobucket.com/albums/yy246/animarpa/private/oblewanie.gif[/IMG]

Witajcie dyngusowo 🙂

My dzisiaj podobnie jak moniczek leniuchujemy. Zwłaszcza że pogoda coś marniutka.
Hehe i wiecie co te lody na zgagę całkiem dobry smaczny sposób 🤪 🤪 🤪
Miłego dnia brzuszki 🙂

Witam !!!
Inez Gratuluję synka !!!
Zgaga Mi jak marcie-lion lody pomagają. Od samego początku jak miałam mdłości to mi lekarka poleciła lody i nawet zimą z nimi chodziłam 🙂 🙂 🙂 a później jak się pojawiła zgaga to też pomagają 🙂 a że uwielbiam słodkie i lody w szczególnosci to teraz chodze i wcinam lody, shake-i itp bez opamietania.
Sny Faktycznie nigdy nie były tak realistyczne a wczoraj śnił mi się mój bobas, nie zdążyłam po kąpieli założyć mu pieluszki i zrobił kupkę w ręcznik hehehe to mi sie chyba przysnilo bo ogladalam filmik od mojej lekarki o opiece nad noworodkiem i była kąpiel i przewijanie 🙂 🙂
madalena Ja tak jak Foga jestem za tym żeby nie wpuszczać na sierpnióweczki osób które tylko cześć napiszą, nie wiadomo kto nas czyta i jakie ma zamiary. A jeszcze ta nowa monia to mieszka niby niedaleko mnie i nie chcialabym zeby to byl ktoś nieprzyjazny. Sierpnióweczki są tylko dla nas a nowe dziewczyny niech sie troche dadza poznac zanim sie tam zaloguja, wszystkie potrzebne informacje i tak tutaj opisujemy, a na tamtej stronce to nasze bardziej osobiste rzeczy sa.
Mokrego dyngusa dziewczyny, ja dzisiaj już dostałam mały prysznic od męża hehehe uciekam 🙂 🙂 🙂

Dziekuje dziewczynki za wyjaśnienia 🙂 wiedziałam, że na was to zawsze można liczyć 😘
5 maja mam wizytę u gina, więc pewnie potwierdzi to, co wy powiedziałyście 🙂

inez, gratuluję synka 🙂

witam brzuszki w drugi dzień świat
ja tez tylko na chwilke 🙂Wczoraj dzień u rodziców,a popołudiu wybieramy sie do tesciow.
Inez gratuluje syneczka 🙂
Co do zgagi to mi pomagaja migdały i mleko.Gorzej z tymi moimi zaparciami,dzis juz aktivia poszła w ruch,hihihi
smingusa miałam rano od męża,hehehhe
Miłego swietowania dziewczynki 🙂